De Boer niet blij met 'project-Ligeon'

BvdPloeg, 22-12-2013 om 12:18, 31420 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Frank de Boer zal waarschijnlijk geen beroep meer doen op Ruben Ligeon als linksback. De verdediger mocht het de laatste weken meermaals proberen, maar tegen Roda JC heeft De Boer toch voor Daley Blind gekozen. 

'Het stokte toch met Ligeon als rechtspoot op links. Dus ik heb gekozen voor Blind als linkspoot daar', legde De Boer uit aan FOX Sports. De coach speelde niet echt met de gedachte om Jaïro Riedewald al op te stellen. 'Hij is nog heel jong dus hem wilde ik nog niet voor de leeuwen gooien. Bovendien heb je soms ook een type als Poulsen nodig op het middenveld. Ik verwacht veel strijd.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bensco
persoonlijk betreur ik dit een beetje want Ligeon wordt namelijk wel voor de leeuwen gegooid. Er wordt van deze rechtspoot verwacht dat het een wonder oplevert op de LB positie maar nu dat uitvalt schrijven veel mensen hem af. Zonde want Ligeon is echt wel een goede rechtsback, ik hoop dan ook dat dit avontuur op de LB positie zijn zelfvertrouwen niet teveel geschaad heeft want anders zou dat een grote belemmering kunnen zijn op de ontwikkeling van deze speler
0 0
tijger19
Gelukkig is Boilesen na de vakantie weer terug, heeft een trainingskamp om zich weer helemaal fit en op niveau te komen, oefenwedstrijdje tegen Gala en dan kan Blind weer lekker op CVM

Off. Ik hoop dat Ajax die turkse ploeg even van de mat speelt en dat Wesley zich beseft dat hij wellicht nog wel even wat mooie jaren bij Ajax kan beleven, samen met Klaassen op het middenveld, op en top fit worden onder De Boer en met Ajax de CL winnen?! Zou altijd leuk zijn.
0 0
AFCA-CBS
Is de Boer wel blij met project-sigthorsson, project-poulsen of project-v Rhijn?
0 0
071
Riedewald in oranje!!
0 0
jaribombari
what the fuck doet die poulsen elke keer in de basis? dan kan je beter met zn tienen spelen.
0 0
jaribombari
what the fuck doet die poulsen elke keer in de basis? dan kan je beter met zn tienen spelen.
0 0
jaribombari
what the fuck doet die poulsen elke keer in de basis? dan kan je beter met zn tienen spelen.
0 0
DeBaas
Misschien kan Frank de Boer beter eens een betere spits kopen, want wat er nu loopt is echt dramatisch. Die Frank moet altijd wisselen, altijd.
0 0
CrazyJew
Liever een buitenspeler die in lastige wedstrijden een pass over de flanken kan geven ipv van alleen binnendoor
0 0
OviMivO
Daar heb je wissels voor..

Dat poulsen eruit had gekunt ben ik met je eens, niet omdat poulsen slecht speelde, maar Ajax heeft een ander type speler nodog daar.. iemand die vooruit denkt ipv puur verdedigend.

Daley deed t zó goed daar, dat snap ik eerlijk gezegt niet van frank.. je kan beter dan de LB proberen dan de CVM.

Maargoed Frank en zn team weten t toch recht te trekken.. dat is ook wel een kwaliteit.

De Jong in de spits na de winter... die gast is tenminste balvast, dreigend, druk zetten, kopsterk en scoort makkelijk.. en ook zeker in belangrijke wedstrijden. Hoesen als 2e spits en siggi mag opzoek naar nieuwr werkgever..

Spijt me voor hem maar hij komt gewoon een straatlengte te kort..
0 0
Van Reenen
Misschien kan Frank het eens met Stefano proberen als linksback en zeker geen Ruben meer. Ook geen Lerin Duarte, a.u.b. Hoop dat Boilesen weer snel terug is begin 2014.
0 0
Gregorclegane
Ik heb op deze site gelezen dat FDB, Denswil geen linksback vindt en het ook niet gaat proberen.

As zomer Dijks terughalen.
0 0
eros
Met Blind heb je veel diepgang en snelheid in je spel,... maar tegen Roda heb je wat meer fysiek nodig,... ik denk wederom een goede keus van Frank!
0 0
Jornnn
Met Blind win je juist de slag om het middenveld. Poulsen is de iets betere versie van Enoh, maar mist toch ook wel een hoop.
0 0