Foto's training, blessure Boccara

sv, 22-11-2012 om 15:21, 9995 views, Ajax Showtime | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
TEGENVALLER BOCCARA - Foto's van de training van donderdag gemaakt door Black Bath Towel Photographers. Ilan Boccara heeft net als afgelopen maandag, toen hij na de warming up bij Jong Ajax afhaakte, last van een blessure. Donderdag verliet hij de training van Jong Ajax met pijn aan zijn rug. Foto's gemaakt door Black Bath Towel Photographers.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Wat zijn dit voor berichten over Boccara ? Ik word hier moedeloos van en lees tussen de regels door de naam van Derrek B. Ook een rugblessure. Kan het TH eens laten onderzoeken wat hiervan de oorzaak is c.q. kan zijn ? Ik had al de hoop gekoesterd dat hij voor a.s. zondag bij de selectie zou zitten, echter helaas. Pfffffff hier word ik gek van, van al die onduidelijke blessures. Ik hoop oprecht dat Ilan nog voor de winterstop speelminuten voor het eerste elftal krijgt. Hij kan toch nooit slechter zijn dan ...hoe heet ie ook al weer? Poulsen geloof ik. Baal er nog steeds van......................
0 0
Eriksen95
Spijkerman en Dijks doen een dansje
0 0
Van Reenen
Verklaar dit nader. Ik begrijp je reactie niet, trouwens dit zijn al meer woorden dan jij eraan hebt besteed. Dus,.....................
0 0
BigDaddy84
Ik mag toch hopen dat het meevalt met Boccara. Zelfs ik word zo langzamerhand een beetje gek van al die blessures. Als dit zo doorzet moeten ze echt eens goed gaan kijken waar dit nou aan ligt, want de lol is er echt vanaf.
0 0
flasher93
pech hebben. Dat van Babel gebeurt zomaar. Sigtorson door stoeien. Boilesen achteraf te vroeg terug gekeerd. Boerrigter onbekend... ga zo maar door. Het is gewoon zoveel pech hebben.
Bij feyenoord ook volgens mij met die Kongolo. Ook heel het seizoen geblesseerd nu.
0 0
AFCAvak410
doodzonde van Boccarra, beter moment om die Poulsen er eindelijk eens uit te spelen is er niet!
0 0
Chronic
Goeie actiefoto van Ricardo
0 0
Daantje Makkes
Goeie actiefoto van Siem
0 0
l0l
Erger als Boerigter zal het niet zijn.
0 0
Petterson1
Erger DAN Boerigter ;)
0 0
boye04
Als je zelf niet kan spellen, verbeter dan ook geen ander.
0 0
Ajacied!
Erger dan BoerRigter ;)
0 0
ajax19
Schaars plaatje, Boileson met de bal. Hopelijk gaat het hem goed.
0 0