Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Modric: 'Eriksen heel goed'

sv, 03-12-2012 om 14:37, 4172 views, ANP | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
Luka Modric vervangt Xabi Alonso in de Champions League-wedstrijd tegen Ajax. Op de persconferentie blikte Modric vooruit op het duel. Hij had het over Christian Eriksen. 'Eriksen is een zeer talentvolle speler, hij is heel goed. Ajax heeft in hem een erg belangrijke schakel', zei Modric over het talent.

Van Ajax weet hij nog dat hij er met Dynamo Zagreb twee keer tegen speelde. 'Ajax is een erg goed team. Ze komen hier naartoe om te winnen, want ze hebben nog een kans om derde te worden. Hoe ik over ze denk? Heel positief: ik heb twee keer tegen ze gespeeld toen ik nog speler van Dinamo Zagreb was. En ik herinner me die duels als goede wedstrijden van hun kant.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA***
Eriksen laatste tijd inderdaad steeds dominanter, maar tegen PSV vind ik dat de credits dat Eriksen zo goed speelde naar Poulsen mogen. Die jongen knapte zoveel vuil werk op dat Eriksen in een soort van vrije rol kwam.
0 0
langestefan23
het zou mooi zijn als eriksen nog 3 jaar zou blijven
0 0
Kaos
Indien er toendertijd niet zo getreuzeld was, had deze jongen bij ons gespeeld. Althans, dan had hij nu uiteraard weer weg geweest maar hadden we hem hier wel een aantal jaar kunnen bewonderen. Eeuwig zonde.
0 0
OKP-AFCA
Deze jongen schakelde ons toen eigen handig uit, echt een topper. Jammer dat hij niet meer wekelijks ergens speelt.

0 0