Vissie weggestuurd bij AZ: 'Niet normaal'

ChristiaanHeije, 07-08-2014 om 13:33, 14725 views, RTV Noord-Holland |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Milan Vissie kijkt na veel minuten te hebben gemaakt in het eerste tevreden terug op de voorbereiding. Nadat hij werd weggestuurd bij AZ, is dit de kans zich te bewijzen in de hoofdmacht van Ajax.

Vissie is blij met zijn contract in Amsterdam. 'Je wordt weggestuurd bij AZ, en vervolgens mag je het bij Ajax proberen, dat is toch niet normaal? Ze mogen zich daar wel even achter de oren krabben.' 

De talentvolle middenvelder tekende eerder deze zomer al een contract, maar mag nu dus serieus rekening gaan houden met een officieel debuut. 'Ik moet zeggen dat ik daar niet heel veel mee bezig ben', zegt Vissie. 'Het begint niet te kriebelen als ik eraan denk, maar natuurlijk, iedere speler wil graag debuteren in het betaalde voetbal. Ik moet nog werken aan mijn fysieke kwaliteiten en sterker worden. De Jupiler League is daarvoor de uitgelezen mogelijkheid. Hopelijk kan ik daar veel progressie boeken. Voorlopig is presteren met Jong Ajax prioriteit.'  

Bekijk hier het hele interview:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=t2GAr1MRsbE[/video]

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RasAjacied
Deze man wordt interessant en moeten ze zeker behouden. Zijn leeftijd zegt niks want hij is PAS 19 en heeft nog geen echte ervaring op het hoogste niveau dat moet dan nog gebeuren. Hij kan ineens grote stappen maken in zijn groei.
Deze speler kan een goede BVM worden op het middenveld niet alleen in de punt naar achter maar ook centraal. Ik zou hem behouden want dit soort spelers zijn schaars.
Je kan aan hem zien dat het een sloper kan worden, hij zegt dat hij goed is in passing/ overzicht en zijn houding/ mentaliteit straalt kracht/ doorzettingsvermogen uit daar zouden ze dus de nadruk op moeten leggen. Opbouw naar de flanken van achter en het neerslaan van tegenaanvallen door het midden(zie fout doelpunt Zwolle).
0 0
Rayno95
Precies, het is niet een toptalent, maar dat was bijv. Veltman ook niet, dit is wel iemand die we idd in de gaten moeten houden, kan een bruikbare speler worden
0 0
@ABVAJAXoptwitt
Ik ben het met jullie eens maar Veltman is wel iets meer dan een bruikbare speler (als je dat bedoelde).

Ik denk dat hij niet direct dit seizoen een kans zal krijgen bij Ajax1 maar wel veel minuten gaat maken bij Jong Ajax.
0 0
Rayno95
Haha tuurlijk, maar bedoelde dat Veltman ook niet werd gezien als toptalent, nu toch mooi basisspeler en international ;)

Deze jongen kan een bruikbare speler worden of misschien nog beter a la Veltman, zal idd zijn minuten gaan maken in jong denk ik
0 0
@ABVAJAXoptwitt
Klopt, Ik ben toch ook benieuwd hoe hoog Jong Ajax dit seizoen eindigt in de Jupiler League. Ik verwacht zelf dat ze middenmotor worden en uiteindelijk 9e ofzo worden.
0 0
FlyingDutchMan
Laat we hem lekker ballen en dan zien we wel hoe hij het eerst bij jong ajax van af brengt. Denk dat jong ajax al behoorlijk aanpoten word!
0 0
Vranzie
Wat een journalist zeg pfff. Alsof hij tegen een kleuter staat te praten.
0 0
RoodWit
Goed bezig Milan Vissie, werk hard, en laat die baard flink groeien, lekker bikkelen op het middenveld alá Gattuso,Turan, de Rossi, Nocerino, Meireles, niets mis mee.
0 0