Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Maxwell wil afsluiten bij Ajax

GerbenvdR, 02-12-2012 om 21:02, 14383 views, Ajax TV | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
In gesprek met Ajax TV blikte Maxwell terug op zijn tijd bij Ajax en in Amsterdam. De Braziliaanse linksback brak in Europa door bij Ajax om vervolgens te belanden bij prachtige clubs als Barcelona en Internazionale. Inmiddels speelt hij samen met Zlatan Ibrahimovic en Gregory van der Wiel bij Paris Saint-Germain. 'Ajax was voor mij fantastisch. Niet alleen de club, maar ook de mensen en de stad', aldus Maxwell. 'Ik heb veel geleerd over voetbal en over het leven. Daar ben ik erg dankbaar voor', vervolgt de Braziliaan. Met Zlatan Ibrahimovic heeft hij het nog regelmatig over hun gezamenlijke periode in Amsterdam. 'Als we erover praten, missen we de club en de stad', zegt Maxwell. 'De groep was jong, we hadden veel plezier en speelden goed. Dat missen we erg.'

Het is voor Maxwell nu nog niet aan de orde, maar de Braziliaan wil zijn loopbaan graag afsluiten bij de club waar het allemaal begonnen is: 'Dat zou heel bijzonder zijn. Nu geniet ik nog van het project hier, maar mijn hart staat altijd open voor Ajax.' Wie weet slaagt de linksback er dan ook in Zlatan Ibrahimovic te overtuigen met hem mee te komen naar Amsterdam?
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
unis
mooi, daar wordt je als supporter toch blij van!
0 0
1Zlatan
Er is maar 1 Zlatan! En Zlatan is altijd van waarde in de Eredivisie. Al is ie 40. Die loopt puur op z'n reputatie letterlijk iedere verdediging van NL straal voorbij.

"Zlatan als ik u laat scoren, mag ik dan een handtekening?"
"Komt u maar meneer Zlatan, de linkerkruising is nog vrij."
0 0
robert R.
als zijn contract afloopt is hij bijna 34. weet niet of we dan nog veel aan hem hebben
0 0
Pettersson1963
Lijkt een beetje op het verhaal van Cruijff in de jaren 80, Cruijff wilde zijn loopbaan ook afsluiten bij Ajax maar koos uiteindelijk voor Feyenoord en een hoger salaris!
0 0
DeKlassieker
Goh wil je ook nog even wat van je laten horen? Je weet dat Cruijff op recettebasis voor Ajax en later ook voor Feyenoord heeft gespeeld toch? TOCH? Met Cruijff werd Ajax kampioen en tsja dan moet je gewoon betalen als clubzijnde, maar dat wilde de voorzitter niet. Dan ga je toch lekker naar Feyenoord toe waar er een goed team stond waarmee hij weer kampioen werd (+ beker) en Cruijff weer tot speler van het jaar werd bekroond. Dat de toenmalige voorzitter geheel aan zichzelf te wijten, maar jij schuift het af op dat hij een hogersalaris wilde hebben, terwijl de werkelijkheid is dat op basis van zijn prestaties zou worden betaald en de voorzitter dit niet wilde uitbetalen. Je bent weer in vorm.
0 0
seandebom
Hoop dat Maxwell terugkeert, hetzelfde geldt voor Ibra maar die heeft al vaker aangegeven dat dat onrealistisch is en niet gaat gebeuren.
0 0
robert
maxwell terug zou ik erg mooi vinden, maar als Zlatan ooit terug komt ( wat ik niet verwacht) word ik helemaal gek
0 0
Marcao
En Maxwell is Ajax ook wel wat verschuldigd: hij raakte zwaar geblesseerd, kreeg alle premies + volle loon en vertrok toen voor een transfer. Maar een goede Ajacied!
0 0
TonyH
Laat maar komen! Zo'n speler kan je altijd gebruik. Die ervaring die hij met zich mee brengt is van cruciaal belang voor een groepsproces!
0 0
l0l
Hopen dat volgend seizoen al Heitinga terug komt, die kan dan mooi CVM of achterin of back of te welo veral wel :p
0 0
tommiej94
"Zlaten Ibrahimovic te overtuigen"

Wie is Zlaten?? :(
0 0
elpresidente
Het is inderdaad een schande, een grootheid als Zlatan verkeerd spellen. Het is verdomme bakkiechogurlydinges niet.
0 0
Ganggino
Zou leuk zijn voor de kleedkamer en invalbeurten, maar op dit moment doet Blind het best prima en er zit nog rek in. Maxwell zou hem natuurlijk wel kunnen begeleiden (ook da andere jonkies uiteraard).
0 0
DeKlassieker
Allemaal leuk en aardig, maar Maxwell gaat natuurlijk nooit terugkeren bij Ajax. Hij heeft voor drie jaar getekend bij PSG, dus mocht hij tussentijds weg mogen dan willen ze wat geld voor hem ontvangen. Dat is dan niet eens het grootste probleem, want ook als PSG hem gratis de deur uit doet, dan is Maxwell te oud, heeft hij een non-EU salaris en zal Ajax aan kapitaal vernietiging doen als Blind, Dijks en Boilesen niet tot spelen toe komen (met name de laatste twee). Overigens heeft Maxwell in zijn loopbaan de juiste keuzes gemaakt, want bij Ajax, Inter en Barcelona heeft hij flink wat prijzen gepakt en dat kan bij PSG ook nog wel gaan gebeuren.
0 0
boye04
Dat non-EU salaris is anders nog gewoon 1/3 van het salaris van Sulejmani.
0 0
elpresidente
Wat heeft het niet Europese spelers salaris er mee te maken ? Wou je nog minder dan 5 ton betalen ?

Voor de rest helemaal met je eens trouwens.
0 0
Raikkonen94
Zou mooi zijn, maar er zijn genoeg voorbeelden die hetzelfde zeggen en dan niet terugkeren naar hun club. Ook moet hij natuurlijk niet in zijn nadagen willen voetballen, afbouwende spelers hebben we niet nodig bij Ajax. Maar als hij binnen nu en wat jaren (als hij fysiek ook nog top is) terug wil, ja natuurlijk. We zitten niet heel ruim in de linksbacks en Maxwell bleef altijd maar gaan. Mooie speler.
0 0
rijkschroef59
jezus dat zou vet zijn
0 0
AFCA***
Offtopic; Straks even allemaal studio voetbal kijken voor het koppie van Waterreus ? Haha die gaat zich volgens mij dood ergeren, maarja liefde komt blijkbaar van één kant.. kijk zijn afscheid maar eens

http://www.youtube.com/watch?v=vaZ0u2KE5t8
0 0
Ganggino
Bedankt dat je deze weer even naar boven haalde, lachte me helemaal de pleuris, haha! (:
0 0
ajax19
Hahaha, mooie boel.
0 0
TUFACADEMY
nu of nooit MAxwell
0 0
AFCA***
Nooit verwacht maar oh zo welkom!
0 0
Krullen
Tja, tegen de tijd dat ze allemaal 35 zijn hoeft het natuurlijk niet meer... Staan ze de doorstroom van eigen jeugd in de weg en zijn ze ook niet meer op 100%. Voor de eredivisie natuurlijk altijd leuk maar denk niet dat het past bij de weg waar Ajax nu is ingeslagen.

Desalniettemin natuurlijk een enorme held.
0 0
waynelove
ibra op z'n 35e is nog steeds koning ibra hoor
0 0
Krullen
Dat is zeer zeker waar, maar het gaat om wat ik daarnaast zeg ;-)
0 0