Ajax traint later door sneeuw

sv, 07-12-2012 om 08:54, 2279 views, De Telegraaf | Nieuw uittenue Ajax bekend!
Ajax traint vrijdagochtend later door de sneeuwval. Frank de Boer heeft de training verplaatst van 10.30 uur naar 12.00 uur. 'Ik wil mijn spelers na de ochtendspits laten rijden', zegt De Boer in De Telegraaf. 'Het is de verwachting dat het tussen 7.00 uur en 9.00 uur flink gaat sneeuwen. Ik wil voorkomen dat de jongens al voor zevenen weg moeten, of dat ik sta te trainen zonder vijf gestrande spelers.'

'Een dag voor de wedstrijd tegen FC Groningen is dat niet handig. Geen stress dus, maar anderhalf uur later beginnen.' (foto: Black Bath Towel Photographers)
  • Laatste headlines
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Leon_AFCA
Maar zal het dit weekend uberhaupt wel eens doorgaan, want je moet er nog komen en veiligheid kan niet gegarandeerd worden als het zulk weer blijft.
0 0
Leviathan
Als het veld goed is lekker in de sneeuw! Het moeten mannen worden! Misschien tref je in de EL ook club net als Twente vorig jaar -18 anders lopen ze straks met een ski pak aan.
0 0
Misc1990
Trainen in Arena of Micoach zou ik zeggen!
0 0
B_02097
Bninen trainen in dat Adidas MiCentre? ArenA gaat toch met dicht dak spelen
0 0
lorenz00
Volgens mij moeten ze ook rekening met de sneeuw op het dak houden, tevens moet het uren van te voren goedgekeurd worden, dus als het gaat sneeuwen zal er helaas met open dak gespeeld moeten worden.
0 0
B_02097
aha, das kut, maarja hopen dat niet tussen 7 en 11 niet zo hard gaat sneeuwen dan maar
0 0