[Update II] Ajax - Lyon gaat niet door

BvdPloeg, 06-07-2014 om 09:25, 29525 views, Lyon |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

UPDATE II - REVANCHE - Ajax speelt op 12 juli twee oefenwedstrijden in de Amsterdam ArenA. Naast het reeds aangekondigde duel met het Deense Aalborg komt ook Olympique Lyon op bezoek in Amsterdam. Daarmee speelt Ajax net als vorig seizoen twee wedstrijden op één dag. Dat alles meldt de Franse site van FIFA. 

Lyon maakte woensdagmiddag zijn voorbereidingsprogramma bekend en daarbij staat ook de ontmoeting met Ajax. Het tijdstip van het duel is onduidelijk en ook de datum is niet officieel op de website van één van beide clubs terug te vinden. Aalborg maakte woensdag al wel bekend dat het oefent tegen Ajax. In tegenstelling tot wat eerder werd geschreven, is die wedstrijd op 12 juli om 14.30 uur in de ArenA.

Update - 10:42 uur 28/06
Op de officiële website van Olympique Lyon staat de bevestiging dat het duel met Ajax op 12 juli om 20:00 begint. Dat zal de tweede oefenwedstrijd worden die dag. Om 14:30 speelt Ajax ook al tegen Aalborg. Beide wedstrijden worden gespeeld in de Amsterdam Arena.

Update II - 09.24 uur 06/07
Het oefenduel tussen Ajax en Olympique Lyon lijkt geen doorgang te vinden. Franse media melden dat de Franse topclub in FC Kopenhagen inmiddels een andere oefenpartner heeft gevonden. De oefenwedstrijd tegen Ajax is bij zowel de website van Lyon als die van FOX Sports (die live zou uitzenden) van de site gehaald. Ajax had de wedstrijd nog niet bevestigd en lijkt dat dus ook niet te hoeven doen. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AjaxD1986
Wel jammer, ik had wel zin in een scherpe wedstrijd gezien het verleden. Maar het is graag of heel niet lijkt me. Ik zie liever dat we zoveel mogelijk tegen compacte counterploegen oefenen. Red Bull, Real madrid, Atletico, Oranje ;-) en een paar Engelse ploegen. Daar hadden we met ons positiespel namelijk veel last van vorig seizoen.
0 0
ajaxmening
Is Dynamo Z niks hier in Amsterdam?.
0 0
flasher93
op fox?
0 0
FU
Lyon is gewoon een heel goed voetballende ploeg, met goede spelers.
De Franse competitie is sowieso onderschat, mooi en goed aanvallend voetbal
0 0
JoodTotMijnDood
Vind alleen PSG absolute wereldtop, ploegen zoals Lyon, Marseille en Lille zijn gewoon subtop Europa.
0 0
Roelajax11
Waar kan je kaartjes kopen
0 0
DHsuarez16
Bij het loket
0 0
weslo
Lyon in de tijd van Juninho was echt goed
0 0
GiovanniSuarez
Ik schat Real Sociedad hoger in dan Olympique Lyon. Lyon is echt niet meer het Lyon wat heerst was. Ik zeg: paybacktime!
0 0
JoodTotMijnDood
Ja inderdaad, die hebben wereldtoppers zoals Griezmann en Vela.

Lyon is inderdaad te pakken, plus hun spits Gomis is naar Swansea dus pakken die Fransen!
0 0
Tpes
Moest dit nou weer perse tegen Lyon zijn. Uitgerekend de meest gehate club uit Frankrijk onder de Ajaxsupporters. Dit ligt allemaal nog zo gevoelig. Ben benieuwd of dit goed gaat onder de supporters.. Tis in ieder geval een goede test maar ben er bang voor.
0 0
JesusZoonVanGod
Toch wel een beetje vergane glorie deze club. Tussen 2002 en 2008 werden ze 7x op een rij kampioen en nu hebben ze al 6 jaar geen titel meer behaald. In de goede jaren werd er nog met gemak 15-30 miljoen voor een speler betaald, nu geven ze per jaar niet eens meer dan 10 miljoen uit. Werken veel met eigen jeugd tegenwoordig.
0 0
..::Rootje::..
hoeveel kost kaart?
0 0
dufrisse
Als er nog een leuke Engelse of Duitse club bijkomt kunnen we mooi het Amsterdam Tournament terugbrengen
0 0
GuusjeHiddink
Eindelijk tegenstander van formaat
0 0
JesusZoonVanGod
Real Sociedad is toch ook een leuke tegenstander? Die hebben echt een goed elftal. Aalborg lijkt me ook wel een leuke sparringspartner.
0 0
pizzapunt
Ik haat Frankrijk en Ik haat Lyon... Dus ze maar komen! Afslachten op eigen terrein die hap.
0 0
Damsco2008
Ik ga voor een 7-1 met een dikke knipoog naar Lyon.
0 0
Balbović
Lyon valt niets te verwijten. Dat Zagreb gaf het gewoon weg. En het was niet om Ajax te naaien, maar om de trainer eruit te gooien. Al was het niet chique van die Kroaten.
0 0
ajaxmening
Wel was er ook niet zoiets van dat men meer geld kreeg indien Lyon door zou gaan in CL via de verkoop van speler(s )aan Lyon door die Kroaten.
0 0
opsspo
Waarom wijzen sommigen hier naar Lyon voor die schande in Zagreb? In mijn ogen was het Zagreb wat om dubieuze redenen de hele wedstrijd weggaf en Lyon was de "gelukkige" tegenstander die hier dankbaar gebruik van maakte. Lijkt mij heel sterk dat Lyon ook maar iets te maken heeft gehad met omkoping van Zagreb of zoiets dergelijks...
0 0
Bensco
uhu ''dankbaar gebruik van maakte'', geloof je het zelf

laffe pot was dat, echt smerig
0 0
ajaxmening
Slimme zet zal vrij vol zijn denk ik zo, maar dan wel om Lyon niet aan te moedigen.
0 0
Sonny
Oprotten met Lyon, vieze vuile omkoopnaaiers
0 0
Nacho van Manen
Goede tegenstander voor een oefenwedstrijd. CL niveau, een club waar je dit jaar van zou moeten winnen in de CL.
0 0
BvZ<3FdB
Liever tegen Marseille geoefend. Deze mafkezen hebben ons gruwelijk genaaid.
0 0
Rayno95
Nee, laat ze maar komen!, kunnen we zoete wraak nemen!!, vanwege die smerige naaistreek! :)
0 0
AFCA127
Ja want als we deze oefenwedstrijd, zonder enige waarde, van ze winnen mogen we met terugwerkende kracht alsnog naar de volgende ronde van de Champions League. Dat zal ze leren!
0 0