Comitis-familie stapt uit Ajax CT

sv, 02-07-2013 om 15:16, 6121 views, Supersport | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .
De gebroeders Comitis, George en John, hebben besloten om hun aandelen in Ajax Cape Town te verkopen. Dit met tot doel om de onrust die afgelopen seizoen aanwezig was in de toekomst weg te houden bij de club. 'Ajax Cape Town is de winnaar', schrijven ze in een verklaring. In het persbericht bedanken de gebroeders ook Ajax Amsterdam voor de tienjarige samenwerking. 'We willen Ajax uit Amsterdam bedanken voor de samenwerking. Het merk Ajax heeft de voetballandschap in Zuid-Afrika verandert', staat er.

Voor Ajax is het vermoedelijk goed nieuws, want dat betekent dat de club nu alleen nog maar te maken heeft met de familie Efsthatiou, die regelmatig met de gebroeders Comitis in de clinch lagen.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MankeNelis
Trossen los en wegwezen, je hebt er helemaal niets aan.
0 0
oud-west
Waarom zeg je dit? Zuid-Afrika is een verschrikkelijk hard groeiende economie met een enorme bevolking. Zodra de donkere bevolking in dat land (voetbalfans) welvarender gaat worden kun je verwachten dat het Zuid-Afrikaanse voetbal veel meer omzet gaat draaien en in de lift gaat. Gewoon geduld hebben dus.
0 0
De_Realist
Ik ben dan nieuwsgierig waarover die 2 families met elkaar in de clinch lagen, hopelijk stapt niet de verkeerde familie er uit.
0 0