Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Mourinho spaart ervaren krachten

sv, 03-12-2012 om 14:07, 5574 views, ANP | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
REAL MET B-TEAM - Bij Real Madrid doen dinsdagavond Iker Casillas, Sergio Ramos en Xabi Alonso niet mee. Jose Mourinho geeft de drie spelers rust. Álvaro Arbeloa kan niet meedoen omdat hij voor één wedstrijd is geschorst. De 22-jarige José Ignacio Fernández Iglesias, kortweg Nacho, zal in de basis beginnen als centrale verdediger. Antonio Adán (25) vervangt Casillas. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Fabio Coentrao en Sami Khedira zijn er wel gewoon bij.

Mourinho zei Ajax graag in de Europa League te zien. 'Ik hoop wel dat Ajax verdergaat in de Europa League, maar we zullen niets weggeven tegen Ajax. We zullen top zijn.'

Over zijn toekomst wilde hij niets kwijt. 'Ik ga er niets over zeggen. Mijn toekomst is dat ik morgen voor de 101e keer op de bank zit in de Champions League.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
leazi
Mourinho is Ajacied.

Morgen wint Ajax 1-3.
0 0
gerard
droom verder.
0 0
gerard
De duitsers doen hetzelfde, spelen ook niet met hun sterkste opstelling!!
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Namen zoals Adan en Nacho zeggen mij weinig, maar het zullen allemaal goede spelers zijn
0 0
AFCA***
Adan is echt een groot keeperstalent, beetje vergelijkbaar met van der Hart bij ons maar dan een stukje ouder. Nacho ben ik niet zo gecharmeerd van, zie hem wel eens in Real B, denk dat het meer een sneer is richting de trainer van Real B want Varane is 3 klassen beter maar die speelt in Real B niet op de positie die Mourinho voor hem voor ogen heeft. Varane is in mijn ogen nog beter als Pepe.
0 0
lorenz00
Rot op man, gewoon je best doen met Madrid en vervolgens alsnog verliezen van het grote Ajax. Een handje ophouden doe je maar voor andere clubs.
0 0
DeKlassieker
Mourinho: “Eén van de kandidaten om de Champions League te winnen gaat er sowieso uit, deze week.” Ik vrees dat hij het niet over Ajax had ;)
0 0
AjaxD1986
Weinig verzwakkingen dus alleen maar andere namen!
0 0
AFCAMM
Prachtvent. Maar ik weet zeker dat Real gewoon wil winnen.
0 0
driesterren***
Zullen ze wel vol in de aanval gaan als dat gezegt word weten we het wel! Ajax moet gewoon van eigen kracht uitgaan.
0 0
seandebom
Ik hoop het ook.
0 0
AJAX1996
Laat je dan verliezen.
0 0
foensai
nee, niet laar je dan verliezen.

Ik wil een zelfde wedstrijd als tegen psv, niet van laat je maar verliezen. Ajax moet het fijn op eigenkracht doen en dat is toch ook mooier voor onze jongens!

althans dat vind ik :D
0 0
Figo
als wij Real Madrid onder druk gaan zetten en gaan afjagen, dan zullen ze ons keihard afstraffen ben ik bang. De omschakeling en counter zijn weergaloos bij Madrid. Hopelijk doet Dortmund gewoon haar plicht en heeft Madrid niet heel veel zin in dit wedstrijdje.
0 0