De statistieken van ruim vier jaar Eriksen

SamVR, 30-08-2013 om 23:02, 18454 views, VI |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Christian Eriksen maakte vrijdagavond officieel de overstap van Ajax naar Tottenham Hotspur. Daarmee kwam er een einde aan het tijdperk van de middenvelder bij Ajax. De Deen speelde uiteindelijk iets meer dan vier seizoenen in de hoofdmacht van de Nederlandse club. VI zette de volgende statistieken op een rij. In de Eredivisie speelde Eriksen 113 wedstrijden, waarin hij goed was voor 25 goals en 41 assists. In de beker kwam hij tot zestien wedstrijden, vier goals en vier assists. Op Europees niveau kwam hij dertig maal in actie, maakte hij drie treffers en leverde hij negen assists af. Ook speelde Eriksen drie maal mee in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

In totaal komt de nu 21-jarige voetballer daarmee op 162 officiële wedstrijden, 32 doelpunten en 54 assists. In de jaren met Eriksen in de hoofdmacht won Ajax drie maal de landstitel, een maal de KNVB beker en een maal de Johan Cruijff Schaal.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sxndxr
@louis- prachtige reactie. Zo voel ik het ook! Het is hem gegund. Nu een mooi afscheid. Echt Ajacied.
0 0
Linaatje04
Nog maar eens zwart op wit hoe belangrijk hij voor ons is geweest, hoewel dat voor mij niet nodig was geweest. Wat heb ik van deze jongen genoten, en dat blijf ik doen ook al speelt hij vanaf nu in een ander shirt.
0 0
mokum08
Grandioze voetballer! In zn eerste jaren zwaaaaar onderschat!
0 0
OviMivO
Succes Chris! ga je goed.

Tottenham qua naam niet zo bijzonder(nog) maar zeker grote club in Engeland geworden laatste jaren. mooie tussen stap voor het echte grote werk !
0 0
pimp
Good luck Christian!
0 0
Brutesss
Je hebt voetballers die super goed kunnen voetballen, maar een mindere persoonlijkheid..

Eriksen is toch echt top! Een en al voetbal maar ook een karakter en mentaliteit waar veel spelers jaloers op kunnen zijn!! We gaan je missen man!
0 0
JordyAjacied
Mooie statistieken!
0 0
Rayno95
Ik mis hem nu al.... :'( :'(
0 0