Agent: 'Eriksen wil Ajax iets teruggeven'

sv, 05-04-2013 om 08:28, 7972 views, AD |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Christian Eriksen heeft al vaker aangegeven dat hij niet voor niets de deur uit wil lopen bij Ajax. In het Algemeen Dagblad herhaalt zaakwaarnemer Martin Schoots dat. 'Je ziet spelers hun shirt wel eens kussen, zo veel geven ze om die club. Om dat een jaar later bij een ander shirt te doen. Bij Christian zit de liefde aan de binnenkant. Ik zie het nog voor me dat hij als 16-jarige zijn eerste Ajax-shirt mee naar huis nam, naar zijn jongenskamer in Denemarken. Hij is nog steeds trots dat hij bij Ajax speelt. Misschien dat het voor sommige mensen te romantisch klinkt, maar Christian is daarin heel authentiek en wil Ajax iets teruggeven', aldus Schoots.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
joodtotmedood19
ajax iets terug geven vind ik een smoes om maar weg te gaan... zeg dan gewoon eerlijk ik wil een stapje hoger! Maar ik heb niet gelijk als hij een jaar bijtekent, maar dat doet ie vast niet!
0 0
Jowen
het wordt spannend waar hij volgend jaar speelt. Ben heel benieuwd
0 0
MankeNelis
Waar heeft hij getekend?
0 0
buitenveldert
Terug geven? begin maar met doelpunten maken dat is je enigste min punt voor de rest een echte fantastische Ajax speler.
0 0
joodtotmedood19
ajax iets terug geven vind ik een smoes om maar weg te gaan... zeg dan gewoon eerlijk ik wil een stapje hoger! Maar ik heb niet gelijk als hij een jaar bijtekent, maar dat doet ie vast niet!
0 0
Mokum31
Bijtekenen dus ! En dan over 1 jaar voor lekker bedrag verkopen
Vrees dat het niet zo zal lopen.
0 0
pizzapunt
Met het teruggeven doelen ze op een vertrek in de zomer, en niet volgend jaar zonder contract.
Verlengen zal Eriksen niet doen, zonde, maar waar.
0 0
Sammeister
Gewoon van de zomer verkopen. Het liefst niet, maar ik denk echt niet dat een verlenging aanstaande is. Jammer, zijn assists en spel zijn super-belangrijk voor Ajax. Hopen dat hij wel een club die beter is dan Ajax, niet een Borussia Monchengladbach of een Liverpool...
0 0
De_Meer
Dat betekent dus, dat hij of bijtekent of vertrekt. Zou jammer zijn als hij vertrekt. Is de belangrijkste speler bij Ajax dit seizoen en kan alleen maar beter worden. Uitstekende voetballer, mooie techniek, individuele actie in huis, goeie trap, regelmatig beslissend met een assist, vrije trap, corner, of doelpunt als het er om gaat, werkt zich altijd een slag in de rondte. Intelligente bescheiden jongen met een goede mentaliteit.
0 0
Van Reenen
Christian kan ons op 14 april a.s. 2 mooie doelpunten cadeau geven. Lijkt mij meer dan genoeg voorlopig. Daarnaast maar naar een club gaan die een zeer hoge transfersom wil betalen. Zelf denk ik aan 25 miljoen pond of daaromtrent.
0 0
Ajacied88
eerst zien dan geloven
0 0
CrazyJew
Het mooie aan Eriksen is dat hij echt een voorbeeld is voor die andere jonge Denen. Ze zijn geen rotte appels
0 0
mvdk
Iets terug geven. Nou ik zou zeggen, teken morgen een nieuw 5 jarig contract en we zijn blij!

Als er dan een club komt is het jackpot.
0 0
stefanpetterson
Respect! Zou Suleimani een voorbeeld aan kunnen nemen.
0 0
Ibra020
Mooooi!
0 0
driesterren***
We zullen zien wat de toekomst brengt! Zeggen en doen zijn 2 verschillende dingen!
0 0