Poulsen: 'Had eerder moeten reageren'

sv, 23-11-2012 om 09:05, 3142 views, De Telegraaf | Het jaarboek van Ajax is sinds kort beschikbaar.
Christian Poulsen is vrijdag in De Telegraaf schuldbewust. De middenvelder was het er mee eens dat hij wat steekjes had laten vallen. Poulsen moest in de rust achter blijven. 'We wisten dat we vooral niet op achterstand moesten komen. Als dat toch gebeurt en jouw fout is, baal je. Zeker als het uiteindelijk 1-4 wordt. Marco Reus ging de diepte in en ik had eerder moeten reageren', zegt Poulsen in De Telegraaf.

'Hoe Reus en Mario Götze elkaar vinden, is niet normaal. Wij deden bepaalde dingen niet goed, maar Dortmund strafte dat af op een manier zoals weinig clubs in Europa dat kunnen.'

'De trainer was niet blij, nee. Hij vond het ook ongelooflijk dat zij uit drie kansen drie keer scoorden, maar was boos over hoe wij verdedigden. Onze belangrijkste opdracht in de tweede helft was het respect van het publiek terug te winnen.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tpes
Ik ben helemaal klaar met een paar gasten! Ajax wil jeugd nou laat dan ook de jeug maar spelen!!

Fischer - Siem - Andersen
Serero - Eriksen - Boccara
Blind - Moisander/Denswil - Toby - Van Rhijn
Vermeer

Hoop dat Sigi er snel weer bij is!!!!

Wissel: Babel, Lukoki, Sporkslede, Schone, Veltman, Dijks, Cilessen.
0 0
B_02097
Hoort er allemaal bij.

En mensen die nu zeggen weg ermee!! Waren jullie niet die zeiden dat Poulsen de beste man bij City was?
Poulsen heeft genoeg ervaring en is een juist persoon voor deze jonge selectie. Dat hij hier een fout maakte, kan de beste gebeuren, maar op zo moment is dat we lvervelend.
En als volgende week Toby weer een fout maakt of Blind dan zijn die 2 weer de pispaal.
0 0
Raikkonen94
Poulsen begon sterk, maar wist daarna nauwelijks nog te imponeren. Tegen City was hij inderdaad de beste man en dat werd toen ook gezegd, net zoals nu wordt gezegd dat hij dramatisch was tegen Dortmund. Ik hoop toch dat we daar een jonge jongen neer kunnen zetten, want ik mag toch hopen dat Poulsen geen contractverlenging krijgt.
0 0
B_02097
Klopt wachten op de jongens Bocarra en Sporkslede. Maar het is ook een taak van Poulsen om die 2 jongens te begeleiden. Vergeet dat niet.
0 0