[Update] Delorge mag spelen voor amateurs

JulesP, 16-02-2014 om 11:00, 18930 views, Het Amsterdamsche Voetbal |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

UPDATE - Voormalig Ajax-prof Laurent Delorge mag zaterdag niet uitkomen voor de amateurs van Ajax in de bekerwedstrijd tegen OFC, zo bericht Het Amsterdamsche Voetbal. De KNVB heeft geen toestemming verleend aan Ajax waardoor de middenvelder niet speelgerechtigd is.

Delorge blijkt al enkele maanden mee te trainen met de amateurs van Ajax, nadat vorig jaar zijn contract bij Roda JC werd ontbonden. 'Delorge traint al een paar maanden met ons mee en we hadden goede hoop dat hij ook bij ons aan zou sluiten maar de KNVB geeft geen toestemming. Het is niet zo dat we nu een probleem hebben maar ik had hem er graag bij gehad', aldus hoofdtrainer Bart Logchies tegenover Het Amsterdamsche Voetbal.

'Hij (Delorge, red.) hoopte in de winterse ‘transfer window’ nog een nieuwe club in het betaalde voetbal te vinden', vervolgt Logchies. 'Dat is niet gelukt. Toen hebben wij hem aangemeld bij de KNVB maar die geven geen toestemming omdat hij al drie maanden geleden naar Amstelveen is verhuisd en dat wij dus geen beroep meer kunnen doen op die regel.'

Update zondag 16 februari 10.57 uur
Laurent Delorge mag toch uitkomen voor de amateurs van Ajax, zo meldt Het Amsterdamsche Voetbal. 'Hij is zelf in gesprek gegaan met de KNVB en heeft uiteindelijke groen licht gekregen. Waarom het nu wel mag? Ik weet het niet precies maar het heeft te maken over de datum waarop hij verhuisd is', laat trainer Bart Logchies weten aan de locale website. Delorge zou eigenlijk gisteren direct in actie komen voor Ajax, maar moest de wedstrijd tegen Volendam wegens ziekte aan zich voorbij laten gaan.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daantje Makkes
Ik heb eens een goeie actie gezien van hem bij Ajax waardoor ik dacht dat het wel iets zou kunnen worden maar helaas had ik ongelijk
0 0
ajaxkampioen14
Haha heeft ie zelf lopen dreigen bij de KNVB dat ie nu wel mag spelenxD
0 0
FlyingDutchMan
Hij heeft kabouter Plop met zijn clan langs gestuurd, nu zijn ze overstag!
0 0
ibrahendriks
Leuk voor hem en leuk voor de amateurs dat het als nog goed gekomen is.
0 0
RobertoStrife
Sierlijke speler, snap niet dat hij geen betalende club vindt.
0 0
stefan pluim
Wat wil hij tegen quicboys beginnen dan?
0 0
weslo
helemaal niet meer dit seizoen of alleen dit weekend?
0 0
3*stars*3
Was hij nou een ''topaankoop'' van San Marco of Ten Cate?
0 0
Oliveira
Ten Cate. En ja Delorge was inderdaad een waardeloze "versterking".
0 0
JohnDylan
Delorge speelde toen bij ADO erg goed en kwam transfervrij naar Ajax. Eigenlijk was het een soort Schone transfer maar dan ééntje die mislukte. Hij paste niet bij de speelstijl die Ajax toen had maar was geen slechte speler (al hoewel hij niet goed genoeg was voor Ajax).
0 0