Danny voorziet geen problemen met Daley

JulesP, 02-04-2014 om 14:09, 5007 views, OnsOranje |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

DUBBEL BLIND - Danny Blind krijgt vanaf 2016 als bondscoach te maken met zijn eigen zoon Daley Blind als international. 'Papa' Blind voorziet net als 'zoon' Blind geen enkel probleem.

Daley liet onlangs al weten trots te zijn op zijn vader. De vice-aanvoerder van Ajax verwachtte geen problemen voor de verhouding met zijn vader wanneer hij bij Oranje zou zitten. Ook Danny Blind geeft in gesprek met OnsOranje aan dat hij niet denkt dat er problemen zullen ontstaan. 'Ik kan dat soort zaken heel goed gescheiden houden. Op het moment dat je in de bus stapt en bij het stadion aankomt doe ik gewoon mijn werk en speelt dat allemaal geen rol meer. Ik beoordeel dan de spelers, waaronder misschien ook Daley', zegt de toekomstig bondscoach. 

Lees op Onze11 meer van het interview van OnsOranje met Danny Blind, onder andere over het debuut van Daley en de wc in huize Blind. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Tuurlijk komt het goed met de ''Blindjes!''
0 0
noahdepoah
Voorzover het mij iets interesseert voorzie ik wel problemen met Danny
0 0
Vincentajax
Van Rhijn is inform op FIFA !!
0 0
Rayno95
Hoop dat hij vanavond ook weer inform!! real life is :p en de rest ook ;)
0 0
nuff-said
Krijgen we weer een van marwijk en van bommel situatie. Gaat niet goed komen
0 0
Raikkonen94
Dat zal best, maar de schijn zal toch altijd tegen hem zijn. Het lijkt me heel moeilijk om zulke argumenten te weerleggen, tenzij Daley net zo bepalend voor Oranje zou worden als v Persie/Robben/Strootman. Dat gezegd hebbende, ik zie ook niks in Danny Blind als bondscoach. Ik snap niet dat ze Koeman niet gewoon genomen hebben.
0 0