Mourinho: 'Zonder wissels niet gewonnen'

sv, 05-12-2012 om 08:55, 4280 views, Diverse media | Nieuw uittenue Ajax bekend!
Jose Mourinho heeft door te wisselen voorkomen dat Ajax gelijk zou spelen of misschien zelfs zou winnen van Real Madrid. Bij een 3-1 stand waren de Amsterdammers beter en kregen ze kansen op 3-2, maar de bal ging er niet in. Mourinho greep in en wisselde. 'Op de momenten dat we een team waren, was het goed. Maar op een gegeven moment had ik twee groepen op het veld staan. We verdedigden met vier spelers en we vielen aan met zes spelers. Als ik Kaká en Benzema niet naar de kant haal om er weer een team van te maken, winnen we niet. Als ik niet gewisseld had, was Ajax zonder nederlaag vertrokken', legt Mourinho zijn ingreep uit.
  • Laatste headlines
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bky
Ja, ging wel lekker 2de helft. Stonden aardig te ballen en er was een beetje bluf.

Maar dit is natuurlijk pure onzin wat die kerel vertelde. Als het 3-2 werd gingen ze weer gas geven.
0 0
Ajaxfan-87
Is natuurlijk onzin wat hij zegt.
Maar het respect van Mourinho voor Ajax is zo groot dat hij ons niet gaat afkraken.
0 0
waynelove
aardig van hem ;)
0 0
Leviathan
Mourinho heeft ook nog enigszins respect voor Ajax hij kan inmiddels ook zeggen Ajax met 2 vingers in de neus. Real Madrid is precies het spel waar Ajax niet tegen kan spelen + de individuele kracht natuurlijk van RM. Hopen dat we volgende x Barca krijgen en 2 leuke tegenstanders geen man utd bijvoorbeeld.
0 0
Matts
Ach... De tweede helft was beduidend beter van Ajax-zijde, maar als Real toen nog echt gewild had, had het zomaar 6-1 of 7-1 kunnen worden. Dit zegt Mourinho natuurlijk vooral om de jonkies die hij inbracht een hart onder de riem te steken.
0 0