Enoh stuurt geen bloemen naar Bender

NP, 22-11-2012 om 18:38, 3457 views, Ajax Life | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
Sven Bender hoeft geen bosje bloemen te verwachten van Eyong Enoh. De Ajacied brak woensdag in de Champions Leaguewedstrijd tegen Borussia Dortmund met zijn elleboog de neus van zijn Duitse tegenstander. 'Een bosje bloemen opsturen? Nee, dat ben ik niet van plan. Deze dingen kunnen gebeuren tijdens een wedstrijd', zegt Enoh, die zelf een snee in zijn arm overhield aan de botsing, tegen Ajax Life. 'Ik heb nog geen beelden gezien, dus ik weet nog steeds niet of ik hem op zijn neus raakte of niet. Ik dacht van niet, maar zijn neus blijkt gebroken. Tsja. Ik vind het vervelend voor hem.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bazinga
Zou inderdaad veel te veel van het goeie zijn. Jammer voor Bender, hij liep tegen je arm op, dus snel vergeten die gast Enoh.
0 0
Daantje Makkes
Excuses vlak na het ongeval was voldoende geweest
0 0
ajaxrulezz
Dat je het niet doet: prima, hoeft ook niet altijd, maar ga dat dan niet aan een journalist vertellen en hou het voor je. In dit geval kun je dan beter niks zeggen dan dat je er wel iets over zegt.
0 0
Randy428
Inderdaad. Of zeg dan 'misschien wel'. Nu wek je de verkeerde indruk. Als je iemands neus breekt mag je best wel even iets zeggen/doen.
0 0
Darkbird
''Ik weet nog steeds niet of ik hem op zijn neus raakte of niet. Ik dacht van niet, maar zijn neus blijkt gebroken.''

Niet heel erg sterk zulke uitspraken!
0 0
N-ajax
Als Enoh dit elke keer zou doen stuurt hij per jaar evenveel bosjes bloemen als dat hij wedstrijden speelt.
0 0
Misc1990
Een bosje afrikaantjes moet wel kunne toch enoh?
0 0
DevilOfExciteme
Dit soort dingen gebeuren idd, maar even een sms'je, telefoontje, of desnoods bloemetje kan geen kwaad. Geen idee hoe dit normaliter gaat in voetbal bij vergelijkbare situaties, maar als iemand daadwerkelijk letsel heeft zou ik dit logisch vinden.
0 0