'Heitinga wil naar Ajax of Duitsland'

Ajax Showtime, 22-06-2012 om 01:12, 27079 views, VI |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

TERUGKEER JOHNNY? - Johan Derksen meldde donderdag dat Johnny Heitinga (28) zijn zinnen heeft gezet op een vertrek uit Engeland. Volgens de hoofdredacteur van de VI zou de wens van de verdediger alles met zijn vrouw te maken hebben, die graag in Nederland wil werken. Om dat te kunnen bewerkstelligen zou de voormalig Ajax-captain aangegeven hebben graag ofwel in Nederland, ofwel in Duitsland te willen gaan voetballen. In Nederland zou enkel voormalig werkgever Ajax een optie zijn voor de speler van Everton. Vast staat dat men in Amsterdam op zoek is naar defensieve versterkingen.

Het is echter maar de vraag of Ajax aan de salariseisen van Heitinga kan voldoen. Bovendien staat de speler nog twee jaar, tot medio 2014, onder contract bij Everton. Drie jaar geleden nam de club uit Liverpool de rechtsbenige mandekker voor 7 miljoen euro over van Atletico Madrid. Er zal dus sowieso een transfersom betaald moeten worden.

In Duitsland zouden kapitaalkrachtigere clubs wel gemakkelijk aan de salariseisen plus transfersom van Heitinga kunnen voldoen. De speler maakte echter geen goede beurt op het EK en de clubs zullen dus niet in de rij staan. (Foto: VI-Images)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rafaelajacied
Het zal fantastisch zijn als Johnny nu terugkeert.
28 jaar is precies een goede leeftijd & is die niet te oud.
Het zal de ideale opvolger voor Jantje zijn.
Ik snap ook niet waarom mensen een Nee stemmen bij deze poll.
Dat moeten geen Ajacieden zijn ,want kan me niet voor stellen als Ajax supporter dat je Johnny niet graag terug ziet keren.
0 0
Num
Johnny kom naar huis.
0 0
TKMT88
Welke mafkezen stemmen nou NEE in de poll over de terugkeer van Heitinga!? Voor mij zeker een JA!!!!
0 0
Champy37
Denk niet dat hij nu komt. Dan zal hij eerder naar Duitsland gaan, die betalen 2x zoveel salaris dan wij. Zou wel geweldig zijn als hij toch naar Ajax komt. Derksen zei echter dat hij heeft gelekt naar De Telegraaf, zodat zij hem hier naartoe gaan schrijven (in ruil voor). De Telegraaf heeft echter helemaal niets over Heitinga gepubliceerd (misschien komt het nog?), dus het lijkt mij geen juiste informatie. Maar zoals ik al zei het kan allemaal nog komen, dan worden de zaken anders.
0 0
DeCG
Als er al iets gepubliceerd zou zijn, zou Johan het niet als nieuws brengen dus ik zou zeggen: houd de kranten in de gaten!
0 0
TKMT88
Welke mafkezen stemmen nou NEE in de poll over de terugkeer van Heitinga!? Voor mij zeker een JA!!!!
0 0
AFCAjappie
Dit zou zo leuk zijn.. Ik ga er alleen niet in geloven dit is denk ik te vroeg. Of hij moet genoegen nemen met een hoop minder salaris maar dat zal niet... Hij zal nog wel een paar jaar in het buitenland willen voetballen. Als hij nu al wel terug komt, is dat echt prachtig.
0 0
YochananAFCA
Johnny kom terug naar huis, ik vergeet die tranen nooit meer bij z'n afscheid.. een echte Ajacied deze man
0 0
driesterren***
oohhh JOHNNY zing een liedje voor .....................................! oude tijden herleven! was het maar waar!
0 0
MankeNelis
Gebakken lucht. Voor ons zou het geweldig zijn ik heb altijd genoten van Johnny jij bent altijd mijn nummer 1. Maar ik geloof er ruk van . Te mooi om waar te zijn. Aan de andere kant als hij gebleven was zou hij nu mister Ajax zijn...
0 0
Mark10
Wat zou dat geweldig zijn, doet me alleen wel terug denken aan een eerder bericht in de VI

Heitinga sprak met Huntelaar over terugkeer
Door SamVR, 30 mei 2012 18:17, 12548 views, Bron: VI | Verstand van voetbal? Nu ¤ 50 sport-bonus pakken!
EX-AJACIEDEN PRATEN ER WELEENS OVER - Vele Ajacieden spreken een wens om terug te keren uit wanneer ze Ajax verruilen voor een buitenlands avontuur, maar weinigen hebben die wens zo vaak herhaald als Johnny Heitinga (28). In de VI van deze week herhaalt hij: 'Ik wil ooit weer terugkeren naar Ajax, daar ligt mijn hart.'


De 28-jarige international zat zeven seizoenen in het eerste elftal van Ajax, waarvan hij een jaar miste wegens een slepende blessure, en belandde via Atlético Madrid bij Everton. 'Het zit in de planning om ooit terug te keren, maar ik vind het lastig om beloftes te maken', zegt Heitinga. 'Omdat je nooit weet hoe het loopt. Zowel Ajax als ik moet er tegen die tijd een goed gevoel bij hebben. Met Klaas-Jan Huntelaar heb ik het er weleens over gehad om ooit samen terug te keren.'

De verdediger voelt wel wat voor het pad dat Mark van Bommel aflegt. Van Bommel keert na jaren in het buitenland aankomende zomer terug bij PSV, waar hij zijn loopbaan zal afsluiten. 'Dat is een mooi scenario', vindt Heitinga. 'Mark kan echt nog van waarde zijn voor zijn club. Ik hoop dat voor mij bij Ajax over een aantal jaren hetzelfde geldt.' (Foto: VI-Images)
0 0
PietBon
Ik hoop dat het wat wordt maar eerlijk gezegd zie ik het niet gebeuren. Ajax heeft een salarisplafond en club liefde houdt vaak op als je aan de financieen van die gasten gaat emmeren. Zie maar een Dirk Kuyt en Royston Drenthe bij Feyenoord. Heel graag terug willen maar niet financieel inleveren. Jammer maar zo werkt het tegenwoordig. Hij zou zonder meer een aanwinst zijn, dat dan weer wel.
0 0
robert R.
Volgend seizoen:

V. Rhijn--Alderweireld--Heitinga--Boilesen.

V/D Wiel en Vertongen zullen wel vertrekken.
0 0
Joey89
Zou echt mijn droomverdediging zijn.
0 0
anti-devries
Everton krijgt Van der Wiel en wij Heitinga!
0 0
Cello
Zonder met de ogen te knipperen gewoon doen!. Zal wel niet gebeuren trouwens....

0 0
ivomulder
Laat Johnny maar weer lekker opbloeien bij ons aller Ajax!

zou top wezen, en mede daardoor zullen we geen kwaliteitsverlies ondergaan als Vertonghen vertrekt! :D
0 0
joni234
Verthongen voor ongeveer 13 miljoen verkopen en van dat geld inversteren in johnny
6,5 miljoen aan everton,1,5 miljoen per jaar voor johnny
0 0
Multi
Direct halen!

Kan mooi linksachterin dan, samen met Alderweireld centraal. Vervolgens over een jaar of 2 als Denswil er klaar voor is zal Alderweireld wel vertrekken dan kan Heitinga naar rechts en Denswil de positie links centraal op zich nemen.

Zou perfect aansluiten zo op elkaar. En in de tussentijd kan Denswil rustig ervaring opdoen en langzaam zijn minuten gaan maken in het 1e. Daarnaast krijg je toch een ervaren man achter in de verdediging die weet hoe het spelletje werkt.
0 0
eros
Zeker welkom! Groot ajax hart, de aanvulling die we achterin nodig hebben na het vertrek van Verthongen. Brengt toch de nodig ervaring met zich mee voor de jeugd.
Staat de jeugd niet in de weg denk ik, want volgend jaar of het jaar erop zal Alderweireld ook vertrekken. En wat als Alderweireld dit seizoen geblesseerd raakt en we halen Johny niet? Wie heb je dan nog?!
Ik zeg halen als het kan!
0 0
afct
Hij kan nog mooi vijf jaar bij ajax 1,5 miljoen verdienen niks mis mee
0 0
pgvm
toch bijzonder dat 11% van de pol niet wil dat hij terug komt.
Johnny mijn held altijd welkom
0 0
DOPEBOYsGAME
Jochies..
0 0
Groengras
Als ie maar beter presteert dan op het EK.. Hij zag er een aantal keer niet best uit en dan zie ik liever een frissere rechtspoot als v Rhijn in het centrum, met vd Wiel op de flank. Beter zal johny niet meer worden, v Rhijn wel!
0 0
cruijff14
Maar op het ek speel je tegen Gomez, Ronaldo en dat soort spelers als verdediger. Hier in Nederland speel je tegen Zeefuik, Poepon, etc. Is nogal een groot verschil he.. Wij bij Ajax kunnen johnny zeker wel goed gebruiken achterin. En iemand met zo'n groot Ajax hart is altijd welkom!
0 0
erikje
Johnny is altijd welkom bij Ajax. Alleen is de vraag waar hij dan gaat spelen. Hij is rechtsbenig en Frank en Ajax hebben liever een linkspoot links in het centrum van de verdediging. Het is de vraag of Johnny dat kan, in de eredivisie waarschijnlijk wel, maar ook in de Champions League?
0 0
RobertoStrife
Heit is vrijwel tweebenig hoor, dus dat zal geen groot probleem zijn, Toby volgens mij ook (weet niet 100% zeker), dus dan kun je evt. hem naar links cv verplaatsen. Maar ik denk dat hij nog niet terug komt.

Ik denk dat hij nog twee jaar bij HSV of Schalke gaat ballen en daarna MET de Hunter terugkomt!
0 0
erikje
Ja hij moet dan wel met z'n linker ook goed uit de voeten kunnen. Als die dan komt lever je weinig kwaliteit in met het vertrek van Jan. En dan kunnen we zelfs in de CL leuk meedoen. Overigens wordt het salaris van Heitinga geen probleem. Hij weet tot hoever Ajax kan gaan en heeft altijd geroepen dat hij terugkomt. Het inleveren van salaris heeft hij ervoor over als hij terug wilt komen.
0 0
RobertoStrife
Hij heeft trouwens ook nog een contract tot 2014 en is daar speler vh jaar geworden. Denk niet dat ze hem goedkoop zullen laten gaan.
0 0
JohnDylan
Heitinga is behoorlijk goed met zijn linker dus dat hoeft geen probleem te zijn.
0 0
jarenfan
zou leuk zijn,maar je loopt toch een risico,voor zo'n hoog salaris.
moeilijk.dat geldt niet alleen voor hem maar alle ex spelers.
0 0
Daantje Makkes
Zou ik een mooie transfer vinden, terugkomen naar Ajax!!

Is goed voor Ajax omdat Ooijer stopt en Vertonghen naar Engeland gaat en heel misschien van der Wiel ook. Dan hebben we een goede aan Heitinga.

Dan kunnen Denswil en Dijks prima rijpen in de jeugd.

Zou Frank tevreden zijn over Koppers en hoe ging het met zijn blessure?

Is Boilesen ook al herstellende?
0 0
Linaatje04
Dit zou ik echt geweldig vinden. Hij kan op LCV spelen, en een vergelijkbare rol in het team krijgen als Vertonghen dat dit seizoen had. Jonge spelers kunnen veel van hem leren en hij heeft een echt Ajax-hart natuurlijk. Laten we hopen dat dit niet bij een mooie droom blijft, maar dat het ook haalbaar is!
0 0
pizzapunt
zou mooi zijn, Heitnga en Theo, twee mensen met ervaring. met nieuwkomers als van Rhijn ( en Narsingh) is dat broodnodig. zou het verlengstuk van Frank kunnen worden denk ik, zoals ooijer dat eerder was
0 0
12ajax
oud spelers terughalen loopt vaak uit op een fiasco, niet aan beginnen.
0 0
seandebom
Alsjeblieft kom terug!
0 0
afca4eva
Dit zou de mooiste transfer van de afgelopen jaren zijn.
Johnny is 200% Ajacied!
0 0
Sualex
Als Johnny echt komt dit jaar. Dan is hij 200% Ajacied.
En zal hij de nieuwe mister Ajax worden.
0 0
JohnDylan
Misschien kan Ajax Heitinga voor Vd Wiel ruilen. Het salarisplafon van Ajax zou nu op 1.5 miljoen euro liggen nou bied Heitinga een vijfjarig contract voor 1.5 miljoen euro per seizoen aan. Heitinga houd van Ajax en hij weet dat als hij nu terugkeert hij een nog grotere held kan worden in Amsterdam.
0 0
grotesmurf
Speler van het jaar bij Everton met een mooi salaris en wil nu terug keren omdat zijn vrouw (die 2 kleine heeft optevoeden) in fucking NL wil werken?

Wauw.
0 0
ST
Waardeloos EK maar mooie staat van dienst. Echte Ajacied. Graag binnenhalen. De vraag is echter of er geen dik prijskaartje aan hangt.
0 0
Luie
Nice
0 0
KjeldAjax
Hahahahaha ik zie reacties van mensen die Heitinga niet willen... Dat meen je toch zeker niet? Heitinga is Everton speler van het jaar geworden heeft top gepresteerd in Engeland en is een Ajax boegbeeld!

Dit zou toch fantastisch wezen? Een duo Heitinga Alderweireld zou om te dromen zijn...

Man Utd, Barcelona, Real Madrid om maar wat voorbeelden te noemen spelen allemaal met 2 rechtsbenige verdedigers. Linksbenig is ideaal natuurlijk maar als je een topper als Heitinga terug kan halen dan is dat altijd de beste optie!
0 0
Adidas AR 2.0
Sjongejonge! Heitinga is op het EK door het ijs gezakt....en nu terug naar AJAX?
0 0
leo9jaap
Dat zou betekenen dat Ajax ook moet bedanken voor Van Persie, Robben, Huntelaar, Van der Vaart? Heitinga was speler van het jaar bij Everton zegt genoeg..
0 0
leo9jaap
Dat zou betekenen dat Ajax ook moet bedanken voor Van Persie, Robben, Huntelaar, Van der Vaart? Heitinga was speler van het jaar bij Everton zegt genoeg..
0 0
Adidas AR 2.0
Van de gasten die je opnoemt zouden misschien alleen VdV en Hunt naar AJAX kunnen terugkomen. Hunt kreeg geen bal aangespeeld en VdV speelde aardig...Heitinga zakte tegen Duitsland volledig door het ijs!! Zie het al helemaal gebeuren in de CL; zn tegenstander laten lopen en Toby laten zwemmen. Beste speler bij Everton? So what?! Waar stonden ze op de ranglijst vd PL?
0 0
Mark03
Everton is zevende geworden dit seizoen, boven Liverpool geëindigd. Als je als je als Ajax zijnde een speler van zijn kaliber kan terug halen moet je dat altijd doen. Top gozer die Johnny!
0 0
Rogyros
Dat heitinga slecht speelde op het EK, is geen reden om jouw conclusies te trekken. Want bij Everton stond hij zijn mannetje wel. En ja, Everton is niet een geweldige ploeg, maar hij speelde wel een heel seizoen in de zwaarste competitie van de wereld. En tegen de topspitsen stond hij behoorlijk zijn mannetje. Hij houdt zich staande tegen de toppers van de Engelse competitie.

Omdat hij dan een waardeloos EK speelde, is hij niet gelijk een slechte speler. Van Persie is de beste speler van de Engelse competitie en speelde een drama WK. Robben is de grootste reden dat Bayern de CL finale haalde, en kwam niet uit de verf op het EK. Zo kun je nog wel een tijd doorgaan.
0 0
WinstonWeed
Ik vind ''ja, maar hij speelt wel in de zwaarste competitie'' maar een dooddoener hoor.
Dat zou dus betekenen dat het niet uitmaakt of je bij de koploper of bij de hekkensluiter speelt dus.
Als over een speler van De Graafschap wordt gezegd: Hij speelt maar laag en niet bij een topclub, dan kun je ook zeggen: Ja, maar hij speelt wel in dezelfde competitie als Ajax en speelt wekelijks tegen dezelfde tegenstanders als Ajax.
Alsof dat hetzelfde is als ''bij'' Ajax spelen. Dat slaat toch helemaal nergens op.
Johnny is erg populair in Amsterdam en ik zou het ook leuk vinden als ie terugkomt, maar we moeten niet overdrijven.
Hij is GEEN Jaap Stam of Frank De Boer die WEL bij de topclubs zaten.
0 0
Rogyros
Tuurlijk is er een verschil of je bij een middenmoter, een degradatiekandidaat of bij een topclub in een competitie speelt. Maar ik zei er ook bij dat hij goed zijn mannetje stond tegen al die toppers in Engeland.

En zo slecht is Everton niet. Daar wint AJAX echt niet zomaar van. Heitinga houdt zich goed staande tegen spitsen die van CL niveau zijn. Dat kunnen wij dus goed gebruiken. Heitinga als opvolger van Vertonghen zou ik echt geweldig vinden. Dat slechte EK telt voor mij niet. Die drie wedstrijden geven niet aan dat hij er niets van kan. Het hele seizoen bij Everton geeft wel aan dat hij zeker goed genoeg is voor AJAX.

Ik verwacht overigens niet dat hij komt. Daar is het nu te vroeg voor. Ik denk dat hij nog niet klaar is met het buitenland (weet ook helemaal niet op welke waarde ik dit bericht moet schatten) en nog los van zijn eigen salariseisen, zou hij ook een transfersom vertegenwoordigen dat wij niet graag betalen.

Ik vermoed dat hij volgend seizoen gewoon bij Everton speelt.
0 0
ivomulder
dan heb je het over 2 clubs binnen eenzelfde competitie.

Het verschil is nu juist, de Premier league is gewoon een stuk sterker dan de Eredivisie, dus zelfs als ze met Everton tegen de hekkensluiter spelen, is het niveau nog ongeveer dat van de eredivisie top/subtop

M.a.w. Heitinga heeft ervaring, en kan het hoge niveau best aan, anders wordt je geen speler v/h jaar bij Everton, en nee hij is inderdaad niet van het kaliber als Frank en Jaap, maar een grote aanwinst voor Ajax is het wel in deze tijden
0 0
AFCA0902
-----------------------Cillissen--------------------

Van Rhijn-Alderweireld-Heittinga-Boilesen

-------------------------Anita-----------------------
-----------Maher-----------------Eriksen--------

Narsingh------Sigthorsson-------Boerrigter

Ik zeg #32!
0 0
Melvin01
Even maher eruit halen voor de jong danwel Janssen... We hebben maher niet nodig.
0 0
tijger19
We moeten Maher niet eens willen halen, cmon zeg daar moeten we de hoofdprijs voor betalen en we hebben ook zelf jeugd die eventueel daar kan spelen. Plus Siem de Jong en Theo Janssen
0 0
Boer Gijs
Heitinga kan echt niet tippen aan het niveau van Vertonghen. En hij staat rechtscentraal en daar heeft Ajax Aldeweireld al. Niet doen dus.
0 0
Melvin01
Vermeer

Van rhijn alderweireld Heitinga boilesen


Anita

De jong Janssen


narsighn Siggi boerigter
0 0
oudzuid2
Volgens Derksen wil ie naar Nederland. Dan denk ik niet dat ie Heerenveen bedoelt. Hopelijk zit ie zo onder de plak dat zn vrouw em kan overtuigen hierheen te komen :) Heb je alleen wel twee rechtspoten in het centrum volgens mij, daar zal Frank niet blij mee zijn.
0 0
Sualex
Tijd om zijn liefde voor Ajax te laten zien.
Wij willen naar de top van Europa en zitten niet op een 36 jarige Heitinga te wachten.
0 0
Whatever
-----------------------------------------Vermeer----------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
van Rhijn---------------Heitinga---------------Nuytinck---------Büttner
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------Anita------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------Maher-----------------Eriksen-------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
Narsingh-----------------------------Sigthorsson--------------Boerrigter

reserves:

-----------------------------------------Cillessen---------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
Verhaegh----------Alderweireld---------------Blind-----------Boilesen
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------Enoh---------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------Schöne-----------Janssen----------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
Serero----------------------------------de Jong--------------------Ebecillio

Gregory van der Wiel, Jan Vertonghen, Jeroen Verhoeven, André Ooijer, Bruno Silva, Nicolas Lodeiro, Ismail Aissati, Miralem Sulejmani, Aras Özbiliz, Dmitry Bulykin, Mounir El Hamdaoui, Roly Bonevacia en Rodney Sneijder vertrekken.

Spelers als Nuytinck, van Rhijn, Büttner, Anita, Maher en Narsingh klaarstomen voor het WK alszijnde nieuwe lichting.
0 0
Sualex
Ten eerste Nuytinck zijn zwakke punten zijn meevoetballen en zijn snelheid. Aangezien Ajax counters tegen krijgt en van achteruit voetbalt past hij niet bij Ajax. Ten tweede wil jij Alderweireld op de bank zetten?!? En de ontwikkeling van Denswil stagneren. Door 2 verdedigers te kopen en ook de ontwikkeling van Boilesen en Dijks door Buttner te halen.
Beetje teveel FIFA achtig
0 0
Randy428
Mensen laten we realistisch blijven.
1. John is een held
2. Hij is nog te jong om nu al naar Ajax terug te keren.

Laat die man nog even 2 of 3 jaar zijn zakken vullen en dan terugkeren. Voor nu kunnen we met z'n allen hopen dat hij deze zomer terugkeert, maar dat gaat gewoon niet gebeuren. En dat is logisch ook. Die man is net in het buitenland, en heeft genoeg kwaliteiten om nog een paar succesvolle(zowel sportief als financieel) jaren te hebben. Om vervolgens hopelijk terug te keren naar Ons Aller Ajax.
0 0
Dijkie
1) ze mogen dus pas terugkomen wanneer ze 30+ zijn.
2) spelers hebben hun zakken nog niet vol? Dan zijn ze wel heel onverstandig met de centjes omgesprongen.

Ik denk dat je juist geen spelers boven de 30 moet terughalen want deze kosten alleen maar geld , zelfs al zijn ze een meerwaarde voor het elftal. Ze staan de ontwikkeling van jeugdspelers in de weg en die moeten juist geld opleveren.
0 0
Randy428
Nee hoor, ze mogen ook eerder terugkomen. Graag zelfs. Maar dat doen ze niet. En geef ze eens ongelijk? Natuurlijk hebben ze al een goed gevulde bankrekening. Maar als John nu naar DE vertrekt om daar nog 3 jaar 4 miljoen per jaar te verdienen(noem maar wat), dan vangt hij waarschijnlijk 2,5 miljoen meer dan bij Ajax. Je zou wel gek zijn als je dat laat liggen.

Iemand van 28 staat ook de ontwikkeling van jeugdspelers in de weg. Feitelijk iedereen die niet tot de jeugd behoort staat de ontwikkeling in de weg. Als je het bekijkt vanuit ervaring, dan zou je juist zeggen dat het de ontwikkeling bevordert.

Als je iemand van 28 aantrekt, dan weet je dat hij zijn carrière bij Ajax afsluit. Dat betekent dat hij nog gemiddeld 6 jaar in het eerste zal spelen. Op die manier staat hij 6 jaar een nieuwe Jan of een nieuwe Toby in de weg. In dat opzicht is het ook helemaal niet gunstig als iemand al zo vroeg terugkeert, omdat er ook geen uitzicht is op een grote transfersom, die je voor Jan en Toby wel krijgt.
0 0
123Jood
Kap is met het spelen van fifa. Serieus. Ik wil dat we kampioen worden! Het doel is toch niet om geld te vangen voor je spelers???
0 0
Randy428
Dat punt van de jeugd in de weg zitten werd door een ander aangehaald. En ja, de realiteit is dat Ajax een club is die streeft naar winst, zowel sportief als financieel.

Kap jij eens met alleen vanuit je gevoel te redeneren. Ik speel overigens geen fifa. Bekijk de realiteit. Bekijk eens alle praatjes van spelers 'ik kom terug blabla'. En uiteindelijk gaan ze voor het (grote) geld.

Ik ben het met je eens dat ik ook denk dat John terug gaat keren. Alleen denk ik eerst dat hij nog een paar jaar in het buitenland blijft, en dit dus een zinloze discussie is.

Ik heb er niks aan als Ajax winst maakt. Ik zie er niks van terug op mijn bankrekening. Wat mij betreft worden we ieder jaar kampioen. Dat vind ik ook belangrijker dan een hoge winst.
0 0
Sualex
Ajax wil naar de top van Europa. Ajax speelt CL.
Heitinga is al multi- miljonair en heeft altijd zijn liefde voor Ajax bekend gemaakt en geroepen. Bij Ajax verdient hij ook heel goed en desnoods met premies werken.
Tijd om dat waar te maken dat hij zoveel van Ajax houdt.
Wij willen met Ajax naar de top en zitten niet te wachten op spelers van 36
0 0
Randy428
Sualex, jij weet ook dat spelers in 99% van de gevallen eerst hun zakken volledig vullen en daarna pas naar NL komen.

Je zal het binnenkort bevestigd krijgen. Dan reageert John erop dat het nog te vroeg is om naar NL terug te keren. En dan hebben we met z'n allen weer zinloos gediscussieerd en berichten gemaakt. Hopen dat hij nu al terugkeert is wel erg naïef, al zou het wel geweldig zijn natuurlijk.
0 0
Sualex
Dat klopt. MAAR Johnny heeft ook ooit gezegd dat hij de nieuwe mister Ajax wil worden. En wij hebben John niet meer nodig als dikke dertiger.
Want Ajax moet naar de Europese top.
0 0
WinstonWeed
Mister Ajax? Mister Ajax???????????
Okee, dan moet ie eerst nog 311 wedstrijden in Ajax1 spelen, dan heeft ie net zoveel wedstrijden gespeeld als Sjaak Swart en dan........ mag ie zich Mister Ajax noemen.
Anders niet.
0 0
ajax4perez
Dit zal beter zijn dan chivu! Puur omdat hij groot geworden is vanuit de jeugd van ajax.
Samen met alderweireld, v/d Wiel of van Rhijn en Boilessen wordt dat een top verdediging!

Johnny is welkom!
0 0
IamLegend
mooie foto!!
0 0
ali_ajax
haha dat zou geweldig zijn!!
een jongen die ervaring in topcompetities heeft en zeker van meerwaarde is, en daarnaast ook nog met zijn hart speelt voor de club. Van hem kan je elke wedstrijd 100% inzet verwachten
0 0
Cello
Heitinga terug zou mooi zijn. Maar realistisch?. Dan zal ie tov zijn Everton-salaris heel veel moeten inleveren èn of het hem dat allemaal waard is????. Maar als er iemand zou zijn van de oud-ajacieden, waarvan ik me zou kunnen indenken op voorhand, dat ie salaris, veel salaris bovendien, zou willen inleveren... dan zou ik wel uitkomen bij Johnny Heitinga.

Maar twee rechtsbenige centrale verdedigers???. Of dat ideaal is?. Gaat wel tegen de ideeën in van Frank de Boer, die links centraal achterin een linksbeen wil en rechts centraal achterin een rechtesbenige.....
Dus zal het nog moeten zien gebeuren of ie daarvan af wil wijken.
0 0
ali_ajax
ik denk dat als de boer de kans krijt om met heitinga en aldeweireld te spelen, dan doet hij dat denk ik. Links en rechtsbenige spelers in het centrum is niet essentieel, als het zo'n groot probleem dan kan de linksack of janssen opbouwen. aan de linkerkant. Ten slotte speelt de bestvoetballende club (barca) met twee rechtsbenige verdedigers
0 0
030591
Ik hoef Heitinga echt niet terug, alleen omdat hij een echte Ajacied is willen veel mensen hem terug in het Ajax shirt zien. Dan kunnen ze mij er ook wel neerzetten. Wat ik hiermee wil zeggen is dat ik Heitinga echt geen versterking voor Ajax vindt, laat staan waar Ajax heen wilt.
0 0
OKP-AFCA
Kan deze man een realititeit check krijgen aub?

Ik weet niet wat jij van Ajax verwacht, maar ik krijg het idee dat je verwacht dat Ajax spelers kan halen die dezelfde kwaliteiten hebben als Vertonghen..

Als Ajax een speler met de ervaring en kwaliteiten van Heitinga kan halen zullen ze dat nooit na moeten laten! Nooit, doen ze dat wel dan zou ik dat heel naive en dom vinden.

Heitinga is een prima speler voor Ajax gezien zijn kwaliteiten en zeker gezien zijn verleden, maar het is jou goed recht om iets anders te vinden, ik ben het enkel totaal niet met je eens.

Ja.. 01.37 uur, nachtdienst,
0 0
jeffoajaxfan1
zou mooi zijn als deze held terugkeerde , maar zijn vast alleen maar geruchten
0 0
joodje1234
Zou geweldig zijn als we Heitinga en Alderweireld centraal hebben staan !!
0 0
Krullen
Heb je wel twee rechtspoten centraal. Maar Heitinga is natuurlijk hoe dan ook een versterking voor Ajax (er vanuit gaande dat Vertonghen weg gaat).
0 0