'Nouri behoort tot buitencategorie'

sv, 11-10-2012 om 16:03, 25208 views, Het Parool |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

GOEDE SPELER - De spelverdeler van Ajax B1, Abdelhak Nouri, wordt bij Ajax als een zeer groot talent bestempeld. Hij heeft volgens Henk Spaan door Frank de Boer al de titel 'buitencategorie' gekregen. Zijn broer Ronald geeft hem de status 'Triple A', verwijzend naar de gerenommeerde rentestatus voor economieën. 'Volgend jaar moet Marc Overmars deze Appie (Nouri) een contract aanbieden. Moge zijn spreekwoordelijke zuinigheid hem voor één keer in de steek laten', schrijft Spaan donderdag in zijn column in Het Parool.

Nouri scoorde dit seizoen al vier keer en is daarmee topscorer van Ajax B1.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Liefhebber
Zijn dit de dingen waarmee we zoet gehouden gaan worden de komende jaren als de resulaten uitblijven?
0 0
Sterretje73
Kom jij eens met een beter plan dan ?
0 0
lammy
Je doet je naam in ieder geval geen eer aan. Anders had je bij een bezoekje aan de Toekomst al eerder vastgesteld dat deze jongen met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Wat overigens geen garantie is dat hij ook daadwerkelijk zijn belofte gaat inlossen. De tijd zal het uitwijzen.
0 0
Daantje Makkes
Ik zie het zelf wel, alles wat Spaan zegt kan me echt gestolen worden
0 0
YochananAFCA
Vaak verkondigt hij gebakken lucht maar dit keer zit hij er niet ver naast.. kan een goede worden voor de toekomst, goed gezien van mijn voormalig stadsgenoot
0 0
CrazyDJ
Ik heb hem nooit zien spelen en ik weet nou ook niet precies wat ik van zo'n bericht moet vinden als Henk Spaan het schrijft hoor want die man neem ik echt niet meer serieus als het om Ajax gaat. (is hij überhaupt nog wel serieus te nemen?)
Hoe dan ook, laten we hopen dat deze jongen zich in alle rust kan ontwikkelen (wat al in gevaar komt door dit gedoe) en een waarde kan zijn voor het 1e van Ajax.
0 0
Sterretje73
Krijg altijd een "kromme tenen" gevoel als zo'n goede, jonge speler zoveel aandacht krijgt. Wil verdomme eerst zelf ff 5 jaar genieten van zo'n speler voor de gieren 'm te pakken krijgen. 30 jaar geleden kon je ze nog enigzins verstoppen...
0 0
Ivoe
http://news.asiaone.com/News/Latest%2BNews/Sports/Story/A1Story20120621-354465.html Barca volgt hem al een tijdje
0 0
pizzapunt
ik hoop echt dat hij bij Ajax blijft ballen, en niet zoals andere 'talenten' de snelle weg in wil slaan.
0 0