Ajax neemt negatief record over

sv, 05-12-2012 om 11:34, 2726 views, VI | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
Ajax heeft een negatief record van Willem II over genomen. De Amsterdammers hebben het meeste aantal tegendoelpunten gekregen na zes groepsduels van alle Nederlandse ploegen ooit in de Champions League. Het gaat om 16 tegentreffers. Willem II was tot gisteren koploper met 15 tegengoals in het seizoen 1999-200. Ze werden gevolgd door PSV met 14 in 2008-2009 en Feyenoord met eveneens 14 in het seizoen 2002-2003.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
rdewaart
verdedigend is het ook een drama! Van Rhijn geeft te veel ruimte weg, Alderweireld draait steeds zijn kont naar de bal en draait zijn gezicht weg, Moisander zit er steeds met zijn timing er naast en Blind heeft geen snelheid en hardheid.
0 0
Darkbird
Willem II zat ook niet in een poule met teams van dit kaliber! Volgend jaar gaat het gebeuren!
0 0
Amster
Wat ben ik toch blij met de ervaring die gehaald is in de vorm van Moisander en Poulsen.
Ook Alderweireld laat weekelijks zien dat ie ze grote mond in de media waard is.
0 0
OKP-AFCA
Wat ben ik toch blij met zulke kortzichtige en achterlijke supporters.

Je lijkt de commentator van de NOS wel, zeggen dat Ajax nog geen steek verder is als de eerste ontmoeting met Real alleen wel even vergeten dat Real met hetzelfde zo niet een beter team speelt en er bij Ajax vijf belangrijke spelers vertrokken zijn.
0 0
Cello
Daarin ben ik het helemaal met je eens. Het is een onzinnig en ook oneerlijk vergelijk van die commentator.

Net zoals je zegt, Real speelt met minimaal vergelijkbare spelers, maar misschien zelfs wel betere spelers dan de eerste wedstrijd in de rij van 6. Ajax heeft in de tussentijd de betere steeds verloren en heeft dus iedere keer weer een stapje terug moeten zetten.....als je alleen dat al weigert in te zien, dan begrijp je er maar weinig van. Dus ja, je hebt helemaal gelijk.
0 0
Ganggino
Je hebt helemaal gelijk! Tegen spelers als Ronaldo, Özil, Benzema, Aguero, Tevez, Balotelli, Reus, Götze en Lewandoski is het een grote schande dat je zoveel tegendoelpunten krijgt! Schaam je Ajax!
0 0