[Update] Van den Boomen tekent snel

JipVR, 19-06-2014 om 16:09, 11150 views, Eindhovens Dagblad |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

UPDATE - Een transfer van voormalig Ajacied Branco van den Boomen naar FC Eindhoven is bijna rond. De achttienjarige middenvelder kan daar een driejarig contract tekenen, zo meldt Eindhovens Dagblad.

Het contract van Van den Boomen liep deze zomer af en Ajax gaf tegen Ajax Showtime aan dat de verbintenis niet verlengd zou worden. Zodoende vertrekt de voormalig Ajax A1/Jong Ajax-speler waarschijnlijk richting de eerstedivisionist.

Update - 16.05 uur 19-06-2014
Branco van den Boomen is bijna speler van FC Eindhoven. De middenvelder mocht vertrekken bij Ajax en alleen een medische keuring staat nog tussen hem en een driejarig contract. Van den Boomens management Forza Sports Group meldt dat het talent volgende week zijn krabbel zet. 'Ik heb een goed gevoel over deze stap. Ik denk dat dit de juiste stap is op sportief gebied. Drie jaar heb ik in de allerbeste opleiding van Nederland gespeeld en ik ben er trots op dat ik dat in mijn bagage heb. Ik heb veel geleerd op technisch en mentaal gebied. Daarnaast heb ik geleerd er elke dag alles aan te doen om beter te worden. Dat neem ik zeker mee vanuit de Ajax jeugd', zegt Van den Boomen. 

De oud-speler van Willem ll vervolgt: 'Ik wil belangrijk zijn voor de club, mezelf verder ontwikkelen en de volgende stap zetten in mijn carrière. FC Eindhoven heeft een goede ploeg in de Jupiler League en ik hoop met deze club mooie dingen te bereiken.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DeKenner
Ik was afgelopen seizoen net een beetje fan van hem aan het worden toen ineens bekend werd gemaakt dat hij weg mocht. Toch jammer want ik meende wel potentie bij hem te zien om ooit een belangrijke speler te worden voor Ajax.
0 0
Boerenjood
Die jonge moet gwn naar degraafschap komen samen met vincent vermij
0 0
eros
Een club als Sparta of Dordrecht moet zo'n jongen toch gewoon aantrekken! Heeft gewoon kwaliteit voor zulke teams!
0 0
Rayno95
Huh, zou toch naar Willem 2 gaan?
0 0
FlyingDutchMan
Mjaaa dat had ik ook verwacht van Branco en WillemII, want hij is te goed voor de Jupiler.
0 0
AjaxD1986
Let maar op! Die speelt straks bij PSV.
0 0
trodat4030
Dat denk ik niet. Voordat hij naar Ajax kwam is hij meerdere keren aangeboden en heeft PSV niet toegehapt. Zijn vader is oud (Jong) PSV speler en werkt momenteel bij de supportersvereniging van PSV en zijn neefje, Clint Leemans, speelt nu in Jong PSV. Als ze hem binnen hadden willen halen, hadden ze via meerdere wegen allang toe kunnen slaan..
0 0
Melvin01
Jij komt toevallig ook uit Brabant denk ik? ;-)
0 0
trodat4030
Nee hoor, geboren en getogen Amsterdammer. Maar ik ken z'n vader een beetje, paar keer mee staan kletsen op de Toekomst..
0 0
afca patrick
Deze jongen is zeker goed genoeg voor de Eredivisie. Begrijp niet dat een betere club hem niet oppikt. Hij heeft een uitstekend seizoen in Jong Ajax gedraaid en kan zowel op het middenveld als centraal achterin uit de voeten.
0 0
JoodTotMijnDood
Raar, ik vind hem zeker niet minder dan een Mirani of V. Bruggen.
0 0