Alderweireld speelde 100ste duel

DJ, 20-10-2012 om 22:57, 1796 views, Eredivisie Live |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Voor Toby Alderweireld betekende het teleurstellende gelijkspel tegen Heracles Almelo (3-3) een mijlpaal; de Belg speelde zaterdagavond zijn honderdste officiële duel in het shirt van Ajax 1. Alderweireld maakte op 18 januari 2009 zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax in het uitduel met NEC, na ruim vijf jaar lang in de jeugd van de club te hebben gespeeld. Hij speelde van 1999 tot 2004 in de jeugd van Germinal Beerschot in Antwerpen, alvorens naar Amsterdam te komen. De man die zaterdagavond tegen Heracles Almelo het verdedigingskoppel met Nicklas Moisander vormde, scoorde tot dusver vijftien doelpunten voor Ajax in alle competities.
(Foto: Pro Shots)


Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daantje Makkes
Ik zie Alderweireld niet veel langer blijven.. als ik na ga dat de vorige spelers ook aangaven zich goed te voelen en graag te willen blijven bij Ajax maar binnen de kortste keren vertrokken waren, is het slechts een kwestie van tijd voordat de volgende uitloop begint.. Hopelijk volgen Vermeer, Poulsen, Blind en Sulejmani eerdaags
0 0
Jowen
Hmm, ik was/ben grote fan van Toby. Hij was lange tijd met Jantje de solide muur achterin. Nu vind ik hem matig... zie toch steeds meer hoe belangrijk Jan was.
0 0