[Update 2] Supporters ploppen naar Denswil

sv, 16-07-2013 om 10:41, 148668 views, Ajax Showtime |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Stefano Denswil staat er lekker op. De voetballer van Ajax is inmiddels op sites als AT5 en Glamorama te zien waarin hij seks heeft met een meisje. Dit moppie had de foto op haar Instagram gezet. 'Net klaar met ploppen met Stefano Denswil', tweette ze met een foto, die inmiddels is verwijderd.

Update 15.40u
@DuBlanqeBogarde heeft ook beslag weten te leggen op een tweede foto van Denswil met zijn 'plop'-vriendin. De foto is hier te zien.

Update 11.58u Denswil ondervindt al hinder van de foto. Tweet van Ajax Life: 'Nog steeds voorzetten geven. Denswil kopt raak. ‘Plop, plop, plop’, horen we de supporters zeggen.'
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
vakMforever
Kleine tietjes.....
0 0
Lane 8
Tlijkt me dat hij toch wel mooiere chickcs kan krijgen?
0 0
paulat
De plopkoning van Plopsaland
0 0
Whizzle
Onze eigen Balotelli!
0 0
Rudolph J
We're up all night to get ploppy
0 0
De_Realist
Echt typische aan aandachtshoer. Bovendien zou je verwachten als speler van Ajax zijnde wel wat beters te ploppen - haar zou ik nog zelfs af schieten als ik 3 maanden droog sta.
0 0
steefjuhhhh
Waar blijft plop-update 3?!
0 0
AfcaOss
Dacht dat ajacieden rood witte kousen droegen maar aan de reacties hier te zien dragen er een hoop mensen zwarte kousen
0 0
AjaxPros
Wat een lelijke griet zeg, zijn wel betere om te ploppen.
0 0
AfcaOss
Dacht dat ajacieden rood witte kousen droegen maar aan de reacties hier te zien dragen er een hoop mensen zwarte kousen
0 0
Mr Pamper
Kunnen we nu al zeggen dat zijn carriere naar de ploppen is ?
0 0
vdvaart23
Haha. Nouja, dat ie zn vriendinnetje af en toe neemt lijkt gezond maar wat een pauper is dat wijf dat ze het op internet plaatst. Dat heeft niets met 2013, afkomst of leeftijd te maken. als je dat doet ben je gewoon ontzettende pauper.
0 0
Multi
vd Hoorn is voor de positie rechts centraal Denswill is voor links centraal. Positie van Moisander dus. Als je dan toch reageert, zorg dan dat het klopt wat je zegt.
0 0
Wu44TyAJAX
Wat een gedoe om een paar foto's... Normaalste zaak van de wereld.
en kom niet aan met voorbeeldfunctie dit en dat, het zijn mensen jezus..
0 0
Dip
Ja, normaalste zaak van de wereld om op social media een foto te zetten, waarop je aan het 'ploppen' bent. Doe ik elke dag.
0 0
JesusZoonVanGod
Normaalste zaak van de wereld? Dat is het alleen als je er een fatsoenlijke foto op zet....en niet een foto waar je net hebt liggen ******. Ik vind het persoonlijk gewoon goedkoop, Denswil zou gewoon beter moeten weten. Wellicht dat hij bij Ajax nog wat les kan krijgen in het omgaan met sociale media....
0 0
AlexIbarra
Hij heeft het toch niet geüpload?

Smaakvol is het niet maar je kunt moeilijk eerst aan een meisje vragen een overeenkomst te tekenen waarin ze aangeeft nooit iets over je op internet te zetten. (Heb jij een pen?)
0 0
JesusZoonVanGod
Hij heeft het misschien niet geüpload, maar hij heeft wel toegestaan dat ze een dergelijke foto maakte. Als je denkt dat dergelijk materiaal niet uitlekt of online komt dan ben je wel heel erg naïef...
0 0
Rouwdouwer
Stefano heeft door dat 't in 't leven allemaal draait om de voortplanting. Voetbal is slechts bijzaak. Het leven draait om ******. Mijn complimenten Stefano!
0 0
mrsoul
Zolang die ook de aanvallers van de tegenstander plopt heb ik er vrede mee.
0 0
AfcaOss
Denswill houd zijn conditie op peil
0 0
tijger19
Japie zei hem: Der op en der over. Maar Denswill nam dat te serieus.

Hahah maar even serieus, maarja laat die jongen gewoon. Groot talent en laat dat ook zien, dit is gewoon een beetje ongelukkig dat zon meid dat doet.
0 0
Robinjo1988
Dat vrouwtje is ook niet al te slim zeg godskolere.. En ze heeft duidelijk een beetje aandacht tekort.
0 0
marien
Hij heeft toch gelijk! Mooi batsen joh! Beetje dom van dat grietje is het wel:)
0 0
AFCAvak410
haha jongens schoten vanmiddag in de lach toen Frankie Stefano toeschreeuwde kort te moeten dekken!
0 0
Wayout
Wat een flauw en kinderachtig voor de hand liggend puber grapje...Hoe oud ben je??? 13 jaar?
0 0
Daantje Makkes
Doe je ding man
0 0
steefjuhhhh
Heb ik trouwens iets gemist qua Lukoki? Wat heeft hij gedaan zodat sommige worden verwezen naar 'gevalletje-lukoki' en 'gangster zoals Lukoki' .. ?
0 0
Cello
Nou... ik vind het verre van shockerend!.
Want 2 foto's en wat zie je nu eigenlijk?. Hierboven een tepel en Stefano en dat meisje die elkaar kussen. Bij die andere foto zie je hem in de armen liggen van datzelfde meisje. WoW!.
Dast kan je verre van x-rated noemen en dus al helemaal niet schockerend. Op zich is het zelfs grappig te noemen, want het laat wat te raden over, zoals ook duidelijk wordt, dat bij sommigen waarschijnlijk de fantasie de overhand neemt. En dat is op zich ook okay!.

Maar schokerend is het dus niet en het valt al helemaal niet in de categorie, zoals er een paar maanden geleden een filmpje van de grote, en ex-wereldvoetballer van het jaar, Ronaldinho naar buiten kwam.
Die liet zich nota bene verleiden om voor de webcam, totaal naakt en full face, zichzelf te masturberen....... kijk als je het dan hebt over schockeren..... dan is dát wel in die categorie, dit van Stefano niet!.

Wat ik alleen niet begrijp is, dat Stefano het toegelaten heeft, dat dit meisje dit soort van foto's maakte. Want hij is er duidelijk van op de hoogte. Je moet altijd rekening houden met dit soort van dingen, dat die terecht kunnen komen bij anderen....en zoals nu eigenlijk bij iedereen, wat het gevolg is als het op i-net komt. Dat is niet zo slim van zijn kant.
Maar ja.... misschien staat hij er wel heel anders in, misschien heeft hij 'schijt' daaraan en ligt ie niet wakker van het feit dat hij in erotische foto's op het internet te bewonderen is. Heheh, en misschien kickt ie er zelfs wel op....want dat doen sommige mensen ook hè?. Die vinden voyeurisme (kijken naar of bekeken worden) helemaal geweldig....en ja dan loop je het risiko op dit soort van nieuwsitems.

Hoe dan ook. Als het bij dit soort foto's blijft is het en blijft het vrij onschuldig.
0 0
Gabri411
psssst het is geen tepel maar een tattoe ;-). anders wel een verdomd lelijke tepel die op de verkeerde plek zit ;-)
0 0
Cello
Hahahah, ja... je hebt gelijk!. Ik heb te snel en niet goed gekeken. En ja het moet idd wel een tattoo zijn, want het alternatief zou zijn geweest, dat het afkomstig is van Denswil..... die dan lippenstift op had, hahahahaha.
0 0
AFCAMM
Pfff...
Het is niet alsof 'ie in een filmpje featured waarbij hij door z'n chick wordt gepaald met een voorbinddildo, zoals onze Haagse vriend.
0 0
W.M
Wat zal der vader trost zijn...
0 0
PietBon
Ach wat een kouwe drukte. Ga er maar van uit de de supporters die 'm uitschelden geen van allen ooit een vrouw zullen ploppen. Die lopen nog gewoon achter de handkar.
0 0
Poulsen410
Wie scheld hem hier uit dan?
0 0
RoodWit
Plopper de plop, even serieus...fucking boeien dit.
0 0
Poulsen410
Raar gedrag dit. Ik zie liever zulke gasten niet in ons mooie shirt spelen een gevalletje Lukoki is het en wat een lelijk chickie zeg met der "ploppen" raar taaltje nooit van gehoort.
0 0
Mini
Dit is beter dan een Dildo in je reet......
0 0
Gabri411
ik zou mn hond er van afschoppen
0 0
BigDaddy84
Vanaf nu roepen alle commentatoren 'Plop' op het moment dat Denswil scoort!
0 0
Rho1980
Pffff, tis weer komkommertijd! Shocking pic! NOT!!!!
0 0
mvdk
Shocking pi(k)c.
0 0
steefjuhhhh
Hahaha het niveau daalt hier met de dag ;D
0 0
TOOL
Ik vind het allemaal niet zo spannend! Zelf zou ik me er niet voor schamen alleen wel uitkijken naar een meisje met iets meer klasse. Al hoewel, misschien doet deze wel hele speciale dingen tussen de lakens?? Waar men zich druk om kan maken... lekker toch!
0 0
rdhuijsmAFCA
Dom. DOM. Voor zijn leven lang geketend aan Kabouter Plop-gerelateerde bijnamen op tv. Ben benieuwd wat FdB hiermee doet.
0 0
3*stars*3
Gijpie vind het zeker jammer dat VI nog niet is begonnen want hij zit nu al grappen te bedenken over "Ploppie Denswil"...
0 0
steefjuhhhh
Over een maand spreekt niemand er meer over ;) Maar dat maakt t niet minder grappig/lullig voor Denswil
0 0
d-trip
Misschien wel vergeten maar je zet toch vraagtekens bij deze man als je dit ziet. In het kader van een voorbeeld voor de jeugd niet ideaal. Ik kan me indenken dat de Boer niet staat te springen om dit soort dingen..
0 0
steefjuhhhh
Tja.. ik denk dat t voor Frankie idd moeilijk is om dit positief aan mensen uit te leggen.. Want uiteindelijk is hij voor veel dingen de eindverantwoordelijke van de spelers, en krijgt híj de vragen van de journalisten, etc..
0 0
Bazinga
Wat valt er uit te leggen? Dat zijn spelers een seksleven hebben? Zijn bloed eigen broer heeft nota bene uitgebreid in elk roddelblad gestaan toen die over de schreef ging. Heb je Frank toen ook boos voor de camera's gezien om zijn mening te geven? Dit is gewoon ff lachen om de foto's, napraten over hoe dom je als meisje wel niet moet zijn om dit zo op het worldwide web te plaatsen en verder weer met de orde van de dag.
0 0
steefjuhhhh
Jaa precies ik ben het met je eens!? Maar er zijn altijd journalisten die er om gaan vragen op manieren zodat de mening van 'm weer word omgedraaid. En hij moet wel grenzen stellen, want hij wil denk ik niet iedere dag zo'n foto van een speler van 'm.. (in het openbaar... waarschijnlijk lacht Frankie er netzo hard om als wij, maar voor de camera moet ie grenzen stellen en wel in de rol van trainer blijven).

Heerlijk dat we om 2 van zulke foto's nog kunnen discussiëren trouwens haha ;D
0 0
rdhuijsmAFCA
Hoezo is het lullig voor Denswil? Ik zie m bij die 2e foto toch in de camera lachen? Dan gooi je gewoon je eigen ruiten in.. Zal wel bij de leeftijd horen
0 0
steefjuhhhh
Nou lullig van die chick die t op Insta gooit... Niet echt gebruikelijk om foto's op internet te plaatsen als je aan t ploppen ben of wel? ;p
0 0
3*stars*3
Nee daarom zette zij nog netjes eronder;'Net klaar met ploppen w/ @stefanodenswil'...

Scandalous bitches...:-/ :-(...
0 0
steefjuhhhh
Haha jaa ;D gekke mensen tegenwoordig ;)
0 0
AFCHilvarenbeek
dat is eens wat anders dan Kabouter plop :p

Maar toch niet erg slim van hem. Moet zelf weten wat hij buiten het vel doet, maar deel zoiets niet op twitter enzo
0 0
Tpes
Lekkahh
0 0
Mr Pamper
Je zou toch zeggen dat hij leukere meiden zou kunnen krijgen. Bovendien vraag ik me af wie die bovenste foto gemaakt heeft ;)

0 0
ChrisjeEriksen
Stefano zelf met z'n rechterhand..
0 0
3*stars*3
Zat ik net aan te denken en soms hebben voetballers misschien niet de mooiste vrouw/vriendin maar dat komt omdat ze bij hun 1e liefde zijn gebleven.

Maar deze bitch kan nooit zijn meid zijn want anders doe je deze shit niet.

Had ik niet van Denswil verwacht, dit zijn meer praktijken voor een Royston Drenthe ofzo...

(LMAO om die Update-titel , 2e 'plop' foto...Ha)
0 0
Tifosi
Hier kan hij vrij weinig aan doen... Als Denswil maar niet zo een gevalletje Lukoki wordt: Meer met zijn gangster imago en social media bezig zijn dan met voetballen.
0 0
Rho1980
Ze had 'geluk', paar minuten later en dr tel was leeg....
0 0
mvdk
Duidelijk een rijzende ster ;).
0 0
RobertoStrife
Hier zal Frank de Boer trouwens ook niet blij mee zijn, fatsoen staat volgens mij best hoog in het vaandel bij hem.
0 0
RobertoStrife
Tja, dan weet je dat een wijf klasse heeft, als ze een semi-naakt foto met het bijschrift "Net klaar met ploppen" on-line zet.

Tsjongejonge, hoe weinig zelfrespect kun je hebben?
0 0
waynelove
Ouch..
0 0
3*stars*3
Owowow Denswil, watch your fucking back met die sletten...
0 0
Stuyvesant
Het is de keeper van ASO den haag niet......
0 0
ELPISTOLERO
Simpele zielen.
0 0
leazi
Beter dit dan dat die betrapt word voor de webcam. (Ronaldinho).
0 0
PietBon
Wat een nieuws, Blind, Eriksen en Alderweireld ploppen ook. Ik hoef dat allemaal niet te weten.
0 0
steefjuhhhh
Hahaha heerlijk dit! Genieten, al die reacties! ;D plopperdeplop
0 0
leazi
Alderweireld doet niet aan ploppen.. Alderweireld doet aan 'poepen'. (Belgisch woordje voor neukuh).
0 0
Chill
Plopper de plopper de plop!
0 0
lorenz00
Romantisch hoor, maar wel een beetje raar dat denswil lippenstift op heeft.. En ja de eerste slet die het ploppen noemt schop ik mijn bed uit.
0 0
mvdk
Jij moet een saai seksleven hebben:P
0 0
lorenz00
haha nou bedankt man ;) Nee ik heb geen probleem met vrouwen die sexueel lekker in hun vel zitten, ieder moet lekker doen waar hij of zij zin in heeft, alleen het woord ploppen vind ik zo belachelijk. Ik neem aan dat het zo heet tegenwoordig? Ik begin een ouwe lul te worden :(
0 0
mvdk
Is gewoon 'straattaal'. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het woord verder ook nooit gebruikte maar vind het wel een grappige bewoording. Klinkt in ieder geval netter dan n****n. (expres sterretjes)
0 0
dan300491
Tatted it up!
0 0
Ajaciedbrad
Jij neukt dus met sletten..?
0 0
DinoZar89nl
Hoe kom jij er bij dat hij lippenstift op heeft? Er ooit aan gedacht dat veel meiden zo een tattoo hebben.
0 0
lorenz00
haha nog serieus reageren ook
0 0
Toon meer reacties