Götze: 'Hebben het goed gedaan'

NP, 22-11-2012 om 21:01, 2211 views, UEFA.com / Novum | De trainingscollectie voor thuis is beschikbaar!
Mario Götze was woensdagavond met een doelpunt en twee assists de hoofdrolspeler in de Arena. De speler van Borussia Dortmund was dan na afloop erg tevreden. 'We hebben het heel goed gedaan. De kansen die we kregen, maakten we af', vertelde de Duitser voor de camera van de UEFA. 'De poule waarin we zitten is zwaar, dat wisten we direct na de loting. Maar we hebben ons ingesteld op de tegenstanders en kijk waar we nu staan. We hebben ons gerevancheerd voor de vroege uitschakeling van vorig seizoen.'

'Of het nou tegen Real Madrid, tegen Manchester City of tegen Ajax was, we hebben steeds een goede teamprestatie geleverd. Dat we de groep ook nog winnen, is geweldig. Op de momenten dat we er moesten staan, stonden we er. Dat is het verschil met vorig seizoen.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
tommiej94
Heb wel echt respect voor Dortmund. Jong maar sterk team, trouwe supporters en die Klopp is volgens mij ook een heel nuchtere man.
0 0
Jajijdaar
Die Klopp is echt een geweldige man, heb daar heel veel respect voor gekregen. Heerlijk gewoon hoe hij niet boos werd op die gemiste kans maar eigenlijk gewoon heel jammer vond, vervolgens gewoon nog klappen van volgende keer beter.
0 0
TikkieTerugJaap
hoppa twente en psv dr uit, alleen wij europees actief nog van nederland en we pakken die europa league gewoon in eigen huis op 15 mei hoor! fuck de rest, geniet er van coefficenten boeit me geen reet ajax zit toch altijd bij de top.
0 0
AFCAMM
Mja.... dat eerste zegt helemaal niets, helaas, omdat PSV het gewoon heeft laten lopen. Die zetten alles in op de competitie. En vooralsnog met succes.
0 0
Vinc-ajacied
Groot talent, heel irritant mannetje.
0 0