El-Ghazi zet vizier op Ajax 1

JipVR, 06-05-2014 om 19:01, 19295 views, RTV Rijnmond |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

TALENT - Anwar El-Ghazi verliet Sparta Rotterdam een jaar geleden voor Ajax. Het vertrek van de buitenspeler zorgde voor enkele scheve gezichten bij Sparta, maar El-Ghazi hoopt dat men begrip heeft voor zijn keuze.

'Als je jezelf in mij verplaatst, dan kun je begrijpen dat als Ajax komt je kriebels in je buik krijgt', zegt El-Ghazi in gesprek met RTV Rijnmond. 'Ik zal Sparta echter nooit vergeten want zonder die club was het nooit gelukt om bij Ajax te voetballen.'

De trainer van Ajax A1, Orlando Trustfull, ziet veel potentie bij El-Ghazi. 'Je ziet dat hij ontzettend veel kwaliteit heeft wanneer hij aan de bal is. En hij heeft absoluut mogelijkheden om Ajax 1 te halen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Maxwell_5
"El Gaassie"
0 0
FlyingDutchMan
Geweldig dat zo'n jongen eraan zit te komen, kan niet wachten!
0 0
De_Meer
Niet te lang mee wachten, sterke jongen met scorend vermogen, waar dreiging vanuit gaat,komt volwassen over. Zou die jongen weleens in het eerste aan het werk willen zien.
Blijft met een aantal van die jonge spelers alleen afwachten hoe ze reageren als ze een paar leuke dingen laten zien en ze op een ene in de spotlights staan en allemaal aaitjes en complimentjes krijgen.
0 0
oudzuid2
leuke nuchtere jongen, net als Kishna geen onderdeurtje zo te zien, ben benieuwd of ie komend seizoen een kans krijgt
0 0
Mrger
Deze jongen is er nog niet, maar hij heeft wel wat weg van Zlatan.
0 0
Jazzypazz
Is hij links niet veel beter dan op rechts? Hoop een voorhoede met El Ghazi / Fischer op links, Kishna op rechts en een ervaren spits, ook al wordt het waarschijnlijk Meleg of Milik.
0 0
JohnDylan
Hij is op links zeker beter dan op rechts maar als hij topfit is kan hij ook op rechts goed uit de voeten. Ik zou niet gek opkijken als hij volgend jaar de back-up van Fischer wordt. Kishna zou ik zich op de positie van spits laten richten en met Meleg en Zivkovic de concurrentie aan laten gaan. Dan hoeft Ajax alleen een klassieke rechtsbuiten (Narsingh) te kopen met Becker als diens back-up.

Fischer/El Ghazi, Meleg/Kishna/Zivkovic, Narsingh/Becker
0 0
MaToVe
Deze jongen doet me qua voetbalstijl altijd erg aan C. Ronaldo denken. Dribbelt ook zo makkelijk en volledig in balans; armen stil, hoofd omhoog en de voeten het werk laten doen. Hoop dat deze jongen die mentale stap kan zetten en dat we veel mooie dingen van hem gaan zien in de toekomst!
0 0
Melvin01
Of chadli?
0 0
Melvin01
Of chadli?
0 0
Ajax-Dejong
Armen stil?
0 0
MaToVe
Armen bewegen minimaal. Kijk maar eens naar die goal van de maand van hem, of wat filmpjes op youtube, en daarna naar Ronaldo. Totale balans in het bovenlichaam. Hoofd omhoog, overzicht. Mooi om te zien.
0 0
afca patrick
Hij is tenminste geen blind paard zoals Lukoki, Becker en in mindere mate De Sa. Ook zijn fysiek is in orde: lange, stevige kerel al mogen er nog wel wat kilootjes van af. Maar hij speelt wel zoals een buitenspeler in mijn ogen hoort te spelen. Altijd acties maken en zijn mannetje opzoeken.

Maar laat hem eens een langere periode vanaf links spelen. Daar komt hij toch veel beter tot zijn recht!
0 0
Melvin01
El-Ghazi, Kishna èn Meleg zijn op dit moment dé talenten, in de voorhoede, die eraan staan te komen!
0 0
Gregorclegane
Zivkovic. Fischer.
0 0
Kishna43
hoeveel assists heeft hij gegeven dit jaar?
0 0
ajaxmening
Wie wordt de trainer voor jong AJAX? is dat de heer Vink weer.
0 0
JohnDylan
Weet iemand of Vink wel de juiste papieren heeft? Ik zou het zelf mooi vinden als Stam het samen met Bosman gaat doen. Als ze iemand met meer ervaring willen dan hoop ik zelf op Koster.
0 0
Misc1990
Laat hem maar meedoen in de voorbereiding! Fischer is toch nog niet fit..
0 0
tyzinho
Met alle respect voor Sparta, want ze hebben gewoon een hele goede jeugd, maar debuteren op eredivisie niveau met mogelijkheden op cl voetbal of debuteren in de 1e divisie waar je nog niet eens bovenin mee doet. Het is een logische keuze van een hele talentvolle voetballer die zich bij Ajax nog beter kan ontwikkelen met de trainers en de spelers om zich heen.
0 0
charles
Ik heb een hoge pet van hem op, maar ik hoor de laatste tijd verhalen dat hij niet afgetraind is en mentaal niet goed in elkaar steek, is hier iets van waar? Zou doodzonde zijn want heb hem een paar keer in actie gezien en vind hem zeker Ajax1 materiaal.
0 0
JohnDylan
Hij is inderdaad niet afgetraind maar dat komt denk ik vooral doordat twee keer redelijk lang geblesseerd is gweest. Het is erg jammer want daardoor is hij veel logger en minder explosief dan hij vorig seizoen bij Sparta was. Gelukkig heeft hij zich technisch en tactisch goed ontwikkeld en als hij straks weer topfit is zal hij een enorme stap in zijn ontwikkeling hebben gezet.
0 0
Ajaxnummer10
Hij is wat steviger dan de rest, en vergeleken met vorige jaar is er een wereld van verschil. Verder is het niet de liefste jongen en kan heel egoïstisch zijn. Maar goed.. Zulke spelers zijn juist de jongens die het halen.
0 0
Mokum_32
Ik zie het niet zo in hem eerlijk gezegd
0 0
Rayno95
Dan heb je hem niet zien voetballen, een van de grootste talenten op dit moment bij Ajax van zijn leeftijdscaterogie.
0 0
Mokum_32
Scroll ff naar beneden
0 0
Rayno95
Oh haha over het hoofd gezien, sorry man! :)
0 0
MoosHulsebosch
Hieronder noemt Goalbein je n idioot ;)
0 0
Mokum_32
Ja weet ik daarom plaatste ik die reactie ook xd geweldige talent natuurlijk
0 0
Bensco
Hij is goed dat is een ding wat zeker is maar hij moet zich gaan bewijzen in JA volgend jaar. Als hij daar de stijgende lijn voortzet die hij nu bij A1 heeft, heb je hier je rechtsbuiten voor de toekomst. Hij heeft veel potentie maar potentie heb je niks aan als je het niet ontwikkeld
0 0
JanTa
Dat heb je bij elk talent. Het is altijd koffiedik kijken hoe een speler zich gaat ontwikkelen. Mijn oude buurjongen speelde bij de jeugd van FC Utrecht en werd gezien als 1 van de grootste talenten daar maar kwam met verkeerde lui in aanraking en ging steeds minder naar de trainingen toe en speelt nu 1e klas AVB, getrouwd met 1 kind met een modale baan. Zo gaat het met heel veel talenten.
0 0
Bensco
Ik ken het. 2 maten van mij speelde vroeger bij Heerenveen. 1 als middenvelder en 1 als spits, de een verloor zijn moeder en had geen focus meer voor het voetbal, doet tegenwoordig grasveldjes maaien. De andere staat nu met mij panelen te monteren in leiden. Het hangt van veel factoren af of het voor je is weggelegd. Instelling, talent, leervermogen en de randfactoren moeten allemaal op een lijntje zitten wil je het kunnen maken. Gelukkig voor El-Ghazi heeft die een stabiel platform als Ajax wat er om bekend staat om talent te ontwikkelen
0 0
JanTa
De jongen waar ik het over had kwam ook uit een heel stabiel gezin met schatten van ouders vandaar dat het allemaal goed is gekomen maar niet in het voetbal. Ik hoop voor dat El-Ghazi dat het met hem wel goed zit met de juiste mensen om zich heen want het zou jammer zijn dat zo'n talent verloren gaat.
0 0
Ajaxnummer10
Ik denk dat jij dan eerst een bril moet kopen, en vervolgens naar een psycholoog moet gaan. Idioot!
0 0
Mokum_32
Zucht ik denk dat jij een cursus humor voor beginners nodig hebt. Ik reageerde namelijk sarcastisch op die eerst reactie.
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Alleen een idioot ziet niet dat Anwar het talent heeft om Ajax 1 te bereiken. Een snelle en wendbare buitenspeler die veel goals maakt. Ik denk dat hij volgend jaar zijn debuut al wel kan maken.
0 0
Ajaxnummer10
Mokum_32 is één van die idioten!
0 0