Van Bommel: 'Zeurpietenjournalistiek'

DJ, 02-12-2012 om 00:24, 9916 views, NOS.nl | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
PSV-aanvoerder Mark van Bommel vindt dat zijn ploeg zowel terecht als onnodig heeft verloren zaterdagavond op bezoek in Amsterdam bij Ajax (3-1). Van Bommel insinueerde nog dat hij in Nederland gezocht wordt door scheidsrechters en de pers vanwege de zeven gele kaarten die hij opliep tot dusver in de competitie, hij sprak van 'zeurpietenjournalistiek'. Mark van Bommel pakte tegen Ajax alweer zijn zevende gele kaart van dit seizoen, waardoor de middenvelder geschorst is voor het volgende competitieduel tegen FC Twente. Op de vraag of de kaart terecht was antwoordde de aanvoerder: 'Kan je op wachten'. Van Bommel hield de moed er nog wel in door te zeggen dat er nog niks verloren is: 'We zijn pas vijftien wedstrijden onderweg'.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
afca4eva
Het interview met v. Hommel op Omroep Brabant is nog meer genieten haha!
0 0
lorenz00
Strootman was ook helemaal versteend http://www.schooltv.nl/eigenwijzer/mmbase/images/3619617

Maar ff serieus, dit is precies waar de Boer op hamert. En het is gelukkig ook terug te zien in het spel, Ajax speelt constanter en houdt dit langer vol. Nu alleen de dreiging en stootkracht idd nog. Ook hoop ik dat Ajax niet langer de lange bal hanteert in de 80+ minuut. Ik hoop dat de Boer nog vele jaren blijft want Ajax wordt er steeds beter in.
0 0
stijnos
Jankerd eerste klas, net als Advocaat en Mertens. Hij durft het nog net uit z'n strot te krijgen dat Ajax terecht heeft gewonnen maar dan houd het ook wel op met het realisme. "Ajax uit laten razen" klinkt net alsof het tactisch zo bedoeld was, terwijl Ajax toen al 4-0 voor had moeten staan. Nee daar speel je bewust op zeker, gewoon flauwekul. Puur geluk dat de niet gegeven penalty (had gekund) en de 100% kans van Lens in de tweede helft uiteindelijk nog sleutelmomenten zijn. Voor de rest hadden ze niets in te brengen en dat weten ze dondersgoed. Die gele kaart was ook absoluut terecht. Als je al vallend je tegenstander nog vasthoudend dan weet je toch genoeg. Kom dan weer niet aan met dat gezeik over de media want daar zorgen ze in Eindhoven wekelijks zelf voor met dat gemekker om kaarten. Tot vandaag had ik Lens en Narsingh nog niet op mijn lijstje van irritante PSV-spelers staan maar die kunnen er zo langzamerhand ook wel op.
0 0
Randy428
@sv of een andere moderator, kan er misschien iets veranderd worden in de instelling dat filmpjes niet automatisch starten als je de pagina opent?
0 0
Ajaxfan-87
Wat een jankerd die van Bommel, stond bijna te janken voor de camera.
Lekker voor hem.
Van Bommel had al een aantal keer rood moeten hebben dit seizoen maar daar hoor je niemand meer over.
0 0
Randy428
Ja. Hij beweert dat scheidsrechters hem zoeken, terwijl hij zelf aan de lopende band smerige overtredingen maakt, die vaak met geel bestempeld worden omdat het toch Van Bommel is(gebrek aan lef om rood uit te delen). En dan geeft hij nu de media en de scheidsrechters de schuld. Die overtreding van gister was gewoon geel, klaar. En die overtreding daarna had z'n 2e geel mogen zijn.
0 0
Eriksen95
Waarom ben je ooit terug gekomen? Was lekker weg gebleven dan hoefden wij ook niet een hele wedstrijd naar jouw smerige overtredingen te kijken..
0 0
Sterretje73
Ik zie 'm nog in een interview praten over Rijkaard's terugkeer bij Ajax. Hij zag dat helemaal voor zich, de fantast ! Alleen was hij ff vergeten dat Rijkaard een rasvoetballer is en hij slechts een slager die teert op smerige overtredingen. Zijn arrogantie is volkomen onterecht. Ja, hij heeft door zijn schoonvader wat bonusjaren aan zijn interlandcarriere kunnen koppelen maar het is over en uit voor deze overschatte schoffelaar. Enneh...Markieboy...Het nivo van Baas Frank Rijkaard is voor jou alleen in je dromen haalbaar !
0 0
Ruff Rhythim
Hahaha heerlijk dit om te zien hoe moeilijk ie het heeft, maximaal genieten !
0 0
Robinjo1988
Geweldig toch dit!

0 0
swabs
Kan je op wachten!!
0 0
Avloecx
Verbaas me elke keer weer hoe slecht ik tegen deze vent kan.. Is natuurlijk wel pijnlijk, billenkoek van de Godenzonen, snap ik wel hoor.
0 0
1Zlatan
Is iedereen trwns die klap van (ik geloof) Marcelo tegen Hoesen vergeten? Was bewust klap 30 meter vd bal en scheids en diep diep rood. Schorsen die boer!
0 0
Godenzoon24
Helemaal eens. Maar let op! Vanavond bij studio voetbal word daar niet over gesproken , maar wel over de kans en de niet gegeven pingel voor Driesje. Dat is toch een hielenlikkers zooitje daar bij studio voetbal zeker met Waterdeus die er vanaaf wel niet zal zitten.
0 0
Randy428
Grappig zeg. 'Zeurpietenjournalisitiek'.

Als je die kaarten gaat bekijken, dan hadden er zeker wel 2 of 3 rode kaarten tussen gezeten. Hij wordt helemaal niet gezocht, hij maakt gewoon smerige overtredingen. En die van gister was geen smerige, maar wel een duidelijke overtreding die met geel bestraft Moest worden.

Hij heeft helemaal geen recht van spreken. Voor zover ik weet heeft hij die 7 kaarten gewoon verdiend. Dus dan moet je niet gaan zeuren dat de scheids je zoekt.
0 0
geronimo
Heerlijk om hem zo te zien lijden!
0 0
AJAXSUPER
Haha wat een grap! Aan alle kanten werd je overlopen!
0 0
ajax19
Zo, en niet anders. Van Bommel de dikkop.
0 0
omisom
Wat een onvoorstelbare kwal is deze vent sowieso een terechte gele kaart en later eigenlijk nog één, overtreding op Boerrigter, dus "gematst" door de scheids.
0 0
Rieske
Arrogante kwal!! "Dat wist ik toen ik terug kwam hoor". Was dan weg gebleven man!! Wel knap dat ie het woord "AJAX" een keer door z'n strot krijgt. Hier in t zuiden hoor ik m alleen maar over "020". Feit is dat ze weer mooi met lege handen staan. Jankerds!!
0 0
T to the M
In je mand Mark!
0 0
AFCA19
Tja het is Sinterklaas hè...dan krijg je dat met die zeurpieten...overigens had hij er gewoon met twee keer geel af gekund...hij is gewoon op z'n retour. Bijna alle kaarten die hij heeft gekregen waren terecht
0 0
AJAX1996
Er is maar een zeurpiet en dat is van bommel
0 0
afca4eva
Leedvermaak is ook vermaak, heerlijk dit :)
0 0
stefan pluim
Wat een vervelende klootzakken die van bommel en g team hoofd strootman.
0 0
tommiej94
HAHA. echt genieten dit interview, markje in paniek :)
0 0
Cello
Hij weet inmiddels ook niet meer in welke bochten hij zich moet wringen om het nog enigzins 'goed te praten'.
0 0
343
Van Bommel: Zeurpietenvoetballer
0 0
de bal is rond
Mark weet het ook niet meer. Hij hoort de woorden uit zijn mond komen en je ziet hem denken; 'het klopt niet wat ik zeg'. Conclusie: overlopen, afgeschminkt: klaar, verleden tijd. En heel Nederland heeft het gezien.
0 0