Pantelic: 'Blij dat we kampioen zijn'

BvdPloeg, 27-04-2014 om 13:33, 26893 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

OUDE BEKENDE - Marko Pantelic was afgelopen week plots terug op De Toekomst. De spits die in 2009/2010 21 goals maakte voor Ajax liep met een koffertje het trainingscomplex op en dus duwde AT5 hem een microfoon onder de neus. 

Pantelic is geheimzinnig als hem wordt gevraagd naar wat hij kwam doen. 'Ik zeg niets tegen de media over wat ik doe. Het is geen geheim, maar zo ben ik. Je kent me. Ik houd het liever voor mezelf. Toen ik hier nog speelde, moest ik over mijn prestaties praten, maar nu niet meer en dus zeg ik niets.' 

De Serviër beëindigde een jaar geleden zijn loopbaan bij PAOK Saloniki. De spits heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij dat liever bij Ajax had gedaan. 'Ajax wilde een jonge spits, die kon scoren en groeien en waar ze nog iets aan konden verdienen. Met hadden ze alleen goals en een hoop lol', lacht Pantelic. 

Het jaartje Ajax heeft desondanks indruk gemaakt, bij de fans van Ajax, maar ook bij Pantelic zelf. Zo volgt hij de club nog op de voet en spreekt hij nog steeds in de 'wij-vorm'. 'Ik ben heel blij met hoe het nu met Ajax gaat. Ik heb het op de voet gevolgd en ik heb ze echt gesteund. Ik ben heel blij dat we vier jaar achtereen kampioen zijn en dat maakt me erg trots en blij.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Balgobind
roodier in de 16, overal zijn goals gemaakt, en bij grote clubs.
Beleidsfout van ajax om hem te laten gaan.
Na hem is er gen betere spits geweest verre van
0 0
Noxin
Schitterende vent, mooie voetballer.
0 0
tijger19
Hij is toendertijd weg gegaan omdat hij graag een 2 jarig contract wil en Ajax hem maar 1 jaar aanbood na zijn top seizoen. Vond het toen heel jammer om hem weg te zien gaan, dit was een spits die de druk bij jonge spelers weg haalde dmv fratsen en uitspraken. Niks erg maar gewoon een beetje arrogantie waardoor men de jonge talenten wat met rust liet. Deze man had je gewoon een 2 jarig contract moeten geven, hij wilde gewoon wat zekerheid voor zn familie. Wellicht zou hij alleen het jaar erna nog basis spelen en het jaar daarna als pinchhitter, maar Ik weet zeker dat hij dan enorm van waarde had kunnen zijn.
0 0
Randy428
True. Ook ik had hem nog heel graag langer in A'dam gezien. Een topspeler. Goede mentaliteit, een motivator, een goalgetter. En het klopt dat ze uiteindelijk niets aan hem zouden verdienen, maar wat hebben we nu uiteindelijk voor Cvitanich gekregen? En wat zullen we krijgen voor Siggy?

Zo kun je op iedere positie wel iemand uit de jeugd door laten stromen. Gevolg is dat je regelmatig kampioen wordt, een vette bankrekening hebt, maar in Europa niets meer te zoeken heb.
0 0
ST
Baas. Ben benieuwd wat hij er kwam doen. Misschien wilde hij kijken of hij voor de club kon komen werken? Of wellicht op proef voor een pinchhitter rol.
0 0
Aianteia
Heeft iemand enig idee waar hij zich nu mee bezighoudt? Het zou me niet verbazen als hij op De Toekomst was om Servische talentjes naar Amsterdam te brengen o.i.d.
0 0
smokum
Markoooo Pan-Te-Lic
0 0
Aeter
Wat een charisma en wat een held. Dit soort spelers zijn zeldzaam en vallen in de Zlatan categorie.
0 0
Asociaal
Scoorde zelf niet veel, maar spelers hadden uiteindelijk wel veel van hem geprofiteerd.
0 0
Amsteraaij
1 seizoen:
eredivisie 25 wedst 16 goals
Beker 6 wedst 3 goals
Europees 7 wedst 2 goals
totaal 38 wedst 21 goals

scoorde prima. Zeker als je bedenkt dat hij suarez naast zich had spelen die in dat jaar in totaal 48 potten speelde en daarin 49 x scoorde
0 0
Balgobind
Baas. Opperbaas. Geen betere spits na hem gezien hoor
0 0
Bogie
Dat was een spits die goed aan de bal was.... En andere beter liet renderen
0 0
Lane 8
https://www.youtube.com/watch?v=hav8vYnCwfE
0 0
Lane 8
baas
0 0
Balbović
Jammer dat hij na seizoen al wegging.
0 0
Rdk1983
Hij komt toch niet voor Vergkamps baan he
0 0
Rdk1983
Ik vond hem altijd een goede.
0 0
4xbestevaneurop
http://www.youtube.com/watch?v=KenLmGmOzi0
0 0
4xbestevaneurop
Zoek youtube pantelic song Ajax. Volgens mij had hij in 1 seizoen 15goals en 10 ass. en maakte Ajax er dat jaar 75 dus 1/3e van hem. Vitesse uit 3x gescoord. Toen hij kwam zei hij'' ik wil Ajax terug naar de top brengen en ik hoop dat later kan iedereen kan zeggen dat het bij mij is begonnen'' Mokum state of mind
0 0
JohnDylan
Laat Pantelic maar terug naar Ajax komen als spitsentrainer in de jeugdopleiding. Het is jammer dat hij niet langer bij Ajax is gebleven.
0 0
JoodTotMijnDood
Je kan lullen wat je wilt maar Pantelic was wel 10 klassen beter dan Sigthorsson!
0 0
Rayno95
10 klassen maar?, daar doe je hem nog tekort mee :p
0 0
Cleo9
Het was jammer dat hij na dat seizoen gelijk een contract voor 3 jaar wou. Anders had hij langer kunnen blijven. Desalniettemin, baas!
0 0
jerry078
zou jij geen contract van 3jaar bij de beste club van nederland willen?
0 0
Cleo9
Wie niet ;) Maar Ajax wou dat toen niet doen
0 0
RobertoStrife
Prachtige speler, hadden we gewoon moeten houden. Met hem samen was Siem de Jong ook zo goed!
0 0
Gulpen
Prima speler. Derksen maar altijd zeiken dat hij niet goed genoeg was voor Ajax. Nou 21 doelpunten zegt maar dan genoeg.
0 0
MaToVe
Wat was deze gozer toch een heerlijke speler! Zo jammer dat we hem hebben laten gaan... Hoop dat we hem ooit nog een keer als trainer terug zien!
0 0
Robinjo1988
Wat een baas! *klap klap*
0 0
Rayno95
Duimpje omhoog :p
0 0
AfcaYid
Jammer dat we maar één seizoen van hem hebben kunnen genieten. Wat liep dat lekker met Luis naast hem en Siem achter hem!
0 0
Rayno95
We hadden hem moeten houden en Sigthorsson nooit moeten halen.
0 0
gi0vanni
Dat is nu waar maar 8ter af is makelijk praten.....
0 0
VierdeSter
Fucking held!!!
0 0
Stefanxxx
Hij kwam in een vreemd tijdperk voor bij Ajax, maar het blijft toch een held!
0 0
31xAjax
Hij was wel een beetje een vreemde snuiter maar ik heb zelden een speler gezien die altijd goed was in de grote wedstrijden. Doelpunten en oog voor een medespeler....kom daar nu nog maar eens om.....
0 0
Benji
Wat een enorme baas blijft dit toch, haha
0 0