Advocaat: 'Onherkenbaar PSV'

DJ, 02-12-2012 om 00:01, 4494 views, NOS.nl | De trainingscollectie voor thuis is beschikbaar!
PSV-trainer Dick Advocaat sprak over een terechte overwinning van Ajax na de 3-1 nederlaag van zijn eigen ploeg in de Amsterdam Arena. Wel had de trainer nog kritiek op de aanstelling van arbiter Björn Kuipers bij het duel zaterdagavond. Advocaat vindt het niet kunnen dat Kuipers twee weken achter elkaar zijn ploeg fluit, Kuipers floot namelijk ook al het duel tussen PSV en Vitesse van vorig weekend. 'Het eerste halfuur loop je er continu achteraan. Je komt met een prachtige goal, maar ook enigszins gelukkig op 1-1. Daarna kwamen we beter in het spel, zag je ook meer voetbal. We kwamen om de bal te hebben en te voetballen, maar die hadden we niet. Dat is ook de verdienste van Ajax en dan weet je dat ze vaardige spelers hebben', aldus Advocaat.

Advocaat weigerde spelers persoonlijk af te vallen. Jetro WIllems, Mark van Bommel en een aantal andere spelers gaven niet thuis, maar de trainer was voorzichtig: 'Laat ik het zo zeggen, het is een collectief falen, ik ga er niet een of twee uithalen. We staan nog drie punten voor op Ajax, er is nog niets aan de hand, we hebben een hele slechte wedstrijd gespeeld, daar moeten we lering uit trekken'.


                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
rdewaart
De laatste thuiswedstrijd was tegen VVV en werd niet gefloten door Kuipers
0 0
rdewaart
PSV - Vitesse werd gefloten door Nijhuis
0 0
Daantje Makkes
En zo hoort het
0 0
AFCABart
Toch een vrij realistische reactie van Dick..
0 0
ajax19
Mooie kerel in zijn reflectie van voetbal.
0 0
Cello
Kijkende naar zijn gezicht, staat het huilen hem nader dan het lachen.....
En hij zei het zelf niet, maar in reaktie op een vraag proef je het wel, dat ook hij eigenlijk geen vertrouwen heeft om met dit elftal kampioen te worden....
0 0
Jst
Deze interviewer, echt een fantastische vent. Hij maakt ze helemaal gek.
0 0
AFCA19
Kuipers floot gewoon goed....hij stond niet aan onze kant, ook niet aan die van PSV, hij liet lekker veel gaan. Hij maakte er een mannelijk duel van. Hij gaf PSV zelfs vaker voordeel en matste van Bommel met een tweede geel.
0 0
Vinc-ajacied
Lekker Dickieee laatste wedstrijd was tegen VVV, mooi man.
0 0
RoodWit
Dickie hahahahahaha
0 0
Cello
Hij ontkent niet op de vraag of ie te weinig spelers heeft van kwaliteit om kampioen te spelen...... met andere woorden, Advocaat is niet zo zeker ervan dat zijn team het in zich heeft om kampioen te worden...... teveel zwakke schakels dus.
0 0
Cello
Heheheh, die Dickie tog.....
Tegen Vitesse was de scheids hier in de Arena Bjorn Kuipers, nu is het weer Bjorn Kuipers.... ja en dan Dickie?. Wat wil je ermee zeggen?. Ik kan er nog wel een schepje bovenop doen....in de JC schaal was het volgens mij ook Bjorn Kuipers en toen wonnen jullie 2-4. Waarom haal je die wedstrijd dan ook niet aan.....?. Komt zeker niet goed uit als je iets wilt insinueren of wel dan?.
0 0
afca4eva
Ik zie iemand die wanhopig opzoek is naar alcohol.
Zijn neus verraad hem hahaha
0 0
Aeter
Dickie bedoelt dat hij het niet vindt kunnen dat twee topwedstrijden achter elkaar door dezelfde scheids worden gefloten en daar heeft hij wel gelijk in vind ik.
Dit gebeurt elders ook niet.
0 0
AFCAMM
Op zich met je eens... maar in Nederland hebben we niet echt een volle bak met fatsoenlijke scheidsrechters, waar je er zomaar weer 1 uit tevoorschijn tovert. Niet vreemd dat het hier vaak dezelfde scheidsrechters zijn, wat dat betreft.
0 0
Ajaxfan-87
Dat was vorig jaar anders nog erger.
Kuipers floot vorig jaar: Ajax - AZ ( toen nog een topwedstrijd) PSV - Ajax en Feyenoord - Ajax.
Ik begrijp ook niet dat Kuipers elke keer de toppers moet fluiten maar Advocaat moet niet zo piepen.
Als PSV had gewonnen had je hem er niet over gehoord.
0 0
Cello
Jouw laatste zin dat zei hij ook letterlijk.... als het minimaal een gelijkspel was geweest had hij er niks over gezegd......
0 0
Ganggino
Weggespeeld door ons. Volgende week hopelijk een gelijkspel in Enschede, nog maar een achterstand van 1 en 2 punten op beide clubs om vervolgens binnen afzienbare over beide clubs heen te gaan.

Back! (;
0 0
DenSim
Wat loopt Advocaat nu te miepen over Kuipers. Wat een slechte verliezer.
0 0
geronimo
Jullie zijn gewoon weggespeeld door super Ajax, nu moeten jullie nog gelijk spelen tegen Sportclub Enschede.
0 0
lorenz00
Verdienste van Ajax uiteraard.
0 0
Gabri411
ik vond het vrij herkenbaar. laf lief en lange reis naar huis
0 0