Kinsbergen familie van Boccara

sv, 13-11-2012 om 09:05, 6814 views, Het Parool |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Als Ilan Boccara op termijn weer minuten gaat in het eerste, dan moeten mensen niet vreemd opkijken. Hij is namelijk familie van Michael Kinsbergen, die Edwin van der Sar zal gaan ondersteunen in de directie van Ajax. Hoe komt Ajax aan Kinsbergen? Hij is net als Jack van Gelder ridder van amateurclub AFC, schrijft Janneke van der Horst in haar column van maandag in Het Parool. Daarnaast deed hij de onderhandelingen voor Ilan Boccara. 'Kinsbergen zal vast indruk hebben gemaakt hij met de ouders van Ilan Boccara diens contractbesprekingen deed. Kinsbergen is geen zaakwaarnemer, maar de oom van Boccara (naja, de neef van zijn moeder)', schrijft ze.

Volgens Van der Horst moeten mensen niet kinderachtig doen als Boccara meer gaat spelen. 'Hij verdient het al een hele tijd.'
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax19
Toch markant dat contractonderhandeling leidt tot baanaanbod.
0 0
Daantje Makkes
Kijk eens aan, sinds kort weer een echte Jood bij Ajax
0 0
Melvin01
Speelt al enige tijd goede wedstrijden! En kinsbergen maakt gelukkig niet de opstellingen :-P
0 0
Raikkonen94
Leuk dat ze familie zijn, maar het schijnt dat Kinsbergen zijn sporen verdiend heeft in het zakenleven en Boccara is gewoon een hele talentvolle voetballer. Beide zijn dus gewoon erg sterk in hun vak. Bij zijn debuut dit seizoen viel Boccara heel verdienstelijk in, beter dan Sporkslede het deed. Vind het dus wel vreemd dat hij daarna nauwelijks nog bij de selectie gezeten heeft, maar deze jongen komt er wel.
0 0
Sannen
"Als Ilan Boccara op termijn weer minuten gaat in het eerste, dan moeten mensen niet vreemd opkijken. Hij is namelijk familie van Michael Kinsbergen, die Edwin van der Sar zal gaan ondersteunen in de directie van Ajax."

Wat is dit nou weer voor een rare en suggestieve zin?!
0 0
Obnoxious
Is een grapje.
0 0
Sannen
Dat kan wel zo zijn, maar misschien zou het bericht dat iets beter kunnen benadrukken. Helaas heb je namelijk genoeg idioten rondlopen (ook hier) die dit serieus opvatten. Op het moment dat deze jongen een belabberde wedstrijd speelt - want die gaat er hoe dan ook komen als jonge onervaren speler - zullen deze mensen gelijk gaan wijzen naar dit soort berichten.
0 0
AFCAMM
Leuk voor 'em.
0 0