[Update] 'Ajax wil Armenteros nog steeds'

sv, 04-12-2012 om 08:59, 13102 views, AD | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
AJAX BLIJFT AZEN OP SPITSEN - Het Algemeen Dagblad schrijft dinsdag dat Ajax nog steeds belangstelling heeft voor Samuel Armenteros. De Amsterdammers hadden afgelopen zomer ook al interesse in de spits. Naast Ajax azen ook Feyenoord, Vitesse en FC Twente op de voetballer. Hij staat nog tot de zomer onder contract in Almelo.

Onlangs werd Ajax in verband gebracht met Nicklas Helenius en Philip Hosiner

Update 12.33u: Armenterros laat in het AD weten dat hij rekening houdt met een vertrek in de winterstop. 'Heracles zal in de winterstop misschien nog iets willen verdienem. De kans is groot dat ik volgend seizoen hoe dan ook ergens anders speel. Ik ben realistisch, Barcelona staat straks niet op de stoep. Eigenlijk wil ik een tussenstop maken bij een topclub in Nederland. Worden clubs als Vitesse, FC Twente en Feyenoord aan mij gelinkt? Daar wil ik liever niets over zeggen.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cello
Ik denk, ook uitgaande van afgelopen zomer transferperiode, dat Ajax alleen gaat voor iemand (als directe versterking), wanneer er een speler vertrekt.

Een mogelijke komst van Niklas Helenius zal hier denk ik los van staan, daar ik vermoed, dat àls Helenius komt hij niet direct voor Ajax-1 gehaald wordt. Ik verwacht bij hem eenzelfde soort patroon als dat men nu heeft met Andersen en dus dat Helenius meer nog mbt de toekomst gehaald wordt.

En met de mogelijkheid, dat Sigthorsson, maar ook Babel weer na de winterstop aansluiten. Met een Danny Hoesen erbij zal de noodzaak voor een spits minder groot zijn.
Misschien dat men, àls Sulejmani vertrekt wat gaat doen.....al kan je zelfs daar je vraagtekens plaatsen of men echt al daar gelijk wat wil doen....immers daar hebben we op rechts nog Lukoki, Sana en wellicht zelfs al De Sa.....
Dus ja...... het lijkt me echt niet zo voor de hand liggend dat er ook echt daadwerkelijk wat bij gaat komen in de winterstop.
0 0
ikke1986
Komt toch niet. Gaat naar 010
0 0
Lorenzovgortel
Deze man nu een aantal keren zien spelen. Wat een talent zeg! Vond hem vooral tegen Zwolle (Al is het maar Zwolle) echt fantastisch. Erg sterk aan de bal, technisch zeer begaafd en steeds doelgerichter. Daarbij komt ook nog dat hij aan het einde van dit seizoen transfervrij is.

Ik zou zeggen, in de winterstop voor een ton of 5 naar Amsterdam halen.
0 0
Van Reenen
Onlangs werd Ajax in verband gebracht met Nicklas Helenius en Philip Hosiner en niet te vergeten de grootste speler Marco Fabian. Deze is wel de talentvolste van de huidige spitsen van 23 jaar en jonger.
0 0
babeldeman
Dat betekend dus dat Armenteros naar Ajax wil, ik zou zeggen gelijk halen in de winterstop.
0 0
Daantje Makkes
Ik ben gecharmeerd van Armenteros maar weet dat het geen supertalent is.. Zal wel enige rek in zitten maar als Helenius werkelijk zo goed is als men beweert, wil ik Helenius wel zien komen. Daarnaast zie ik Armenteros makkelijk voor de concurrent spelen, met Hoesen hebben we een soortgelijke speler in huis.. Babel zou weleens kunnen vertrekken na dit seizoen en met Sigthorsson weet je het maar nooit. Transfers van Armenteros én Helenius zouden ook niet verkeerd zijn maar dan moeten Babel en Sulejmani wel degelijk vertrekken. Lukoki kan je in dat geval wel uitlenen maar alleen als Sigthorsson hersteld teruggekeerd is
0 0
RobertoStrife
Hij of Helenius mag van mij wel komen. Armenteros is heel sterk aan de bal en heeft ervaring, maar is tegelijk pas even oud als Hoesen, dus er zit zeker nog rek in.
0 0
Wayout
Dat weet je nooit of er rek in zit. Bij Sommige jongens zit er op jonge leeftijd al geen rek meer in. Ik denk dat je dat pas zal merken al hij bij Ajax speelt. Maar voor mij hoeft Armenteros echt niet. Dat is niet het nveau dat we na moeten streven, we moeten gaan voor hoger niveau.
0 0
flasher93
Waarom niet Helenius en Armenteros halen.

Vertrek:
Babel vertrekt na het seizoen.
Sulejmani vertrekt misschien in winterstop.
Wie weet wordt de Jong wel verkocht. Hij laat zich dit seizoen goed zien in de grote wedstrijden.

Verder:
Sigtorsson moeten we rustig brengen en zal geen heel seizoen kunnen spelen.
Hoesen is ook niet gewend een heel seizoen te spelen, en met een vaste spits gaat het toch wat beter dan met Erksen in de Spits.
Van Kessel is er blijkbaar nog niet aan toe. En zijn kwaliteiten moeten nog maar uitwijzen. Bodul deed het ook goed in Jong ajax,..

Als we volgend seizoen weer op 3 fronten mee strijden is het altijd handig een bredere selectie te hebben. Bovendien is Armenteros best een behendige speler dus zou misschien ook eventueel rechts voor kunnen? En Helenius moet ook nog maar uit wijzen of hij zich makkelijk en snel kan aanpassen.

Dus waarom niet allebei halen als je voor het geld van Sulejmani --> helenius kan halen en gratis/voor klein preisje --> armenteros?
0 0
seandebom
Dan heb je voor de spitspositie dus:
- Sigthorsson
- Hoesen
- Armenteros
- Helenius
- Klaassen (eventueel)
- De Jong (eventueel)
- Castillion (mits zijn contract wordt verlengd)

Lijkt me iets teveel van het goede ;)
0 0
flasher93
Van al die namen die je noemt zijn er 2 een echte spits. Sigtorrson en Hoesen.

Klaassen en De Jong zijn middenvelders. Handig om in nood te gebruiken idd.

Armenteros kan Links en Rechts buiten spelen.

Castillion komt te kort voor ajax. Heeft net pas basis bij Heracles. Bij RKC viel hij ook niet op vond ik.

Dus ik vind beide wel welkom. Als allebei maar voor een lage prijs is. Waarom het risico niet nemen. Er zijn genoeg wedstrijden. Beker + competitie en CL/europa league dusja
0 0
Daantje Makkes
Met Sigthorsson is het afwachten geblazen, Hoesen is een typische spits samen met Helenius en in dat geval behoudt je Klaassen en S. de Jong alleen voor het middenveld, zodat Poulsen gerust kan vertrekken. Castillion's contract lijkt me geen verlenging waard, hij komt gewoonweg kwaliteit te kort. Armenteros kan je eventueel op de flanken positioneren
0 0
RicoChet
HAAL DAN HELENIUS !
0 0
geronimo
Zuigt AD uit hun dikke duim, dan kunnen later schrijven dat hij liever naar Feyenoord gaat ondanks belangstelling van Ajax. Dit is Nijnatten jounalistiek.
0 0
JesusZoonVanGod
Leuke voetballer, maar ik vind het geen killer voor de goal. Liever dan Helenius, die is ondanks zijn lengte technisch en hij heeft een neusje voor de goal. Las gister dat hij 'maar' rond de 1.000.000 hoeft te kosten.
0 0
paulat
Wat moet je nou met Armenteros? We hebben Siggi, Hoessen en evt de Jong. van Kessel kan ook scoren. Waste of money.
0 0
ST
Veel liever Helenius.
0 0
Daneman
nu blijkt ie niet meer nodig te zijn.
0 0
AFCA***
Niet nodig met Kolbeinn, Hoessen, v. Kessel en Babel. Zal weinig tot niet spelen kost ook niet veel maar voor die jongen zijn ontwikkeling is het ook niet goed als hij bij Ajax 1 op de bank zit en voor de jeugdspitsen van Ajax is het niet goed als Armenteros in de weg zit.
0 0
TikkieTerugJaap
Halennn, niet naar die kakkerlakken laten gaan. Voor paar ton heb je hem, altijd doen. Liever dan Babel.
0 0