Stem op titel van Ajax als sportmoment 2012

BvdPloeg, 20-12-2012 om 15:21, 2115 views, Ajax Showtime | Het jaarboek van Ajax is sinds kort beschikbaar.
Ajax prolongeerde in 2012 de titel en dat mag niet zomaar worden vergeten. Mede daarom heeft de NOS de prolongatie genomineerd, samen met negentien andere sportmomenten, voor 'Sportmoment van het jaar'. Wil jij dat de 31e titel van Ajax nog een beetje extra glans krijgt? Stem dan nu hier op de titelprolongatie als het sportmoment van 2012. Er kan gestemd worden tot het einde van 2012.

Alvast een herinnering aan de titel van Ajax? Dit is het filmpje waarop gestemd kan worden:                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pettersson1963
Ik twijfel nog tussen Epke Zonderland, Ranomi Kromowidjojo en de dames van het Nederlands Hockey Team, de meiden in oranje rokjes onder aanvoering van Naomi van As en Maartje Paumen waren een sensatie op blauw kunstgras...
0 0
VanNispen
Wilde net gaan typen dat ik toch voor het moment van Epke kies, in de veronderstelling dat ik toch wel een van de weinige zou zijn op deze site.. Doet me toch goed dat mede Ajacieden niet blind op Ajax staren maar net als mij ook onwijs hebben genoten van Epke, en die verslaggever uiteraard!
0 0
joodtotmendood
Haha, het lijkt erop dat dit topic eerder leidt tot stemmen op Epke dan op Ajax. Terecht overigens.
0 0
RobertoStrife
Blijft toch bizar dat De Jong 5 keer per jaar steengoed speelt, maar de andere wedstrijden geen bal raakt.
0 0
Leon_AFCA
We wonnen toch 14 wedstrijden op rij?
0 0
Viktor-Fischer3
De 14de wedstrijd was uit tegen Vitesse en dat was na het kampioenschap dus die hebben ze in het filmpje niet verteld.
0 0
B_02097
Zou t graag willen maar heb op de turn oefening van Zonderland gestemd, puur omdat dat nooit meer gaat gebeuren en wij worden nog heel vaak kampioen.
0 0
Vinc-ajacied
Jup, ik heb daar ook op gestemd. De derde ster was het mooiste sportmoment van deze eeuw. Maar dat goud was echt prachtig. Als nummer twee vond ik toch wel het goud van Ranomi Kromowidjojo.

Ik vind eigenlijk dat voetbal een beetje apart staat als ''sport''. Je hebt voetbal en je hebt sport.
0 0
RobertoStrife
Klopt, de 30ste landstitel (op de laatste dag beslist) had het voor mij mogen zijn (vorig jaar), maar de 31ste is absoluut niet meer bijzonder dan zo'n geweldige prestatie van Zonderland.
0 0
DeKlassieker
Zonder je reactie gelezen te hebben heb ik exact hetzelfde gedaan. Zonder enige twijfel was het kampioenschap van Ajax een ontzettend mooi moment, maar goud winnen op de OS zoals Zonderland dat deed was in haar geheel een veel mooier sportmoment. Dit soort momenten neem je mee voor de rest van je leven en dit is gewoon buitencategorie zoals Ajax die de Champions League wint, het volleybal goud in Atlanta of Krajicek die Wimbledon wint ect ect. Unieke prestaties.
0 0
B_02097
Zeker, ik hou van sport en voetbal zoals vinc-ajacied zegt. Het zijn aparte delen in de sportwereld. Voetbal is altijd overal maar een evenement als de OS zijn speciaal. Daar is het erop of eronder en je krijgt als topsporter maar 2x ( ongeveer ) de gelegenheid om aan deel te nemen.

Maar ook 1 groot deel in mijn stem was de commentator; Hans van Zetten, godsamme wat een commentator. Brok in de keel is wat die man je brengt.

2013 sportmoment van het jaar; AFCA Europa League Winners!!
0 0
driesterren***
Kan ik me in dit rijtje aansluiten! Ajax is mijn alles, maar Epke was uitzonderlijk!
0 0
Sxndxr
Blijft een verademing om jouw reactie(s) te lezen!
Geheel mee eens...
0 0
vitoman
zeker, Epke zijn prestatie is echt geweldig en ongelofelijk, en zal nooit meer iemand op zo'n manier goed winnen
0 0