Ook Mertens klaagt over Kuipers

sv, 02-12-2012 om 10:52, 9235 views, ANP | De trainingscollectie voor thuis is beschikbaar!
ONTEVREDEN OVER ARBITER - Dick Advocaat klaagde erover dat Bjorn Kuipers alweer een wedstrijd van PSV floot. Dries Mertens vond dat hij het niet goed deed tijdens de wedstrijd. 'Ik vond dat de scheidsrechter gewoon niet goed floot. Bij elke belangrijke beslissing floot hij voor Ajax. Dat gaat irriteren. Dat mag niet, maar gebeurt toch. Een keer trok Van Rhijn mij helemaal neer. Kuipers ziet het wel, maar hij wil dan niet fluiten. Ik vroeg of hij het had gezien, maar ik denk dat hij het niet wilde zien. Ik wilde gewoon door gaan, hij kan zelfs geel geven', zei Mertens.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daneman
psv heeft wel een beetje gelijk.

Denk dat de wedstrijden ajax-psv ajax licht bevoordeeld is geweest. Maar als de grens en scheids het vaker bij het rechte einde hadden gehad had ajax toch zo'n 5 punten meer gehad in
0 0
Daantje Makkes
Caaaaalimero
0 0
rdewaart
Wat is die Belg toch een huilebalk!!!
0 0
JariBergkamp
Als we nu gewoon tot aan de winterstop alles winnen, wat met uitzondering van Utrecht uit gewoon makkelijk te doen is, staan we er in de winterstop beter voor dan de afgelopen jaren. Zou nog wel graag een buitenspeler voor de rechterflank erbij willen. Babel, Fischer, Boerrigter en Sana horen eigenlijk allemaal op de linkerflank en Lukoki is de enige rechtsbuiten. Sulejmani reken ik uiteraard niet meer mee. En als Eriksen vertrekt Maher halen, voor de rest de jeugd(Veltman, Denswil, Dijks, Ligeon, Sporkslede, Bocarra, Klaassen) gewoon kansen geven bij geblesseerde spelers. Heb er vertrouwen in dat we gewoon weer Champions League gaan halen dit seizoen en misschien zelfs wel weer kampioen worden. Zou echt een wereldprestatie van FdB zijn, drie keer kampioen in 2,5 jaar
0 0
Jowen
We hadden op zich niet te klagen over Kuipers. Vooral bij die actie van Van Rhijn in de 16 kwamen we goed weg. Daar had hij anders kunnen beslissen. Verder prima gefloten.... ook mooi die schwalbe gezien.
0 0
JariBergkamp
Mertens liet zich echt veels te makkelijk vallen, Ricardo hield zich nog in maar Driesje was al onderweg naar de grond. Daarbij had hij Marcelo rood moeten geven, maar verder goed gefloten en vooral lekker door laten voetballen, dat kwam ons spel ten goede
0 0
afca4eva
Was dit de kampioenswedstrijd, kippenborstje??
0 0
BattleAxe
Er was 1 moment bij 1-1 volgens mij dat van Rhijn Mertens aantikte in het 16-meter gebied, daar kwamen we goed weg dat Kuipers geen penalty gaf. Maar op dat moment na moet psv echt niet gaan zeiken op de scheids, er waren ook genoeg momenten dat ajax de scheids niet mee had deze wedstrijd.
0 0
boris
ook dat vond ik geen penalty, veel te makkelijk liggen. het was niet handig om te doen van van rhijn, maar goed als we daarom gaan huilen dan weet ik nog wel een penalty die pec hoorde te krijgen een aantal weken geleden tegen psv
0 0
Hanneke
Inderdaad! toivonen, v bommel, strootman, merters: het zijn gewoon irritante mannetjes. Wel uitdelen, maar niet incasseren. Wanneer de scheidsrechter hen helpt, hoor je ze niet. PEC had toen gewoon punten kunnen pakken. Daar hoor je ze dan niet meer over..

En ze zijn zo gefrustreerd als ze achter staan en het niet loopt. Nu ook weer V Bommel: 'onnodige nederlaag'. Nou denk het niet, gast! Ajax heeft bijna de hele wedstrijd gedomineerd.
0 0
ajax19
Hè, Dries 'Kampioenswedstrijd' Mertens? Wat over het tijdrekken vanaf de eerste uittrap, de etterige overtredingen waarbij Kuipers ook eroverheen keek, en jullie vele commentaar bij normale leiding? Koop er nog maar 10! Koop er nog maar 10! En koop er nog maar 10!

Spelend bij een tobclub die niet op meerdere fronten durft te strijden, in je team die bibbers heeft van de echte voetbalclub. Dapper, hoor. Dan hoop ik dat KNVB weigert jullie in te schrijven. ~Voor de Euro B League, want zo laag geklasseerd eindigt het.
0 0
Mokum31
Smoel tuinkabouter
Ze mochten blij zijn dat het niet 4-1 stond met de rust en dan ben ik nog soepel
0 0
Rieske
Want zij zijn groot en ik is klein...
0 0
meandmymonkey!
huilie... bah
0 0
Lazell
Dries, als jij valt gaat iedereen gewoon door. Duikelaar!
0 0
paultje94
zoiets noemen ze karma
0 0
datmagniethe
Mertens is gewoon een zeikwijf.
0 0
derdester
Wat een zielig ventje.
Had trouwens wel een mooie assist hahahah!!

Ik ben blij dat Ajax hem nooit heeft gekocht die tuinkabouter.
Al moet ik zeggen dat ik van sana ook niet echt vrolijk word.

Ik vraag me alleen wel af waar die mensen hier zijn gebleven die bij elke mindere,
wedstrijd willen dat Frank de boer word onslagen!?

Frank heeft deze in mijn ogen toch mindere selectie,
wel aan het voetballen gekregen en hoe!
Ik wil niet overdrijven maar het doet wel een klein beetje aan barca denken gisteravond.
met de verdediging tegen de middenlijn aan.
Nog wat betere voetballers en we gaan echt hoge ogen ogen gooien in europa.
Laat die negatieve mensen over Frank eens bij zichzelf te,
raden gaan of ze wel het beste met Ajax voor hebben.
0 0
dijkie01
Probleem is altijd weer dat het zeer moeilijk is om de selectie bij elkaar te houden, daar de spelers van tegenwoordig (en vooral de zaakwaarnemers) toch het financiele gewin toch boven het sportieve gewin stellen.
0 0
Randy428
Ik ben vooral benieuwd waar de mensen zijn die Poulsen weg wilde hebben. Die speelde gister een geweldige wedstrijd.

Ik heb overigens nooit geroepen dat Frank weg moest. Alleen wel aangegeven dat er een motivatieprobleem zit in de ploeg. Uitblinken tegen PSV, betekent echt niet automatisch dat er tegen Groningen weer een elftal aantreedt met dezelfde intenties als gister

Maar goed, dat zit in het team, en dat ligt niet aan Frank(denk ik). We hebben op papier inderdaad een minder elftal dan PSV. Maar dat hadden we ook tegen ManCity. Het gaat om de instelling en om het teamspel, en dan kun je van ploegen die er op papier beter voor staan, winnen.

Het is alleen schrijnend dat de jongens zich wel kunnen motiveren tegen een directe concurrent als PSV, maar dan heel slap kunnen overkomen tegen een kleintje. Terwijl die punten toch makkelijker te halen zouden zijn. En dat moet echt veranderen.

Bovendien blijf ik van mening dat we scorend vermogen missen, een echte doelpuntenmachine. Gister hebben we ook vele kansen gecreëerd, maar door een gebrek aan een afmaker....
0 0
Obnoxious
Ik ben ook niet zo te spreken over Poulsen, maar gisteren speelde hij wel een wereldpot. Als hij zo blijft spelen kan hij me nog overtuigen.. Al dekte hij ook gisteren af en toe lucht bij een counter van psv.
0 0
insectenverdelg
Frank weg nooit. Hoe kan je er uberhaupt over denken. 2 jaar op rij kampioen, en verder amper mogen investeren elke transferperiode, maar raakt wel steeds spelers kwijt. Nooi horen klagen. En zijn visie is goed. Is soms wat koppig, maar krijgt ook vaan gelijk (kijk naar zijn vertrouwen in Blind bijv.)

Poulsen was ik idd wel sceptisch over. Ik pleitte voor schone op die positie, omdat ik bang was voor Poulsen mbt counter van PSV, en hij de laatste weken inet zo goed speelde. Maar gisteren was hij fantastisch, en ik ben blij dat ik mijn ongelijk kan toegeven mbt Poulsen.
0 0
Randy428
Ik denk er ook niet over hoor. En idd, wel wat koppig, maar voor wat betreft Blind moet ik hem toch wel credits geven. Daar ben ik behoorlijk sceptisch over geweest, maar hij staat inmiddels zijn mannetje. Al blijft snelheid toch wel een probleempje.

Mooi van je eerlijkheid. Hij speelde de laatste wedstrijden ook niet goed, maar daarvoor was hij een van de stabiele factoren in het elftal. Gister speelde hij zeker goed. Hopelijk houdt hij, en de rest van het elftal, dit vast.
0 0
insectenverdelg
Als Ajax nou is zo beginnen in potjes tegen VVV, groningen en Utrecht, zoals ze gisteren begonnen, dan maak je het je zoveel makkelijker. Dan heb je namelijk menig tegenstander binnen een half uur echt op de knieen.

Dat ze het kunnen als het moet, dat weten we nu wel. Alleen moet de ondergrens veel hoger....
0 0
robtjeajax
helemaal mee eens!
als je die wedstrijden zo begint sta je met rust zo ver voor dat het niet Fout meer KAN gaan!
en dan kan je alsnog je rust pakken + je hebt mooie pot gespeeld wat meer vertrouwen geeft!
0 0
Randy428
Je hebt er idd niks aan om wel drie punten tegen PSV te pakken, en dan door slap te beginnen wedstrijden tegen 'kleintjes' te verliezen.

Ik heb in een andere post vandaag ook al opgemerkt dat ik het jammer vind dat ze deze instelling niet altijd hebben. Als ze vanaf de eerste seconde er vol voor gaan, dan pak je met gemak de drie punten. En als je echt goed bent, zoals gisteravond, dan pak je ook met gemak 3 punten bij clubs als Twente, Feyenooit, etc.
0 0
mickey2602
Dat zou niet het enige voordeel zijn.Als je in mindere potjes zoals tegen VVV,WillemII,NAC,met dezelfde instelling zou beginnen sta je met de rust met 3-0 voor ipv dat je 1-0 maakt in de 7e minuut en dan billenknijpend op de tribune/in de huiskamer zit tot de 87e minuut dat de 2-0 binnen is.En dat 2e voordeel is dan dat je in de 2e helft jongens vanuit de jeugd erin kan zetten zodat die kunnen wennen.Dat kan nu vaak niet omdat je nog tot de 80e minuut de spanning erop hebt zitten en je ook nog tegen een gelijkmaker aan kan lopen.
0 0
Randy428
Helemaal eens. Ajax houdt het veel te lang spannend. Maar dat komt ook omdat we voorin geen afmaker hebben. Er waren gister ook tal van kansen. Als die erin zouden gaan, had PSV de 2e helft liever in de kleedkamer gebleven, omdat ze wisten dat we uit zouden lopen naar een monsterscore.
0 0
insectenverdelg
Het allerbelangrijkste is dat je je tegenstander mentaal gelijk knakt. HEt is vanaf minuut 1 duidelijk dat er dan niks te halen valt. Heb dat dit jaar eigenlijk alleen bij Utrecht uit in de beker echt gezien zoals het moet...
0 0
T to the M
Van Rhijn heeft Mertens weer lekker in zijn broekzak gestopt, net als vorig jaar. Driesje kan daar niet tegen en wil eruit.
0 0
insectenverdelg
Toch wel vreemd. ze hebben t alleen maar over1 vgrote kans van Lens die gmist is, en over een twijfelachtig moment bt een pingel van Driesje.

Ze vergeten de 12 gemiste kansen van Ajax mee te nemen, en bijvoorbeeld de klap van MArcello dat donkerrood had moeten zijn en de gele kaart die zowel Lens als Waterman al in t begin hadden moeten hebben, maar de scheids gewoon heel coulant was.
0 0
IamLegend
klopt het tijdrekken moest gwn bestraft worden met geel, en dat lens zoveel met zijn elleboog zweepde schoot me ook in het verkeerde keel gat.

Wat van rhijn deed was ook niet netjes dat had veel erger kunnen aflopen voor ajax.
Al met al heeft kuipers goed gefloten, al had ik voor de wedstrijd een andere opvatting over Kuipers.
0 0
Godenzoon24
Precies ! Maar hier komen de calimero's in ze weer naar boven. Zielig volk.

Janken over kaarten naaien door van Bommel hahahahahahhahahaha

janken over de scheids die lens 6 overtredingen laat maken en een bal weg laat schieten zonder geel te geven. v Bommel in de wedstrijd houd en die achterlijke Marcelo.

Jah dan hebben jullie echt de scheids tegen pisveertjes.
Want Kuipers is een echte Ajacied natuurlijk want hij floot 2 weken geleden ook al Ajax boehoe zei zijn groot en wij zijn klein.


0 0
Ajaxfan-87
Heerlijk dat gejank met dat babystemmetje.
Was natuurlijk nooit een pingel, viel alsof hij neergeschoten werd.
Wij krijgen nog niet eens een pingel als er 1 doormidden getrapt wordt.
Lekker voor dat schijt PSV dat Kuipers er een keer niet intrapte.
Mertens probeerde op dezelfde manier een pingel te versieren als bij PSV - Ajax vorig jaar met van der Wiel die in de fout ging.
0 0
FUBAR
Hij had misschien een pingel kunnen geven maar door zijn vele valpartijen heeft Mertens een beetje de schijn tegen. Bovendien zag Kuipers ook de slaande beweging/klap van Marcelo over het hoofd anders had PSV een uur lang met een man minder gespeeld.
0 0
suske
Klager geen noot stoefers geen brood. Ajax was de Beste de scheidsrechter floot goed. Psv kreeg gisteren letterlijk en figuurlijk het deksel op de neus. Hun verdiende loon ook gezien hun houding in de Uefa Cup.
0 0
Raikkonen94
PSV moet maar eens naar zichzelf kijken, al is het geen schande door Ajax weggespeeld te worden ;) Maar Kuipers iets aanrekenen is onterecht, de man floot wat mij betreft een zo goed als perfecte wedstrijd.
0 0
Randy428
Nou, nou. Er waren wel wat momentjes dat hij in het voordeel van Ajax floot hoor. Maar goed, dat heb je vaak bij de thuisspelende club. Kuipers heeft alleen geen kapitale blunders gemaakt, dus in zoverre heeft hij een prima wedstrijd gefloten.

Als Kuipers voor ieder wissewasje had gefloten, had hij de wedstrijd doodgelegd. Nu had Ajax de kans om constant door te spelen, en floot hij niet voor lullige overtredingen. Dat was inderdaad goed.

En je hebt gelijk dat PSV eens naar zichzelf moet kijken. Ze kunnen beter zeggen dat Ajax vandaag de ploeg was die wilde winnen, en dat ze er zelf te weinig aan hebben gedaan. Nu doen ze net alsof het de schuld van Kuipers is dat ze verloren hebben, en dat is natuurlijk onzinnig.

Bovendien, als je vanaf de eerste uittrap al tijdrekt, verdien je het gewoon om te verliezen :-).
0 0
afct
Het mooie van die boertjes is dat ze dit allemaal nog echt geloven en dus niet is na gaan denken wat hebben wij toch een kut verdediging en een kut instelling wat hebben we elke keer anderen een kaart aangenaaid. Het mooie ervan is dat ze op deze weg verder zullen gaan en over 2 jaar afzakken naar wat de kakkerlakken 5 jaar geleden waren heerlijk dit
0 0
FDBFTW
''We kwamen allemaal de kleedkamer in en zeiden: dit is de kampioensnederlaag!
0 0
Robinjo1988
Hahahahaha lekker voor je tuinkabouter!!

Jullie zijn gewoon afgetroefd op alle fronten! Beetje zielig om dan de scheids de schuld te geven!
0 0
Ron75
Hey tuinkabouter: was dit nou de kampioenswedstrijd? Wat een jankerd
0 0
geronimo
Maar die tuinkabouter kan de bal wel naar de keeper terug koppen :)
0 0
ster
Hij speelt een kutwedstrijd en daarom zou van rhijn geel moeten. Hebbn
0 0
AFCA19
Hun volgen mij had hij gewoon geel moeten hebben voor een schwalbe
0 0