De Boer: Sneijder te duur

sv, 30-11-2012 om 14:09, 9310 views, Ajax TV | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
Een journalist vroeg tijdens de persconferentie of het voor Ajax nog een optie is om Wesley Sneijder uit Milaan te halen. Frank de Boer was wel op de hoogte. 'Ja, want ik ben voetballiefhebber.' Daarna begreep De Boer de hint. 'Ik denk niet dat hij in ons straatje past. Wesley is een fantastische speler, maar ik denk niet dat wij in die bedragen mee kunnen.'

Sneijder heeft een conflict met zijn werkgever Inter Milan, die de voetballer niet wil opstellen omdat hij zo'n hoog salaris heeft.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dapp're Strijde
Ik zie ook liever Van der Vaart terug komen.
0 0
AFCBas86
Die gaat naar England. Hoop ManUtd.
Denk dat Wesley nooit meer zal terugkeren naar Ajax...
Moet namelijk zijn golddigger onderhouden en Ajax heeft dat geld niet.
0 0
ST
Sneijder speelt nooit meer voor Ajax. Hij wilt afbouwen bij Utrecht.
0 0
RobertoStrife
Sneijder gaat ook nooit naar Utrecht hoor. Lekker geldpakken in Qatar.
0 0
paulurs
Zou toch mooi zijn als de jongens (Sneijder, VdV, Stekelenburg, De jong en Huntelaar) na het WK in 2014 besluiten om nog iets moois te proberen bij Ajax! En tot die tijd zo veel mogelijk pegels binnen halen..

Als je dan landskampioen wordt (en ik verwacht een ongekende dominantie), sta je een generatie lang gegrift in het geheugen van elke Ajacied!

Nu zijn het allemaal spelers die hun opleiding (behalve Huntelaar) bij Ajax hebben genoten en hun hoogste niveau voornamelijk elders hebben laten zien.. Wesley Sneijder, 5 seizoenen Ajax, 1 maal landskampioen
0 0
Sammeister
Moet je voorstellen:

Stekelenburg
van Rhijn-Alderweireld-Denswil-Boilesen

De Jong
Serero-Sneijder

Andersen-Huntelaar-Fischer

Bank: Cillessen, Dijks, Moisander, Veltman, Vd Vaart, Hoesen
0 0
l0l
Wat een idiote vraag of niet soms? Misschien de volgende keer vragen of het mogelijk is om Villa te verlossen bij Barca.
0 0
tommiej94
Was het maar zo'n feest..
0 0
Krullen
Natuurlijk komt Sneijder niet terug, hoe jammer dat ook is. Dit is natuurlijk zo'n standaard vraag, net zoals Heitinga, van der Vaart en Huntelaar ook altijd genoemd zullen blijven worden. Het verschil in salaris is helaas te groot, dus zo'n transfer gaat nooit meer gebeuren (althans, niet als ze nog 100% van waarde zijn).
0 0