'Ajax en Bröndby? Geen commentaar'

SamVR, 23-06-2014 om 14:11, 16180 views, Tipsbladet |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Rasmus Falk Jensen werd een paar weken geleden in verband gebracht met Ajax en de rechtsbuiten van Odense BK reageerde destijds verheugd. In de tussentijd contracteerde Ajax buitenspeler Robert Muric en lijkt de belangstelling van de Amsterdamse club in Jensen dan ook bekoeld. Zijn management houdt het echter mysterieus.

'Ik kan niet veel zeggen over de situatie van Rasmus. We werken allebei aan zijn toekomst', zegt zaakwaarnemer Mads Bach Lund maandag in gesprek met Tipsbladet. 'Ik merk dat er enorm veel interesse bestaat voor Rasmus Falk en ik kan iedereen zeggen dat hij als een maniak traint bij Odense BK om zichzelf nog verder te verbeteren. FC Kopenhagen, Ajax en Bröndby? Geen commentaar.'

Wint Oranje van Chili? Ontvang 2,65 keer je inzet.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxfreaker
Ik denk dat Ajax wel goed zit in de aanval met Kishna,Fischer,Zivkovic,Muric,Millik en nog de Jong waar niet zeker van is dat hij weg gaat. Op het middenveld hebben ze wel echt nog iemand nodig. Dan doel ik meer op iemand die er direct kan staan zoals Ziyech. Sowieso zou ik deze jongen niet halen, want het is hetzelfde type speler als Andersen. Dan moet Ajax eerst Andersen maar is een echte kans geven op het middenveld.
0 0
De_Realist
De Jong mag van mij weg, Fischer moet zich na een matig anderhalf seizoen ook eigenlijk weer opnieuw bewijzen, Milik heeft voorlopig nog niks waargemaakt buiten Polen.

Muric weet ik niks van maar ik denk dat hij voor ons Jupiler League team wordt gehaald. Zivkovic speelde heel goed bij FC Groningen maar kan hij hetzelfde presteren in het systeem van Ajax wat toch een stuk anders is? Kishna heeft nog niet heel veel veel wedstrijden gespeeld, begon de eerste 3-4 wedstrijden sterk, zakte de andere 4 wedstrijden daarna terug.

Al met al, nog geen van die jongen zijn sterkhouders en hebben zich bij lange na nog niet 100% bewezen bij Ajax met uitzondering van de Jong. Zou graag nog een goede speler met meer ervaring er bij willen hebben.
0 0
Melvin01
En wat dacht je van onze talenten El-Ghazi en Meleg? Becker is even afwachten nóg Veel te weinig van gezien. En groot talenten Dekker en Cerny lopen bij ons in de jeugd.
0 0
Boerenjood
Dat is niet de jongen die al een aantal keren op stage is geweest en een paar dagen geleden nog zei hoe professioneel ajax was??
0 0
Melvin01
Nee dat was die Zweedse jongen van 14 jaar die in Noorwegen voetbalt.
0 0
eros
Enkele jaren geleden had deze jongen echt potentie,... nu zie ik het niet echt meer bij hem.
Misschien te lang blijven hangen? Maar wie weet verrast hij,...
0 0
Rayno95
Veel blessureleed gehad volgens mij, was een paar jaar geleden idd een groot talent.
Ik ben het met @Ajaxfreaker eens dat we qua aanvallers eigenlijk niks meer nodig hebben :)!
0 0
De_Realist
Statistieken zijn alles behalve indrukwekkend, had je beter Hoesen er bij kunnen houden als dit waar is.
0 0
dan300491
Jonge spelers koop je niet op statistieken maar op potentie.
0 0
De_Realist
Rasmus Jensen is al 22, maar 1 jaar jonger dan Hoesen, speelt in een veel mindere competitie en doet het qua statistieken niet beter dan Hoesen, en ik zie in Jensen ook niet meer potentie vergeleken met Hoesen.

Gewoon weer matig gescout.
0 0
VicBuckingham
Niet vreemd dat je niet veel potentie in een speler ziet die je nog nooit hebt zien spelen. Anders had je wel geweten dat hij geen spits is en dus niet te vergelijken is met Hoesen.

Ik heb Falk zelf maar één keer zien spelen en toen maakte hij geen goede indruk. Ik ben dus zeker niet van mening dat Ajax hem moet kopen. Sowieso vind ik dat Ajax genoeg buitenspelers heeft.
0 0
Obnoxious
Inderdaad. Volkomen mee eens. Sowieso had Hoesen volgens mij prima kunnen blijven..
0 0
VicBuckingham
Ik vind niet dat Falk naar Ajax moet komen maar de vergelijking van jouw slaat nergens op. Falk is van nature een aanvallende middenvelder die nu als buitenspeler speelt.
0 0
De_Realist
Voor zover ik wist speelde Falk als spits maar zo te zien heb ik dat fout.

Alsnog, Lukoki, Schone, Bojan doen het als buitenspeler beter en ik zie Falk niet bij ons op het middenveld spelen. Dus zie geen reden om Falk er bij te halen als Lukoki en Bojan ook al niet konden overtuigen.
0 0