'Liverpool: 26 miljoen voor Eriksen'

sv, 05-11-2012 om 09:24, 16644 views, The Evening Standard/Metro |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Liverpool zou een bod van op Christian Eriksen willen uitbrengen van ruim 26 miljoen euro. De Engelse club zou Eriksen al in de winterstop over willen nemen van Ajax. Vorige week meldde VI-journalist Simon Zwartkruis dat Eriksen momenteel staat gewaardeerd op 18 miljoen euro en dat zeker wel 20 miljoen euro nodig is om hem los te weken bij Ajax.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ym22
26m niet moet je niet weigeren.

Goeie vervangers zijn:

Alen Halilovic
Filip Djuricic
Adam Maher
Mateo Kovaicic
Keskin
0 0
babeldeman
Geen probleem, mooi bedrag. Opvolger (Ficher staat al klaar) is er al.
0 0
Cello
"Liverpool: 26 miljoen voor Eriksen" staat niet voor niets gemeld onder 'Bijzaken en Geruchten'.

Zou Liverpool werkelijk waar 26 miljoen over hebben voor Christian Eriksen (wie weet misschien zelfs iets meer dan dat als je het goed speelt), dan kan Ajax gewoonweg niet weigeren, ondanks de ingeslagen weg, ondanks de visie.
Christian Eriksen zou dan in de categorie Sneijder, Huntelaar en Suarez (kwa uiteindelijke transfersom) terecht komen. Veel meer zal je vrijwel zeker ook in de toekomst niet gaan krijgen, getuige ook de inkrimpende transfermarkt wbt hoogte van de transferbedragen.
En om nu te zeggen, dat Christian 'de grote man' bij Ajax is?. Nou nee, want hij kan het team bij lange na niet op sleeptouw nemen. Dan nog blijft het jammer als ie gaat, maar het is heel begrijpelijk en je zal in de toekomst echt nooit meer dan dat krijgen.

Wat me wel weer bevreemd is dat velen dan met lijstjes komen waarop alleen maar redelijk jonge talenten staan. En hoe leuk en mooi het ook allemaal is....een talent erbij is leuk, maar we hebben vandaag meer dan anders toch echt ervaring nodig, iemand met leiderschapskwaliteiten, iemand die de wedstrijd kan lezen en ook bij lange na niet te beroerd is om zijn mondje te roeren op het veld en spelers dus op hun fouten te wijzen en te corrigeren. Dat is namelijk in het huidige Ajax het allergrootste gemis.....

En nog iets. Als men achter de schermen alk bezig zou zijn met Liverpool, ja zelfs al zou er al een accoord zijn......laat Marc Overmars nog vóórdat het allemaal wereldkundig gemaakt gaat worden al op voorhand spelers halen....want ik zie het alweer helemaal gebeuren, dat de prijzen kunstmatig hoog worden bij het horen van die 26 miljoen die uiteindelijk voor Eriksen zou kunnen binnenkomen.
0 0
Zorro
Ik sta er elke keer weer versteld van hoe makkelijk supporters bereid zijn om afscheid te nemen van zelf opgeleide spelers die nog niet eens volwassen zijn. De mythe dat je voor een paar miljoen transfer inkomsten volwassen spelers kunt kopen die ook nog eens niet onder de druk Ajax druk bezwijken lijkt eindeloos. Alleen als onze Goeroe dit proces weet te doorbreken door spelers als Eriksen tot zijn 25ste aan Ajax te binden kan hij zijn beloften waarmaken en Ajax weer terugbrengen aan de Europese top. Ik wil horen hoe onze goeroe dit probleem gaat aanpakken en niet lezen voor hoeveel geld ze nu weer een groot talent denken te kunnen verkopen.
0 0
Yaann
Alleen verkopen wanneer je er ook een goede voetballer voor terug haalt. Misschien Bony is proberen bij een verkoop?
0 0
ajax4ever01
Ik zeg doen voor dat bedrag want meer ga je er echt niet voor krijgen hoe graag we dat ook zouden willen.
0 0
ajaxf4n
Zeefuik als vervanger!
0 0
ambtenaar
Sow eerste bod van 26 miljoen ? Daar geloof ik helemaal niets van.
Alles boven de 29 miljoen moet je helaas gewoon accepteren.
Zou graag zien dat hij bijtekent maar dat doet helemaal niemand meer op dit moment.
0 0
ajax4ever01
26 miljoen moet je gewoon accepteren als dat waar is.. want meer gaat het niet worden.
0 0
anrejane
Bijtekenen? Zelfs als het om 26 miljoen eurocent zou gaan, zou ik er geen traan om laten. Dit is een speler die al jaren als een groot talent wordt beschouwd, maar van wie de werkelijk beslissende acties en goede wedstrijden nog steeds op de vinger van 1 hand te tellen zijn. En als hij dit nou nog probeerde te compenseren met een geweldige inzet, maar dat is juist een van zijn zwakke punten: hij is bang voor duels en als een tegenstander er fel in gaat of als hij een kopduel zou moeten aangaan, doet hij liever een paar stappen opzij. Hij gaat altijd met een brandschoon shirt het veld af. Nee, met hem win je de slag niet.
0 0
Discordia
Dan wel voor een goede prijs, laat dat Liverpool maar doodbloeden. Na de transfer van Surarez werd Caroll voor 40 miljoen gehaald, had ik toch wel een nare bijsmaak van. Dus laat ze dit keer wel het onderste uit de kan proberen te halen.
0 0
Ganggino
Eriksen verkopen, tenzij hij verlengt, dan absoluut niet, maar we kunnen niet weer een speler een jaartje langer laten blijven om hem vervolgens voor (minder) dan de helft te verkopen.

Ik zou het gewoon als volgt doen;

Sana/Fischer - Babel - Lukoki(/Andersen)

Schöne/Serero - De Jong
Poulsen(/Bocarra)

Blind - Moisaner(/Denswil) - Toby - Van Rhijn

Vermeer

Snel opgelost lijkt mij, dit jaar is toch een tussenjaar aangezien de kwaliteit van onze selectie niet goed genoeg is vergeleken met clubs als PSV, Twente en misschien wel Vitesse. Daarnaast is de jeugd talentvol, maar kan je het de jongens niet kwalijk nemen dat ze na hun debuut de sterren van de hemel gaan spelen, ze hebben gewoon tijd nodig.
0 0
l0l
Voor 26 miljoen direct wegdoen met allen respect hoor, hij gaat sowieso niet bijtekenen.
0 0
Markie95
Schöne op eriksen zijn plek kan tog ook geen kwaad?
De Jong en dan hebben we Poulsen nog op het middenveld?
Eriksen speelde nu als valse spits maar dan kan je Babel misschien weer terug zetten in de spits, zolang Sigthorsson er nog niet is.

En die 26 miljoen lijkt me erg onwaarschijnlijk, als Eriksen staat gewaardeerd op 18 miljoen gaan ze echt wel eerst proberen voor minder dan 26? Misschien is dit het max bedrag wat ze willen uitgeven maar ik denk het niet.
0 0
RobertoStrife
Tja, 26 mil is toch een heel hoog en mooi bedrag voor iemand die nog niet heeft laten zien het team op sleeptouw te kunnen nemen. Het gaat er echter ook om: Wat doen we ermee? Als je het op de bank zet, heb je er niks aan en moet je het dus niet doen.

Zal overigens wel weer een gerucht zijn hoor.
0 0
AjaxFries
Ruilen met Suarez lijkt me een uitstekende deal!
0 0
ajax4ever01
Met alle respect wat hij voor ons betekend heeft maar dat moeten we nu niet willen want dan moeten we weer een elftal om hem heen gaan bouwen.
0 0
AjaxFries
Was als grapje bedoeld.....
0 0
laurens24
Kunnen we in 1x van de beurs af. DOEN
0 0
Liefhebber
Ik ben er bijna zeker van dat Eriksen niet meer wil verlengen. Daar had t TH veel eerder werk van moeten maken. Nu is het te laat en gaat Eriksen te vroeg of voor te weinig weg. Zonde. Kost je gewoon heel veel geld.
0 0
Ganggino
Denk ook niet dat Christian nog gaat verlengen, 26 miljoen is natuurlijk wel een enorm mooi bedrag.

Voor dit geld kan je bijvoorbeeld een speler als Van Ginkel halen wat ook echt een groeibriljant is. Heeft iets minder creativiteit, maar veel meer loopvermogen en is voor een creatieve middenvelder ook nog eens aardig in de lucht. Ook pikt hij aardig wat goaltjes mee. Maar denk niet dat Vitesse hem makkelijk laat gaan.

Daarnaast kunnen spelers als Serero en Fischer de rol van Chris ook invullen.
0 0
LuckyLuk
Eerst bij laten tekenen, dan sta je sterker in de onderhandelingen. Wil hij dit niet, dan moet je bij een goed bod een verkoop overwegen.
0 0
ruudje1964
verkopen en niet maher of van ginkel kopen maar maher EN van ginkel kopen dat zou voor 26 miljoen toch moeten lukken.
0 0
AnitAjax
Vitesse gaat van Ginkel never nooit aan Ajax verkopen, tenzij je er sulejmani-achtige prijzen voor gaat betalen, en als we iets hebben geleerd is dat we dat niet meer moeten doen. Zelfde geldt voor maher.

Bovendien hebben we prima vervangers klaar staan met Serero en fischer, dus je moet gewoon alles op alles zetten om hem nog minimaal een jaar te laten verlengen, zodat áls je m verkoopt fischer er klaar voor is.

Eriksen is een verstandige jongen, en pas 20. Die wil heus nog wel een jaartje bij Ajax blijven, hij weet ook dat ie de klasse heeft, maar nog niet stabiel genoeg is voor de top in het buitenland.
0 0
dennisindoor
Als je er 20 miljoen voor kunt krijgen....doen... tenzij Eriksen verlengt...zoniet... toedeledokie...
0 0
AnitAjax
Dat is een hoop geld. Maar dan kan je de rest van je seizoen wel vergeten. Andersen, fischer en Serero zijn nog niet klaar om die positie kwalitatief zo in te vullen als Eriksen dat doet.
0 0
tyzinho
Als je hem nu verkoopt kan je Ajax opvegen. Dan is dit seizoen voorbij. Je kan niet zoveel kwaliteit inn zo een korte tijd inleveren.
0 0
omisom
Ik weet het niet het lijkt mij onwaarschijnlijk en als dat waar is misschien een overweging maken, maar houdt wel in dat hij steeds meer waard wordt dus persoonlijk zou ik nog een half jaartje wachten daar de prijs alleen maar meer worden want dan zal hij ook beter spelen.
0 0
1Zlatan
Tja wel verleidelijk, 26m krijg je niet zo snel meer in het voetbal en ik verwacht niet dat hij gaat bijtekenen eerlijk gezegd. Dus als je een Maher of v Ginkel kan kopen dan kun je het zeker overwegen.
0 0