'Wedtip Roda-Ajax: 4 is het geluksgetal!'

sv, 23-11-2012 om 15:51, 1288 views, Bet-at-home | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
Ajax treedt zondag aan tegen de nummer 16 uit de competitie, oftewel de nummer 4 van onderen. In de laatste 3 ontmoetingen trof Ajax elke keer 4 keer doel. Gokje wagen en 80x je inzet winnen? Wederom een doelpuntenfestijn?
In de afgelopen 3 ontmoetingen met Roda, inlcusief 2 uitwedstrijden, was de gemiddelde uitslag 4-1 voor Ajax. Aangezien bookmaker bet-at-home.com ervan uit gaat dat Ajax deze keer wederom wint, is de quotering bij winst van Ajax slechts 1,50. Echter, voorspel je de juiste uitslag, dan kun je zomaar tig keer je inzet ontvangen. De wedtip van deze week is dan ook: Uitslag 1-4 met een quotering van 12,00!

Risicoloos ¤ 60 winnen
De wedtip van deze week is dus nogal gewaagd: inzetten op de uitslag 1-4. Ben je niet helemaal zeker van je zaak, of wil je gewoon eens een wedje uitproberen? Klik dan hier en pak gratis ¤ 5 wed-tegoed om zonder risico echt geld te winnen!

Bekijk alle overige Eredivisie wedstrijden en wed-statistieken op bet-at-home.com! Vergeet als nieuwe klant natuurlijk niet om de 50 EUR bonus mee te pikken. Alvast veel success!
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags

Het is niet toegestaan te reageren op dit artikel.