Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Blind: 'Werd gescholden in de rust'

Ajax Showtime, 04-12-2012 om 23:28, 3259 views, NOS | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
Daley Blind keek na afloop van Real Madrid - Ajax met gemengde gevoelens terug. 'Het is mooi dat we de Europa League hebben gehaald, maar deze wedstrijd was niet goed', sprak de verdediger. 'Met name de eerste helft was niet goed. Er was daarom een goede bespreking in de rust, waarin heen en weer wat gescholden is. We waren toen ook niet scherp genoeg. Dat ging beter in de tweede helft', aldus Blind.

Het gehele interview is hieronder te zien:

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
smokum
Uit betrouwbare bronnen: 'Daley Blind tekent contract voor 14 seizoenen bij Ajax!'
0 0
MartijnMIC
Wat een stelletje azijnzeikers hier zeg, kijk je naar de beoordeling van deze wedstrijd en afgelopen zaterdag tegen PSV. Oke, Ajax speelde niet zo goed als afgelopen zaterdag, maar de tegenstander was ook van een groter formaat, onbegrijpelijk dat mensen na een wedstrijd als deze gelijk zo kritisch zijn, ik zei van te voren dat het 3-1 ging worden, zat nog aardig in de buurt.

Noem me een negatieveling, maak me niks uit. Maar wees gewoon realistisch, clubs als Real Madrid zijn gewoon simpel weg te sterk voor ons, erg? Nee. Dacht men hier nou echt dat Ajax zou gaan winnen van een Real Madrid "B" (wat het ook niet was)? Je weet juist wanneer er jonge spelers aan speeltijd komen bij grote clubs als deze die zijn gebrand om hun van hun beste kant te laten zien.

Ik vind dat Ajax het met name de tweede helft het goed heeft gedaan, vierde doelpunt van Madrid was wat ongelukkig maar goed, we overwinteren in de EL, daar mee hebben we gelukkig ManCity achter ons gelaten!

Tot zaterdag!
0 0