Lukoki beseft: 'Ik moet een kerel worden'

Lorenzovgortel, 23-11-2012 om 16:08, 3353 views, Ajax.nl | Het jaarboek van Ajax is sinds kort beschikbaar.
Jody Lukoki is een van de jongere spelers in de Ajax selectie dit seizoen. De klassieke rechtsbuiten beseft dat hij in het huidige seizoen belangrijke stappen zal moeten maken, al wil hij zijn frivoliteit niet kwijt raken. 'Ik denk dat frivoliteiten bij mijn persoonlijkheid horen, maar ik denk dat het ook bij voetbal hoort', vertelt Lukoki tegenover Ajax.nl. 'Uiteindelijk gaat het om de punten en dat Ajax wint, maar het publiek wil ook vermaakt worden en leuke dingen zien. Daar probeer ik ook op te letten'.

'Soms doe ik een paar schaartjes en krijg ik vervolgens te horen dat ik die bal ook gewoon diep had kunnen spelen en mijn tegenstander op snelheid had kunnen kloppen. Daar heeft de trainer gewoon gelijk in. Dat onnodige moet er een beetje uit. Ik moet nu een echte, volwassen kerel worden", zo besloot Lukoki zijn verhaal.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ST
Hij hoeft in principe alleen op zijn schot en aan zijn lichaam te werken. Dan weet ik zeker dat hij er komt.
0 0
YochananAFCA
Het is nog steeds een mooiboy maar hij komt er wel
0 0
10Sneijder10
Als er een krachtige wind staat dan ligt hij achter de reclameborden dus hij moet lichamelijk sterker worden.
Maar daar zijn ze bij Ajax denk ik wel mee bezig.
0 0
Wayout
Ik vond Lukoki tegen Borrussia weinig renedemant hebben. Toch vond ik hem niet slecht. Hij had het moeilijk kreeg ook continue dubbele dekking. Maar er potentie in die gozer. Lukoki Go for it!!!
0 0
AFCA19
Wat je zegt...hij moet aan zijn rendement gaan werken. Hij is nu vaak alleen gevaarlijk,hij moet wedstrijden gaan afwisselen met goals en assist en effectieve aanvallen opzetten. Wat ie ook wel doet maar nog niet genoeg.
0 0
robert R.
Was de beste man tegen Borussia vond ik. Al was dat niet zo moeilijk
0 0
Robinjo1988
Hij is dit seizoen al stukken beter dan de jaren ervoor dus hij ontwikkelt zich wel goed.

0 0
gusanito
Ik vind Jody een goede klassieke buitenspeler in potentie. Hoop dat hij stappen gaat maken, een goede zelfreflectie is een begin!
0 0
B_02097
hij gaat de goede kant op iig. Valt altijd goed in. haalt de achterlijn heeft dreiging en belangrijkste hij heeft meer overzicht en diepgang als voorheen.
ZIjn lichaamsbouw zit niet mee, ondanks dat het een negroide man is zal hij nog harder moeten trainen om sterker te worden.

Uitlenen? Nee als die dit seizoen goede stappen maakt en minimaal 10 assists heeft gehaald dan heeft hij doelstelling gehaald en mag die volgend seizoen standaard rechtsbuiten staan. Alleen laat circus lukoki pas zien als je 0-3 voorstaat.
0 0