Heitinga sprak met Huntelaar over terugkeer

Ajax Showtime, 30-05-2012 om 18:17, 15857 views, VI |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

EX-AJACIEDEN PRATEN ER WELEENS OVER - Vele Ajacieden spreken een wens om terug te keren uit wanneer ze Ajax verruilen voor een buitenlands avontuur, maar weinigen hebben die wens zo vaak herhaald als Johnny Heitinga (28). In de VI van deze week herhaalt hij: 'Ik wil ooit weer terugkeren naar Ajax, daar ligt mijn hart.' De 28-jarige international zat zeven seizoenen in het eerste elftal van Ajax, waarvan hij een jaar miste wegens een slepende blessure, en belandde via Atlético Madrid bij Everton. 'Het zit in de planning om ooit terug te keren, maar ik vind het lastig om beloftes te maken', zegt Heitinga. 'Omdat je nooit weet hoe het loopt. Zowel Ajax als ik moet er tegen die tijd een goed gevoel bij hebben. Met Klaas-Jan Huntelaar heb ik het er weleens over gehad om ooit samen terug te keren.'

De verdediger voelt wel wat voor het pad dat Mark van Bommel aflegt. Van Bommel keert na jaren in het buitenland aankomende zomer terug bij PSV, waar hij zijn loopbaan zal afsluiten. 'Dat is een mooi scenario', vindt Heitinga. 'Mark kan echt nog van waarde zijn voor zijn club. Ik hoop dat voor mij bij Ajax over een aantal jaren hetzelfde geldt.' (Foto: VI-Images)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daneman
ziet er naar uit dat Moisander wordt gehaald. Ik vrees met grote vrezen dat de de verdediging dan overlopen gaat worden zo nu en dan. Investeer in een bikkel! Ik vrees dat een ajax met moisander als verdedigingsleider door een psv met van Bommel overlopen kan worden.
0 0
timmiel
Wanneer Toby de stap naar het buitenland maakt, zal een terugkeer van Johnny ideaal zijn
0 0
Rogyros
Precies. En tegen die tijd zal Eriksen AJAX ook wel verlaten. Lijkt mij een goed moment voor VdVaart om dan ook terug te komen!
0 0
Robin1992
Lekker misleidende titel ;)
0 0
Mark10
Droom over 2jr.
In iedere linie een topper terug.
Hoop op Heitinga, vd Vaart en Huntelaar
0 0
FoolsAddicted
Jaaaa, Johnny, Rafael en Hunter terug en we worden ongeslagen kampioen!!
0 0
Champy37
Allemaal mooi, maar er hebben in het verleden zo veel spelers gezegd dat ze zo graag willen terug keren bij Ajax. Er zijn helaas maar heel weinig spelers die daad bij woord voegen, vooral vanwege het niveau van de Eredivisie en natuurlijk ¤¤¤. Nou denk ik zeker dat Heitinga terug komt, hij roept het zo vaak. Van der Vaart ook wel denk ik, maar Sneijder twijfel ik weer over. Die zie ik eerder naar LA Galaxy gaan ofzo, Yolanthe wil liever naar LA dan naar Amsterdam haha. Jammer dat de hebzucht vaak overheerst, net als zaakwaarnemers en spelersvrouwen.
0 0
AFCAjappie
Helden! Ik hoop dat Johnny toch wat eerder terugkeert dan van Bommel doet bij pissevee. Om Ajax echt een stap hogerop te brengen zouden we hem eventueel ook eerder kunnen gebruiken, dan maar een hoger salaris dan we normaal doen.
0 0
Dijkie
Waarom hoger salaris? Volgens mij reeds henoeg gecashed in zijn loopbaan. Anders heeft ie toch iets verkeerd gedaan als hij nu nog niet financieel onafhankelijk is.
0 0
l0l
Het liefst rond zijn 30ste zodat hij fit en goed genoeg iedereen kan overklassen.
0 0
smokum
Waar blijft nou toch de Ajacied, die gruwelijk goed is, maar z'n vinger opsteekt naar alle andere clubs in binnen- en buitenland? Na een carriere bij Ajax ben je ook echt wel stinkend rijk hoor!!
0 0
OKP-AFCA
Het gaat ook om de tegenstand in de competitie... na een aantal jaar kan het moeilijk zijn je op te blijven laden omdat je in een competitie zit waar misschien 4 a 5 teams leuke competitieve wedstrijden hebben..

Als je zo goed bent als een van der Vaart dan heb je na een paar jaar Excselsior, RKC, Graafschap etc. en dat soort pruts clubjes wel zin in nieuwe tegenstanders. Je hebt ze in elke competitie maar in de topcompetities toch wat minder.
0 0
DOPEBOYsGAME
Zoiets wat Messi nu heeft in Spanje :P
0 0
smokum
Elk jaar in de CL heb je andere tegenstanders :-)
0 0
boye04
Enoh heeft aangegeven toen hij net bij Ajax kwam dat hij het niet erg zou vinden om de rest van zijn carriere bij Ajax te spelen. Hij hoeft niet zo nodig naar een andere club.
0 0
gebruikersnaam
Zal ook lastig voor hem worden om een andere club te vinden tenzij hij een niveau lager wil gaan voetballen. Hij is de Yakubu/Obodai van deze selectie.
0 0
BattleAxe
Het is dat ik niet gruwelijk goed kan voetballen... :(
0 0
RobertoStrife
Zou erg mooi zijn, met een fitte Huntelaar en Heitinga in de selectie moet je wel een erge kutselectie hebben om geen kampioen te worden. Het moet echter wel eerder en gemotiveerder, want Van Bommel gaat echt geen belangrijke rol meer spelen volgend jaar. Hij is nu al 35 en wilde zelf niet eens!
0 0
RicoChet
Hij is inderdaad de ex-ajacied die het meest zegt dat hij terug wilt komen dus die houdt zich wel aan zijn woord, maar wat ik wel heel belangrijk vind is dat ze niet op te late leeftijd komen en ook nog is ons salaris huis te ver omhoog tillen.

Ze moeten realiseren dat we geen veteranen elftal willen en zeker geen zakkenvullers!
Nou is Heitinga dat zeker niet want ik ken hem persoonlijk maar na 31 jaar zijn te oud om naar Ajax te komen

Heitinga
Huntelaar
v/d Vaart (afhankelijk van ze conditie en snelheid)
0 0
Robinjo1988
Als ze over een jaartje of 2/3 terugkeren zou echt geweldig zijn. Raffie er nog bij!
0 0
grotesmurf
Ik hoef geen bejaardenhuis op het veld, dus na hun 32st hoeft het niet meer...
0 0
eros
Snijder keert denk ik nooit terug, maar als heitinga, van der vaart en huntelaar terug keren, dan heb je een aardige as staan!
0 0
amthree
Johhny jij en de hunter zijn altijd welkom bij ons aller Ajax!!
0 0
Maniche
Als Chivu dit niet nakomt, heb ik ook niet het vertrouwen dat andere oude dienaren terugkomen..
Noem ze is allemaal op die dat ooit beloofden, vaak waren het alleen diegene die over the hill waren die terug kwamen..
0 0
AFCA0902
Zie ik daar achter nou een toekomstig Ajacied of niet?
0 0
aljan
van mij mogen jullie nu al terugkomen maar helaas is dat een beetje onmogelijk ;D
0 0