Olsen: 'Veel Denen groot voordeel'

sv, 04-12-2012 om 09:23, 5132 views, Politiken | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
Morten Olsen is van mening dat Ajax een groot voordeel heeft doordat het zes Denen in haar selectie heeft. Wellicht komt er zelfs een zevende bij als de Amsterdammers ook nog spits Nicklas Helenius in de winterstop overnemen van Aalborg. 'Het creëert snel mechanismen tussen de spelers. Het is een groot voordeel als je spelers hebt die elkaar goed kennen uit het dagelijks leven', zegt de bondscoach.

Dit betekent niet dat iedere Deen van Ajax in het Deense elftal komt. 'Maar het is zeker een voordeel dat ze samen spelen', herhaalt Olsen zijn visie. 'Dit zorgt voor aan stabieler optreden, want ze kennen elkaar goed.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
robtjeajax
zou wel mooi zijn veel deense jongens,
praten goed nederlands, goede inzet, veel talent,
beter dan een bij elkaar geraapt zootje.

hemaal leuk als starx het halve deense elftal hier speelt, dan kennen ze elkaar zo goed!
0 0
ne pas maroc
EK 2016 ben ik voor Denemarken

Al ga ik ervan uit dat de komende jaren meer Nederlandse jongens gaan doorbreken die echt de jeugdopleiding hebben doorlopen en niet op 16, 17 of 18 jarige leeftijd zijn weggeplukt bij een andere club.
0 0
sv
Ja hoeft ie minder te reizen..
0 0
AFCA***
Zolang jij Fischer en Eriksen op het hart drukt dat ze bij moeten tekenen mogen hier alle grote deense talenten heen komen Olsen. Hij zou in deze wel eens een beslissende stem kunnen hebben wat Eriksen betreft, voor Fischer ben ik niet zo bang die tekent wel bij. Voor hoe lang durf ik dan weer niet te zeggen.
0 0