'Italiaanse clubs willen Eriksen'

sv, 19-10-2012 om 11:22, 6754 views, Tipsbladet.dk |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Tipsbladet.dk schrijft vrijdag dat naast AS Roma ook AC Milan graag Christian Eriksen zou willen inlijven. Zaakwaarnemer Martin Schoots zegt dat er geen interesse is waar Eriksen serieus over nadenkt. 'Er zijn wel meer clubs geweest die hebben geprobeerd om Eriksen te strikken, maar hij heeft nooit serieus overwogen om van club te veranderen', laat Schoots weten. 'Hij is gefocust op zijn ontwikkeling bij Ajax. Dat is het enige dat belangrijk is op dit moment.'
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
IamLegend
flikker nou is een x op met die kut geruchten, elke week worden ze wel een x geplaatst. pfff
0 0
FORZA-ajax
Hij gaat naar FC Barcelona
0 0
gebruikersnaam
Het wordt pas interessant als Eriksen, Ajax of de geïnteresseerde club zelf met een bericht naar buiten komt. Tot die tijd is dit weer gerucht nr 1234 en de berichten zijn vrijwel altijd hetzelfde.

Volgens (naam krant, nooit Ajax, de geïnteresseerde club of Eriksen zelf) zijn de (naam land)se clubs (2 of 3 clubnamen) gecharmeerd van Cristian Eriksen.

Dan komt er een stuk van Eriksen of zijn zaakwaarnemer waarin gezegd wordt dat er altijd interesse is maar dat hij nog niet weg zal gaan. Zijn ontwikkeling staat voor Eriksen voorop en hij moet nog veel leren en sterker worden. Bij Ajax kan dat. Hier kan hij wekelijks spelen en veel ervaring opdoen enz enz

Uiteindelijk zit je eigenlijk een bericht te lezen wat continue gerecycled wordt maar feitelijk nooit echt iets zegt of nieuws meldt.
0 0
Randy428
Als Eriksen niet heel snel beter en preciezer wordt in zijn afronding, dan kan Ajax wat mij betreft aanstaande zomer serieuze biedingen in overweging nemen.
0 0
eros
Ik denk dat jij: http://www.ajaxshowtime.com/bijzaken-en-geruchten/65604/eriksen-actiever-dan-sneijder.html i
s moet lezen,....
Eriksen is veruit 1 van onze beste spelers!
0 0
Randy428
Die statistieken zeggen mij niet zoveel. Hij heeft dus in totaal(assists+goals) een hoger aantal dan Sneijder en vd Vaart. Maar hij heeft ook 3 respectievelijk 12 wedstrijden meer gespeeld dan Vd Vaart en Sneijder. 12 wedstrijden meer dan Vd Vaart is wel een fors aantal meer.

Ik wil wel eens zien hoeveel doelpogingen Eriksen heeft gehad. Als hij daarin beter en preciezer wordt in zijn afronding, zoals ik al schreef, dan hebben we er veel meer aan. En dan heb ik het niet alleen over die kans voor open doel van onlangs, waarmee hij ons 2 verliespunten had kunnen besparen.

In zijn algemeenheid heeft Eriksen gewoon geen goed schot in huis(uitzondering daargelaten). Schiet vaak lukraak op goal zonder doel te treffen. Daar hadden Sneijder en Vd Vaart geen last van.

Maar goed, mijn bovenstaand 'betoog' ontkracht jouw stelling niet dat Eriksen momenteel een van de betere is van het elftal. Maar dat zegt meer over de rest van het elftal dan over Eriksen.

En nu merk ik meteen op dat ik het deze ploeg niet kwalijk neem. Er heeft zo'n mokerslag aan vernieuwing plaatsgevonden, waarbij de meest ervaren en bepalende spelers het veld geruimd hebben, waardoor we nu weer op moeten bouwen. Ik verwacht niet dat ons elftal kampioen wordt dit jaar, en onder deze omstandigheden geeft dat ook niet. Al blijft het wel jammer natuurlijk.
0 0
DonShining
Hij zal nooit naar Italië gaan. Eriksen is een slimme jongen, Italië gaat op z'n gat wat betreft voetbal.
Als je je ziet dat er tegenwoordig alleen nog maar halve stadions zijn met de wedstrijden...

Let maar op, Eriksen gaat net zo draaien als Vertonghen vorig jaar, eerste half jaar niet best en daarna klapt ie overal bovenop en zal hij laten zien dat hij heer en meester op de Nederlandse velden is!
0 0
#1 Ortega
Broodje Aap!
0 0
elpresidente
Als Eriksen niet verlengd bij Ajax doen we het gewoon slecht en ook Eriksen neemt dan een groot risico. Hij moet en kan nog hier doorgroeien en moet dan naar een club die echt geld en dus dan ook tijd in hem wil investeren.
0 0
ajax-25
Die clubs in Italie sporen gewoon niet. Ze hebben geen jeugdopleiding halen overal uit de wereld de grootste talenten (lees: vooral uit afrika), kijk alleen naar inter vorig jaar in de NextGen-series er speelden 2 italianen mee ofso?
Laat ze maar opleiden in plaats van al die talenten wegplukken.
Eriksen moet gewoon verlengen tot 2016 en in 2014 naar een ManU ofso gaan :)
0 0
Zeljko
Hij moet gewoon nog een paar jaar blijven.
0 0
JesusZoonVanGod
Dat de grote clubs in Italië eens lekker zelf gaan opleiden in plaats van onze spelers te stelen. In Nederland wordt er veel moeite gedaan om talenten op te leiden en als we vervolgens de vruchten kunnen gaan plukken worden die jongens weg gekaapt.

Daarnaast zijn er mooiere competities om naar toe te gaan dan de Serie A. Stadions zitten amper vol, de infrastructuur is veelal oud, omkoopschandalen enzovoort.
0 0
eros
Ik zie de eredivisie over enkele jaren uitgroeien tot boven italië! Zeker op de manier waarop ajax en twente bezig zijn!
0 0
eenstad31
Ik denk dat het al niet meer zo veel verschilt. Inter en Milan zijn echt als een blok naar benede gevallen, en clubs als genoa en torino kunnen er ook geen zak van. Alleen Juventus heeft een aardig team.
0 0
JesusZoonVanGod
De mogelijkheden zijn er, maar dat moet er wel het e.e.a. gebeuren omtrent de Fair Play regels.

De Italiaanse clubs vallen vooral terug op het kopen van spelers, niet allemaal natuurlijk, maar het het grootste deel. De Eredivisie kan zichzelf grotendeels overeind houden met het opleiden van eigen talenten. Als het hebben van schulden en het smijten met miljoenen straks ECHT bestraft kan worden dan zie ik onze toekomst zonnig in.

Stel je maar eens voor als we spelers zoals Eriksen, Fischer enzovoort straks aan boord kunnen houden tot hun 24-25e. Dat komt de kwaliteit van onze competitie ongelofelijk ten goede.
0 0
Lazell
Ik denk dat de koopclubs de talenten gewoon gaan kopen wanneer ze nog niet zoveel waard zijn. Of ze zullen op een creatieve manier gaan boekhouden, zodat er uiteindelijk in zwarte cijfers geschreven wordt.

Daarnaast moet ik ook nog maar eens zien of de UEFA het durft om Real Madrid en Barcelona uit te sluiten van de CL en EL. Bij de UEFA gaat het alleen om geld en als de twee paradepaartjes niet meedoen, levert dit veel minder geld op.

Ik hoop op positieve veranderingen, maar ik heb er een hard hoofd in!
0 0
heinp
Plus ze barsten van de schulden en de aankopen worden telkens pas betaald uitgesmeerd over soms wel 10 jaar.
Laat ze eerst maar eens schoon schip maken met de schulden.
0 0
1Zlatan
Snel verlengen!
0 0
mvdk
Wie wil Eriksen niet?

Om de paar dagen het zelfde bericht, maar dan met een andere clubnaam er bij.
0 0
ajaxf4n
Mooi zo,,nog paar wedstrijden aankijken
Word t niks, op de bank en verkopen die hap
Hebben al genoeg gewacht op zijn ware talent
0 0