Huntelaar: \"Terugknokken in basis Ajax\"

Bakelsevv, 05-02-2007 om 20:05, 1439 views, Voetbalprimeur |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Klaas-Jan Huntelaar hoopt zo snel mogelijk weer terug in de basis te keren bij Ajax. De spits werd afgelopen weekend gepasseerd tegen Feyenoord en pardoes groeide zijn vervanger Ryan Babel uit tot één van de uitblinkers.

Momenteel bevindt Huntelaar zich op het trainingskamp van het Nederlands Elftal, waar hij lichtelijk inging op zijn reserverol. \"Ik vind het wel lekker dat ik even in een andere omgeving zitAl weet ik nu natuurlijk niet of ik ook speeltijd krijg.\"Pas een uur voor de wedstrijd hoorde Huntelaar van Henk ten Cate dat Leonardo, Babel en De Mul de aanval zouden vormen tegen Feyenoord. \"De trainer vond dat we tegen een statische verdediging speelden. Hij wilde met snelle aanvallers beginnen. Zei hij tegen jullie dat ik niet in vorm ben? Ik weet alleen wat hij tegen mij heeft gezegd.\"\"Of Ten Cate niet te veel van mij eist? Ach, ik ben een spits en wil gewoon veel doelpunten maken. Ik wil ook niet via de pers over dit onderwerp praten. Ik ga gewoon nog beter mijn best doen. Ik ga me terugknokken in de basis\", zo luidt de zelfverzekerde Dremptenaar.De topschutter denkt tevens dat Ajax nog een goede kans maakt om kampioen te worden, nu PSV een mindere periode heeft. \"Ajax staat nog maar vijf punten achter op PSV. Er kunnen nog mooie dingen gebeuren. Ik wil daar een bijdrage aan leveren.\"
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
southsideafca
@psv supp.

ga jij nou maar op je eige site druyk maken om jullie kampioenschap want dat gezwets hier van je begint me de strot uit te hangen ouwe!
0 0
Auburn
Nou hij verdient het zeker om in de basis te staan. Je ziet duidelijk dat Klaas altijd zijn best heeft gedaan. Waarom laat men hem gewoon niet scoren, daar is hij namelijk goed in!
0 0
JADAJAX
@ Waarom laat men hem gewoon niet scoren????Ja hey kom op man, dat moet Huntelaar zelf doen toch of niet dan.0 0
Jeroen
Ajax moet voorin frivool spelen, ook met een frivole aanvallende middenvelder Perez/Sneijder. De rest moet lekker in dienst daarvan spelen
0 0
Jeroen
Ajax moet voorin frivool spelen, ook met een frivole aanvallende middenvelder Perez/Sneijder. De rest moet lekker in dienst daarvan spelen
0 0
Indioot
Ik dacht hij voorlopig niet meer met de pers mocht praten.....
0 0
RoodWit
Ajax is een topclub....en bij een topclub kan je niet altijd verzekerd zijn van een basisplaats klaar...gewoon de harde realiteit. Dit moet Huntelaar ook moeten motiveren....en na dit stukje gelezen te hebben..is hij ook gemotiveerd
0 0
Lady
Huntelaar komt echt wel terug!

Hij hoort in de spits!
0 0
PsvSupporter
Huntelaar volle vertrouwen in de titel en hij wilt zich in de basis terugknokken en ik denk dat het hem meer dan zeker gaat lukken.

HTC gebruikt hem echt goed verkeerd, meer als aanspeelpunt, maar die gast is in de zestien letterlijk en figuurlijk dodelijk, dat weet ik echt wel..

Deze kan een grote worden..

Veel beter dan nu..
0 0
033mafkees
Met de hunter komt het goed.

0 0
rodriquez7
hunt blijft koning
0 0
VDV23
Zet hm op jonge, als je weer in vorm bent vliegen ze er weer gewoon achter elkaar in..!!
0 0
Kramer
Volwassen reactie Huntelaar. Daar kunnen anderen (Perez) nog heel wat van leren.
0 0
Albert
Perez heeft er al heel wat van geleerd. ik hoor hem nooit meer in de pers zeiken dat ie een bijrol heeft in ajax. hij doet het als invaller trouwens verrekte goed en ik vind dat hij wel een basisplaats verdiend. maar we hebben zoveel keuze op het middenveld, daar kan je ziek van worden:P
0 0
Albert
ten cate speelde van het weekend hoe huntelaar het fijn vind. jammer dat hij er niet in stond. dan had hij al aan ten cate kunnnen laten zien wat hij kan
0 0
ajaxfanmarcel
dit is een kapitaals vernieteging van htc doet. het licht aan htc en niet aan huntelaar. hij kan schoren onde blind, foppe de haan, bij agov en niet onde htc. omdat hij teveel opdrachten mee geef. je moet hem gebruieken op zijn kwalieteiten en dat is vrije rol en schoren.
0 0
Indioot
Kapitaalvernietiging, ligt, scoren, gebruiken, kwaliteiten....... lastig he!
0 0
Jeff
Volgens mij hoort een topspits meer te kunnen en zeker bij Ajax. En gepasseerd worden is niet erg hoor? Dat hoort bij een topclub!
0 0
071AFCA071
Klasse KJ! Superinstelling. Je bent en blijft een voorbeeld voor velen. Succes en scoren gaat vanzelf weer lukken.
0 0
klaasjejan
Tuurlijk ik sta er bij het nederlands elftal altijd in, van basten is zo gek wel:)
0 0
henkiebedankt
Superinstelling, als alle reserves er zo over denken, wordt het nog een mooi eind van de competitie
0 0
simme
goede mentaliteit
0 0
oldschool
Nette rectie Klaas-Jan, succes!
0 0
Thomas83
Ik dacht dat Huntelaar een spreekverbod had gekregen. Hij zegt niks verkeerd hier, maar hij overtreed nu toch dat verbod?

Hopelijk wordt hij niet bestraft, en hij zal echt nog wel voldoende aan spelen toekomen en zijn waarde hebben voor Ajax. Heerlijk dat Henk kan variëren en kiezen voor wat hij nodig heeft. Daardoor kan de tegenstander zich ook minder instellen op Ajax. Je weet niet wie er voorin spelen, en kunt je daar dus ook niet al teveel op instellen.
0 0
marrie
het gaat je ook lukken huntelaar jij bent een vaste waarde in het elftal
0 0