De Bondt mist EK door blessure, Tete wel mee

JipVR, 08-07-2013 om 21:39, 3261 views, Ons Oranje |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Nick de Bondt zal niet deelnemen aan het trainingskamp van Oranje onder 19 in aanloop van het EK vanwege een blessure. Aké, Ebecilio, Rekik, Van Overeem, Haye, Hendrix en Brenet zijn eveneens afgehaakt voor het trainingskamp, dit echter vanwege clubbelangen. Ajacied Kenny Tete (17) is daarom opgeroepen om De Bondt te vervangen. Het eerste deel van de voorbereiding trainde hij mee met het eerste elftal, maar nu zal de mandekker aansluiten bij Oranje onder 19. De verdediger maakte onlangs zijn officieuze debuut in de oefenwedstrijd van Ajax tegen SDC Putten.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
C.Eriksen10
Aké, Ebecilio, Rekik, Van Overeem, Haye, Hendrix, De Bondt en Brenet zijn niet de minste die afvallen. Clubbelangen boven een EK eindtoernooi, de planning bij de UEFA is ook niet je van het. Iedereen wilt voor zijn kansen gaan tijdens de voorbereiding zeer begrijpelijk. Waarom had de UEFA dit toernooi niet tijdens de EK-21 laten plaatsvinden? Gewoon in de ochtend laten die spelen, maar UEFA en planning gaat bijna nooit goed samen.
0 0
3*stars*3
Idd ze konden het tijdens of voor die EK-21 toen en zo een zomerprogramma opbouwen met;EK-19, EK-21 en daarna confederationscup.

Maar dat kunnen ze niet plannen want ze zijn nu al druk bezig om CL poules te fixen...
0 0
De_Realist
Haha gaat goed zo, nja prima als die anderen niet mee gaan. Zo krijgt Tete weer meer ervaring, bedankt he! :)
0 0