Olsen: 'Wij raden Ajax aan'

sv, 05-12-2012 om 15:34, 6048 views, NUsport | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
Morten Olsen adviseert Denen altijd van harte om naar Ajax te gaan. De bondscoach heeft overigens zijn ook een grote rol gespeeld bij de ontwikkeling van o.a. Christian Eriksen, Nicolai Boilesen, Viktor Fischer etc. Hij introduceerde jaren geleden de Rode Draad, een project om het Deense voetbal te steunen. 'Mijn generatie voetbalde op straat, daar speel je met je hart. Die gedachte moest de rode draad in onze opleidingen worden', legt de bondscoach in NUsport het initiatief kort uit.

Olsen raadt spelers altijd aan om naar Ajax te gaan. 'Het is een uitstekende tussenstap. In de absolute top zijn er maar weinig clubs die jonge spelers die nog weinig weerstand hebben gehad meteen voor de leeuwen gooien. Ajax gaat er altijd verstandig mee om. Als spelers ons om advies vragen dan raden we Ajax van harte aan.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
davids4life
lache olsen een ajax man in hart en nieren prijst alle talentvolle denen aan bij ajax hij vaart er wel bij zijn selectie wordt er ook sterker een win win situatie
0 0
ajax19
Leuker bericht was geweest: wij in de Deense Bond raden clubs uit de grote competities, Feyenoord en PSV af.
0 0
Chachiboy
mwua niet echt
0 0
Wimmel
Prima wisselwerking dan. De meeste Deense spelers slagen bij Ajax en ik weet zeker dat het slagingspercentage van de Denen hoger ligt dan van bijvoorbeeld de Zuid Amerikanen welke we gehad hebben.

Daarnaast zijn het gasten met een goede instelling en beheersen ze de taal erg snel. Oh en niet te vergeten, erg betaalbaar mits je er vroeg bij bent en dat zijn we dankzij de goede scout aldaar en de naam van Ajax in Denemarken.
0 0
Jesper11
En ik word als seizoenkaarthouder intussen gek van alle Denen bij Ajax.
Ik eis een Braziliaan a la Romario of Ronaldinho voor elke 4 Denen ;).
Dankuwel Sinterklaas (Overmars)
0 0
AnitAjax
En waarom? Een goeie voetballer is een goeie voetballer, maakt geen fuck uit waar ze vandaan komen.
0 0
glob
Wij ook.
0 0