Zivkovic heeft spreekverbod van Groningen

JulesP, 21-03-2014 om 16:07, 17020 views, AT5 |

Check de casual collectie van Ajax!

RICHI IS RICHI - Aankomend Ajacied Richairo Zivkovic mag niet meer praten met de media. FC Groningen heeft het talent, dat aankomende zomer overstapt naar Ajax, verboden om nog met de pers te praten. Zijn trainer Erwin van de Looi en teamgenoot Johan Kappelhof mochten wel praten met stadszender AT5.

'Hij is snel, hij is atletisch, hij kan een goal maken', omschrijft Van de Looi zijn pupil. 'Hij heeft een goede houding en hij is overtuigd van zichzelf. Het is gewoon een goede speler.' Toch wil de trainer Zivkovic nog niet vergelijken met grootheid Marco van Basten. 'Nee, de vergelijking met Van Basten gaat te ver. Richi is gewoon Richi.'

'Hij twijfelt niet te veel aan zichzelf', vult Kappelhof zijn trainer nopg even aan. 'Hij kan wel met de druk omgaan. Hij heeft er al zes inliggen, dat zegt genoeg.'

Bekijk de beelden van de training hieronder:

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Caracas
Welke idioot bedenkt het om een jonge speler met Van basten te vergelijken?

trouwens.. (niet lullig bedoeld) is het mode om je kniekousen over je broek op te trekken? Ik zie dat geregeld tegenwoordig. Maakt niet uit verder, maar soms snap ik gewoon geen bal van hoe de jongste gastjes er bij lopen. :)
0 0
rvdz78
Was het niet Mateja Kezman die begon met die sokken tot over de knieen? Hij had nog net geen jarretels.
0 0
3*stars*3
Goedzo en ik vind dat Ajax dit op een kleinere schaal ook moet doen.

Kijk maar de maanden; Oktober, november, december 2013, de maanden van de hypes.
Denswil, Veltman, Klaassen, ze waren op en in de ene na de andere bladen, sites of zenders te vinden en laatst kwam Kishna erbij.

Ajax moet ze geen spreekverbod geven maar wel filteren en een max geven aan interviews want vooral Kishna was laatste weken (TE) hot en na een dipje kunnen ze er niks meer van, volgens media en vele fans, kijk maar naar Mr Fischer...
0 0
Zalazar
hij heeft er al zes inliggen, dat zegt niks over je als je in de eredivisie speelt
0 0
MaToVe
Per ongeluk duim omhoog, maar niet met je eens. Jongen is 17 en heeft misschien 5 basisplaatsen gehad. Nog geen 1000 minuten gespeeld.
0 0
ibrahendriks
Ben het met je eens hoor, die puntjes was maar een geintje.
0 0
ibrahendriks
.....
0 0
Caracas
Kan echt niet wat je daar zegt.
0 0
Boer
Die jongen is 17 en moet voor FC Groningen voetballen. Laat hem toch even met rust. Welke intelligente vragen heeft de zender? Doorgaans erg weinig.
0 0