'Misschien waren sommigen onder de indruk'

sv, 05-12-2012 om 09:21, 2251 views, Novum | Kortingen tot wel vijftig procent in de online webshop van Ajax..
Toby Alderweireld weet niet wat de verklaring is voor de slechte eerste helft van Ajax. 'Misschien waren sommigen toch onder de indruk', zegt hij tegen Novum. Dat is grappig, want Frank de Boer zei hetzelfde, alleen dat ging over Alderweireld zelf, die met Niklas Moisander samen de doellijn bewaakte bij de 1-0, terwijl Cristiano Ronaldo vogelvrij in de zestien stond om het doelpunt te maken.

'We hebben verdiend verloren. We moeten dit meenemen naar de volgende wedstrijd. Elk doelpunt is wel iets aan te doen.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cello
Het ligt hem niet aan de naam Real Madrid, maar aan de spelers die daar spelen. Daarvoor is teveel ontzag, teveel zijn onze spelers geïmponeerd door de namen die zij opstellen.
Daar waar we in het veleden beter voor de dag kwamen (maar naar verhouding ook een kwalitatief minder team hadden) hadden de spelers wel respect voor hun tegenstanders, maar was er geen ontzag en waren de 'lefgozertjes' van toen al helemaal niet geïmponeerd door de directe tegenstanders.
Dan had men schijt aan bestaande reputatie's en was het gewoon we spelen ons eigen spelletje (niks aanpassen) en de tegenstander loopt maar achter ons aan....

De oude en vertrouwde lef, branie en arrogantie.....die is al lang niet meer.
0 0
10Sneijder10
'We moeten dit meenemen naar de volgende wedstrijd.'

Dit hoor ik al jaren, ga er dan eens echt wat mee doen ipv het alleen te zeggen.
0 0
Bky
Tja, dit ga je er bijna nooit uitkrijgen. Tuurlijk is bijv. Hoessen onder de indruk. Maar elk jaar komt er wel weer een nieuwe speler bij. Als dit jaar misschien Eriksen vertrekt heb je volgend jaar hetzelfde verhaal bij zijn opvolger.

Ach, Europa League is gehaald, daar had je eigenlijk niet eens van durven dromen.
0 0
MokumInMeHart
Nou ja, het is niet zo erg dat iemand als Hoesen onder de indruk is, maar van de spelers die nu al 3, 4 of 5 keer tegen Madrid hebben gespeeld verwacht ik wel iets meer. Alderweireld, De Jong, Eriksen, Blind, Vermeer, Boerrigter hebben nu allemaal wel wat CL ervaring maar stonden de eerste helft als kleine jochies op het veld.

Winnen van Madrid hoeft niet, maar dit Madrid heeft geen moment hoger geschakeld dan de tweede versnelling. Met wat meer zelfvertrouwen en Amsterdamse schijt hadden we echt een resultaat kunnen behalen gisteren. Ik vond Ajax ontzettend zwak.

Hopelijk krijgen we in ieder geval nog een paar mooie wedstrijden in de Europa League..
0 0
chrissy49
Hij praat een beetje als Brama, zoek de schuld een keer bij jezelf. Ook al kan het best zijn dat hij dat niet zo voelt als zijn schuld de 1e goal..
0 0
ST
Laat het zwaar afweten de laatste weken. Snap niet waar het vandaan komt.
0 0