Vijf talenten Jong Ajax mee naar Portugal

BvdPloeg, 25-07-2014 om 13:14, 12085 views, Ajax | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Norbert Alblas, Damian van Bruggen, Danny Bakker, Queency Menig en Sheraldo Becker maken deel uit van de Ajax-selectie voor de trip naar Portugal. Zaterdag spelen de Amsterdammers twee wedstrijden tegen Jong Benfica en het eerste van Benfica. 

Het vijftal zal komend seizoen vooral voor Jong Ajax uitkomen, maar ze mogen het zaterdag opnieuw aan Frank de Boer laten zien. De overige selectie is dezelfde als waar De Boer de hele voorbereiding al mee werkt. Dus ook met Anwar El-Ghazi, die na het vertrek van Lesly de Sa definitief deel uitmaakt van de A-selectie. 

Selectie:
Kenneth Vermeer
Niklas Moisander
Nicolai Boilesen
Mike van der Hoorn
Lerin Duarte
Kolbeinn Sigthórsson
Davy Klaassen
Ricardo Kishna
Jairo Riedewald
Mitchell Dijks
Lucas Andersen
Tobias Sana
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Kenny Tete
Stefano Denswil
Thulani Serero
Nick Viergever
Riechedly Bazoer
Ruben Ligeon
Richairo Zivkovic
Peter Leeuwenburgh
Arek Milik
Norbert Alblas
Damian van Bruggen
Danny Bakker
Queency Menig
Sheraldo Becker

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EindbaasFrank
Hoe ver is Bazoer eigenlijk? Klopt hij al op de deur zoals El Ghazi of gaat hij volgend jaar hooguit een paar keer invallen?
0 0
AjaxD1986
Ik vind eigenlijk niet echt dat Bazoer z'n reputatie echt heeft waargemaakt, maar dat is misschien gewoon meer smaak. El Ghazi vind ik persoonlijk een 10 klassen betere speler.
0 0
afca patrick
Bazoer begon echt heel sterk bij Ajax. Future Cup was hij super en ook zijn eerste wedstrijden in Jong Ajax (vooral thuis tegen Telstar) stak hij erboven uit. Samenvatting van zij acties staat op youtube: http://youtu.be/40eFgdY_d_cLater zakte hij mee in het niveau van JA. Maar ik ben ervan overtuigd dat hij het gaat redden.
0 0
Rayno95
zijn iet te vergelijken, totaal andere positie :p, al moet ik zeggen dat El Ghazi veel meer indruk heeft gemaakt ;)
0 0
AjaxD1986
Ja nee dat snap ik ook wel maar je kan dan toch nog wel indruk maken op de positie die je staat?
0 0
Rayno95
Voor zowel 6 al centraal achterin hebben we betere opties, moet zeggen dat hij mij niet echt opgevallen is vorig seizoen
0 0
AjaxD1986
Nee dat vind ik dus ook, hij werd door de media heel erg gehypet. Hij zal best goed zijn maar de verwachtingen die er toen werden gecreëerd en het grote verlies van PSV zijn toen wel erg overdreven. Als dat een uitzonderlijk talent van PSV is dan wil ik niet weten wat er nog meer in de opleiding rond loopt wat dan minder goed is. Wat ben ik blij dat hij bij ons gewoon 1 van de talenten is en dat de lat bij Ajax hoger ligt.
0 0
oudzuid2
blijft bizar dat die transferperiode tot begin september voortduurt... begin competitie = einde transferperiode!
0 0
Mace0107
We hebben wel een lekker grote selectie. Gezonde concurrentie is altijd goed.
0 0
AjaxD1986
Grote aanwezige is natuurlijk Kolbein! Ik mag hopen dat ze hem zichzelf willen laten verkopen.
0 0
Mace0107
Mooi voor deze jongens. Zegt verder niet zoveel. We hebben immers nog 6 afwezige in de selecie Cillessen, blind, veltman, van rhijn, fischer, muric
0 0
glob
Samen 34 spelers. Mooie selectie hoor!
0 0
chuckie88
Meestal wordt er gestart met een selectie van 29 a 30 spelers... daarom zullen echt nog wel de nodige verschuivingen plaats gaan vinden. Buiten de 5 jongens van Jong Ajax verwacht ik zeker nog 3 a 4 jongens die zullen worden verkocht en of verhuurd... en dan misschien nog 1 a 2 aankopen afhankelijk van wie er vertrekken.. Zoals ieder jaar nog steeds blijkt ... kan er van alles nog gebeuren in de laatste weken van de deadline.. Moisander en Siggy en of Vermeer hele redelijke kans op vertrek. Sana, Lukoki verhuur en of verkoop.. wie weet allemaal nog wat er verder uit de hoge hoed komt.. maar ziet er wel allemaal heel goed uit
0 0