Geen jeugd- en amateurduels dit weekeinde

Ajax Showtime, 04-12-2012 om 18:26, 1997 views, Ajax.nl | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
De KNVB heeft dinsdag laten weten alle amateurwedstrijden voor komend weekeinde af te gelasten. Dit ter nagedachtenis aan de maandag overleden grensrechter van het Almeerse SC Buitenboys. Ajax heeft daarop besloten dit weekend niet alleen de officiële wedstrijden, maar ook alle overige voetbalactiviteiten voor de Ajax Vrouwen, jeugd- en amateurelftallen van de club af te gelasten. De wedstrijden in het betaalde voetbal gaan wel door maar er wordt voorafgaand aan de aftrap een minuut stilte gehouden. De teams en arbitrage zullen rouwbanden dragen.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Darkbird
Belachelijk dat altijd de goede onder de slechte moeten lijden!

Ik zeg namen bekend maken en zorgen dat de levens van deze 3 gasten totaal geruïneerd worden, hebben ze de nabestaande tenslotte ook aangedaan! Zal wel een taakstrafje worden aangezien het niet te bewijzen is wie de fatale schop gegeven heeft!
0 0
Sami88
Je hebt helemaal gelijk . Maar blijkbaar is men hier gewend dat dit soorten gasten hiermee wegkomen
. Dan maar geen voetbal voor ze. Ik walg ervan
0 0
ajax19
Terecht. Kunnen we niet wat geld voor zijn nabestaanden ophalen?
0 0
tommiej94
Geld maakt zoiets natuurlijk niet goed, de nabestaanden zullen al blij zijn dat er dmv afgelastingen aandacht wordt gevraagd
0 0
ajax19
Dat klopt ook wel. Alleen, die moeten wel door zonder kostwinner.
0 0
lorenz00
Wat willen ze hiermee bereiken? Dit probleem is toch veel groter dan het voetbal en de KNVB? Jezus man, gaan we weer een stille tocht houden om vervolgens te vergeten wat er is gebeurd? Weer zeer laf. Dit soort idioten willen niet integreren, verschuilen zich veel liever achter de stigmatisatie en marginalisatie, om van enige empathie maar te zwijgen wordt het nog toegejuicht ook door hun vriendjes.
0 0
Robertoow
Benieuwd wanneer PSV - FC Twente wordt ingehaald, nu bekend is gemaakt dat het amateurvoetbal komend weekend is afgelast.
0 0
ajax19
Verkeerde moment. Althans, -in mijn strenge optiek- misplaatst.
0 0
tommiej94
Schiet deze lui aub af, dit nieuws is nu bekend gemaakt:

Nederland reageerde deze week geschokt op het nieuws dat een 41-jarige grensrechter door een aantal 15- en 16-jarige Amsterdamse voetballers is doodgeschopt. Een aantal verdachten is inmiddels aangehouden en dat heeft bij het lokale bontkraagtuig tot flink wat woede geleid. Ze melden op Twitter dat de aanhouding van hun 'mattie' Yassin Dardrak 'racistisch' is.

Een kleine selectie van de geplaatste berichten geeft een beeld van zowel het beschavingsniveau als de intelligentie van de medestanders van een van de jongens die de dood van de grensrechter op zijn geweten heeft. Waar sommigen niet verder komen dan "Free Yassin", gaan anderen nog iets verder in hun poging om aan het stereotype te voldoen door teksten als "Fuck pvv fuck you fuck die gast die dood is" te plaatsen.

Ook de mensen die het niet eens zijn met de heren steunbetuigers moeten het ontgelden. Hen wordt te verstaan gegeven dat ze 'racist' zijn en naar Lelylaan dienen te komen. Voor wie daar geen behoefte toe voelt, heeft het bontkraagtuig ook een duidelijke boodschap: "ik neuk jou moeder kkr hollander" (sic).
bron: fok.nl

wtf zeg
0 0
geronimo
Heb nooit op de PVV gestemd maar............
0 0
ajax19
Gadverdamme. Hoe halen die ratten het in hun hoofd?! Heeft niks met afkomst te maken, gewoon met .. Beter gezegd: geen bezieling. Valt niet goed te praten. Ook niet bij (stel dat) vermeend racisme.
0 0
AFCAMARK
totaal geen opvoeding , ongelooflijk zo krijg je ook vooroordelen over marokkanen
0 0
Robinjo1988
Fucking debielen zijn het ik zeg ophangen of terugsturen naar die berg of grot waar ze vandaan komen.
0 0
Cleo9
Ik kan het hier alleen maar mee eens zijn. Ik hoop dat de KNVB voor de tuig een uitzondering maakt, en wel een levenslange schorsing oplegt. En daarnaast mogen ze ook veroordeeld worden voor doodslag.
0 0
Sami88
Mooi gebaar nu nog die gasten levenslang schorsen. Sowieso moet de KNVB harder optreden ook als het om smerige overtredingen gaat.
0 0
ajaxrulezz
Ja, om te beginnen voor het leven schorsen. Daarna is het aan het OM, hoop ik tenminste. Ze waren oud genoeg om iemand dood te trappen, dan zijn ze ook oud genoeg om volgens het volwassenrecht te worden veroordeeld.
0 0