Vertonghen: 'Eriksen is uniek'

BvdPloeg, 08-05-2012 om 11:45, 7988 views, NU Sport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het Parool, De Telegraaf, Ajax.nl... iedereen wil wat van Jan Vertonghen. Ook NU Sport sprak uitgebreid met de aanvoerder. Vertonghen spreekt met eerbied over Christian Eriksen. In het verhaal komt vooral naar voren dat Vertonghen veranderd is. Hij probeert zijn emoties minder te tonen aan de media, zit zondagavond niet meer strontchagrijnig aan tafel en is beter geworden omdat hij door middel van krachttraining vijftien kilo zwaarder werd. Ook gaat hij in op de rol van Theo Janssen, die volgens hem beter tot zijn recht komt achter de spits. Echter, Vertonghen is nergens zo lovend, als over Eriksen.

Hij ziet een grote toekomst voor Christian Eriksen weggelegd. 'Hij is uniek, hoor. Zoals hij denkt, met zijn sport bezig is, kan incasseren, de doelen die hij stelt; daar is hij heel volwassen in. Hij is de beste en de fitste, maar nog steeds de jongste. Dus hij gaat er komen, dat weet iedereen. Of er moet iets heel geks gebeuren. Bij andere jongens die het over FC Barcelona hebben, denk ik: tja jongen, ga jij nog maar lekker trainen. Bij Christian niet.' (foto: VI-images/Orangepictures)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AJAX1996
jij bent ook uniek jan
0 0
Nwankwo
Ik heb hem dit seizoen niet beter zien worden en zet dan ook mijn vraagtekens bij dit soort teksten. Niemand weet hoe die jongen zich verder zal gaan ontwikkelen.
0 0
jo1
Helemaal mee eens, overal hoor je dat hij 1 van de beste is, maar waarom zien zo weinig mensen dit dan? Mij overtuigt hij nog niet, ik denk zelf dat Theo beter is op zijn positie. Hij lijdt vaak balverlies, zijn schot is bagger, hij scoort te weinig. Wat maakt hem dan 1 vd beste?
0 0
Maniche
Breek dat contract van eriksen open en verleng het nog een jaar.. Dit zijn die kansen als het goed gaat zoals nu dat zulke spelers daar open voor staan..
Dat ene jaartje kan heel wat centjes extra betekenen binnen nu en 2 jaar!

Ajax laat zich anders weer de kaas van het brood eten.
Ik snap ook wel dat je niet te moeilijk moet doen als je fungeert als doorgeefluik, want anders komen spelers ook niet meer naar ajax in de toekomst..

Hoe staat het met Meleg? iemand?
0 0
Meesmuijres
Jantje zegt de laatste tijd wel heel veel, over zijn transfer, over eriksen, over de boer, over koeman. hij moet gewoon blijven :)
0 0
l0l
Laatste tijd? Snap je het niet of zo. Dit zijn gekopieerde stukjes allemaal bij elkaar uit 1 interview en daar zijn 4 a 5 stukken van gemaakt.
0 0
Whizzle
Voor Ajax zou het het beste zijn als hij nog blijft, maar voor Verthongen zelf is het denk ik niet het beste.
Zodra Ajax weer in de europese top meedoet denk ik dat spelers Ajax als hoogtepunt uit hun carriere gaan zien, tot die tijd is Ajax het opleidingshoogtepunt in de carriere van spelers.
0 0
Raikkonen94
Mooie woorden van Jan, en hij heeft helemaal gelijk. Net zoals Vertonghen is Eriksen een groot talent en hebben beide een gouden toekomst voor zich.
0 0