Tete: 'Laten zien wat ik in huis heb'

BvdPloeg, 01-07-2013 om 12:18, 8078 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kenny Tete is samen met Riechedly Bazoer de meest opvallende naam in de selectie, die afreist richting Oostenrijk. De rechtsback is 17 jaar, maar weet heel goed wat hij kan. Tijdens het trainingskamp wil hij vooral zichzelf tonen. 'Heel mooi. Ik ga gewoon mijn best doen, laten zien wat ik in huis heb. Meer dan m'n best doen kan ik niet doen. Ik hoop mijn debuut te maken maar moet niet te hard van stapel lopen', vertelt Tete voor vertrek aan AT5.

Tete maakte tegen Putten indruk met zijn imposante verschijning en snelheid. 'Ik ben een rechtsback. Mannetje uitschakelen doe ik eigenlijk bijna altijd. Dat is het belangrijkste denk ik. Ik ben niet langzaam en kan goed meevoetballen.' (foto: Black Bath Towel Photographers)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Alexander40
Welke verdediger werd er aan het einde van de wedstrijd tegen putten nou door een amateur dik uitgelopen (zie de sv)? Als dat die tete was is hij echt niet zo snel.
0 0
Goonse
Ten eerste is dat Sporkslede, ten tweede is die amateur al op gang terwijl Sporkslede nog moet vertrekken en ten derde zijn er ook snelle amateurs.
0 0
Alexander40
Haha, okido dan is die sporkslede niet zo rap.
0 0
Jst
Waar slaat dat nou weer op.
0 0
Goonse
Het kan toch ook een razendsnelle amateur zijn haha, er lopen bij hoofdklassers echt wel spelers die even snel zijn als Lukoki en Narsingh bijvoorbeeld.
0 0
Hillie99
Ken hem niet als een 2e samba van Qpr. Wat verder niets aan zijn talent afdoet...vind hem niet echteen imposante verschijning zoals de tekst suggereert.....
0 0
3*stars*3
Als ik verhalen zo lees, dan zit het wel goed met onze backs op de rechter/linkerflank en dat was jaren wel anders.
Van Ligeon ben ik ook nog gecharmeerd hoor maar die moet iets sterker worden.

Misschien een rare vraag maar kan Ligeon niet omgetoverd worden tot rechtbuiten?
Ik weet dat rechtsbuitens vaker worden omgetoverd tot back maar Ligeon is snel, heeft techniek en behoud altijd overzicht.
0 0
BigDaddy84
Meestal ben ik hier niet zo van, maar op zich heb je bij Ligeon misschien wel een punt. Hij is aanvallend wel beter dan verdedigend in ieder geval.
0 0
Johnvanessen
Zit een goede kop op. Ben erg benieuwd naar Tete. Als ik die verhalen mag horen dan is het een fijn talentje. Laat hem maar lekker rustig brengen. Jaartje JL is ook niet verkeerd!
0 0
RobertoStrife
Toch benieuwd hoe hij het in de JL gaat doen, een prachtig podium voor die jonge jongens!
0 0
Melvin01
Groot talent
0 0