Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Kluivert: 'Hoesen komt er aan'

Ajax Showtime, 30-11-2012 om 17:37, 6688 views, AT5 | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
OPVOLGER? - Patrick Kluivert, volgens velen de laatste échte Ajax-spits, is positief over het huidige systeem van Ajax, met een spits die het middenveld ondersteunt. 'Ajax heeft niet echt een échte spits', sprak Kluivert vrijdag voor de camera van AT5. 'Je moet roeien met de riemen die je hebt.' 'Ik denk dat Danny Hoesen er wel aan zit te komen, maar die is er waarschijnlijk nog niet, want anders had Frank hem er echt wel in gelaten. De alternatieven die hij heeft, hebben wel goed uitgepakt', vervolgt Kluivert, die momenteel als assistent van bondscoach Louis van Gaal werkzaam is.

'Ik vind het wel een aardige zet dat hij een extra middenvelder heeft, waardoor er wel ruimte komt voor de buitenspelers om naar binnen te trekken.' Volgens de interviewer van AT5 wacht Ajax nog steeds op de nieuwe Patrick Kluivert. 'Laten we hopen dat-ie snel komt, heh?', lachte de voormalig aanvaller.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daantje Makkes
Dat zeiden we altijd over Castillion maar dat is ook vies tegen gevallen.. Met Gino van Kessel en Danny Hoesen hebben we hopelijk twee echte Ajax spitsen voor de toekomst
0 0
Cello
Volgens de interviewer van AT5 wacht Ajax nog steeds op de nieuwe Patrick Kluivert. 'Laten we hopen dat-ie snel komt, heh?', lachte de voormalig aanvaller.

Het heeft wel een dubbele bodem dit antwoord. Op dit moment loopt in de C2, de eerste jaars C-junior Just in Kluivert, dacht ook aanvaller van 'beroep'. En....zoon van Patrick, dus de nieuwe Kluivert komt er wellicht letterlijk aan!!. Mits ie natuurlijk door de rest van de opleiding komt.........
0 0
dezengene
Laten we het eerst nog maar even afwachten met Hoesen. Hem nu neerzetten als Kluivert zorgt voor een wel heel zware last op zijn schouders. Bovendien, als hij eindelijk eens fit zou worden, hebben we Sightorsson toch nog? Die lijkt me, mits fit, toch echt een paar stappen verder, en bovendien een erg complete spits.
0 0
davids4life
nou Patrick hij heet Danny Hoesen Nr 9
0 0
RobertoStrife
Deed het goed, hopelijk blijft dat zo.
0 0
AFCBas86
Hoop echt dat Hoesen de verwachtingen kan waar maken.
Zie het wel zitten in die jongen. Hoop dat ie een paar wedstrijden de kans krijgt in de basis.
Siem en Chris kunnen de spitspositie wel invullen maar zijn beiden geen echte spitsen....
Je ziet duidelijk het verschil in het spel met een echte spits of een middenvelder.
0 0
RotteBert
held! ik geloof ook in hoesen
0 0